moderna_shot-810x500.jpg

V rámci štúdie spoločnosti Moderna bola prvým pacientom v Spojenom kráľovstve aplikovaná experimentálna "vakcína" proti rakovine mRNA

26
Kultúra smrti
V článku sa dočítate:
  • Prvý britský pacient dostal experimentálnu mRNA terapiu rakoviny, čo môže spôsobiť telesné poškodenie.
  • Terapia má za cieľ stimulovať bunky, ktoré zabíjajú nádorové bunky, ale môže mať bezpečnostné problémy.
  • Mnoho ľudí zomrelo po mRNA injekciách COVID, farmaceutické spoločnosti sú nebezpečné.
  • Injekcie vakcín spôsobili fyzické poškodenie a úmrtia, očkovacie látky môžu sterilizovať generáciu.

Občania USA:

Prvým britským pacientom bola v rámci klinickej bezpečnostnej štúdie Moderna v Imperial College Healthcare NHS Trust aplikovaná experimentálna mRNA “terapia rakoviny”, čo vyvoláva obavy, že mRNA by mohla spôsobiť telesné poškodenie podobné tomu, aké spôsobujú mRNA injekcie COVID.

Terapia mRNA-4359, ktorú Telegraph opisuje ako “vakcínu”, má podľa spoločnosti Moderna za cieľ “stimulovať efektorové T-bunky, ktoré sa zameriavajú na supresívne imunitné a nádorové bunky, ktoré exprimujú cieľové antigény, a zabíjajú ich”. 

Pichnutie mRNA funguje tak, že “prezentuje pacientovi’bežné markery nádorov”, aby sa imunitný systém naučil “rozpoznávať a bojovať proti rakovinovým bunkám, ktoré tieto markery exprimujú,” Imperial College London vysvetlila.

Dr. Michael Yeadon, bývalý viceprezident a hlavný vedecký pracovník divízie Pfizer’pre alergie a dýchacie cesty, pre LifeSiteNews uviedol, že napriek “možnosti”, že mRNA injekcia “môže mať koncepčný prínos,” predstavuje “neprekonateľné bezpečnostné problémy.”

Tak ako v prísažných vyhláseniach pre právne prípady týkajúce sa mRNA injekcií COVID, argumentoval, že “spôsobenie expresie nesamostatných proteínov v tele axiomaticky vedie k smrteľnému autoimunitnému útoku na každú bunku, ktorá reaguje na vstreknuté genetické inštrukcie.”

Aj keby spoločnosť Moderna tvrdila, že mRNA-4359 je kódovaná pre “ľudské proteíny v plnej dĺžke,” Yeadon povedal, že by o tomto tvrdení naďalej pochyboval, keďže spoločnosť Moderna, podobne ako Pfizer a ďalšie farmaceutické spoločnosti, sa “spájajú s úmyselne škodlivými” injekciami COVID-19.

Yeadon často poukazovalna to, že farmaceutickí výrobcovia “zatajovali a úmyselne zamlčovali pacientom a lekárom informácie o bezpečnosti a účinnosti” injekcií COVID.

Dodal, že “krátko po podaní týchto produktov zomreli tisíce ľudí” a že “je absolútne jasné, že tieto [injekcie] sú príčinou smrti”, keď sa skúma vzťah medzi injekciami a nasledujúcimi úmrtiami.

Samotné v USA bolo do systému VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) nahlásených 1 626 370 hlásení o fyzickom poškodení po očkovaní vakcínami, vrátane 37 100 hlásení o úmrtí. Hlásenia o “poškodení spôsobených vakcínami” do systému VAERS v minulosti predstavovali len malý zlomok z celkového odhadovaného počtu poškodení spôsobených vakcínami.

“Ak je cieľom predložiť imunitnému systému bežné markery rakovinových buniek, potom je potrebné overiť niektoré predpoklady. Prečo imunitný systém pacienta’nereaguje na tieto markery už v jeho vlastnej rakovine? Ak to nedokáže, pretože jeho imunitný systém je oslabený a bude zle reagovať aj na túto terapiu…, prečo ich aplikovať?"” Yeadon poznamenal pre LifeSiteNews.

Yeadon okrem toho zdôraznil, že “Na tejto liečbe nie je nič, čo by obmedzovalo jej podanie len na rakovinové tkanivo” a že “po injekčnom podaní ju s rovnakou pravdepodobnosťou príjmu zdravé tkanivá ako tie, v ktorých bola identifikovaná rakovina.” 

V prípade mRNA COVID injekcií viacerí vedci zistili, že jej mRNA-indukovaný bodový proteín sa šíri po celom tele a spôsobuje zápal v rôznych orgánoch. Napríklad v roku 2021 nezávislý zakladateľ laboratória a skúsený patológ Dr. Ryan Cole zobrazoval laboratórne snímky porovnávajúce normálne telesné tkanivá tých, ktorí nedostali injekciu COVID, so zapálenými tkanivami tých, ktorí ju dostali.

Yeadon dodal, že ak bola mRNA-4359 vyrobená “lipidovou nanočasticovou technológiou”, ako to bolo pri ostatných injekciách na báze mRNA, “potom by sa malo očakávať, že sa bude hromadiť v reprodukčných orgánoch,” čo “nemôže byť bezpečné.”

Ex-šéf spoločnosti Pfizer narážal na zistenia, vrátane zistení japonskej štúdie, že lipidové nanočastice injekcií mRNA sa koncentrujú vo vaječníkoch, čo vyvoláva obavy o vplyv injekcií’na reprodukčné zdravie. 

Expert na toxikológiu s viac ako 30-ročnými vedeckými skúsenosťami zašiel až tak ďaleko, že varujepočas diskusie za okrúhlym stolom v roku 2022 , ktorú organizovala U.S. Ron Johnson z Wisconsinu , že očkovacie látky COVID-19 by mohli “potenciálne sterilizovať celú generáciu.”

Obavy z poškodenia mRNA očkovacích látok’ na reprodukciu podporili štúdie, ktoré zistili vysokú mieru menštruačných abnormalít po injekcii. Okrem toho sa v recenzovanej štúdii zistil pokles mužskej plodnosti v mesiacoch bezprostredne po prijatí injekcie COVID mRNA od spoločnosti Pfizer’

občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť