RFK-Jr-810x500.png

RFK Jr. kritizuje "lekársky kartel" Big Pharma, ktorý profituje z krízy chronických chorôb v Amerike

21
Neutral
V článku sa dočítate:
  • Lekársky kartel zarába na chorobách Američanov a ignoruje prevenciu a zotavenie.
  • Chronické ochorenia u detí sa desaťnásobne zvýšili od čias prezidenta Kennedyho.
  • Choroby ako autizmus, ADHD a alergie explodovali po roku 1989.
  • USA míňajú na zdravotníctvo viac ako na obranu, armáda nemôže naverbovať deti.

Občania USA: V dvoch nedávnych rozhovoroch nezávislý prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr. pokračoval v presvedčivých argumentoch, že chronické ochorenia sú pravdepodobne najväčším - aj keď prehliadaným a ignorovaným - problémom Spojených štátov a že k nim pravdepodobne dochádza zámerne.

Vinu pripisuje tomu, čo označuje ako “lekársky kartel” - pozostávajúci z veľkej farmaceutickej spoločnosti, vládnych regulačných agentúr, nemocníc (ktoré sú podľa neho “všetky vlastnené hedžovými fondmi”) a poisťovacích agentúr - všetci spolupracujú a “zarábajú” na čoraz horšom zdraví Američanov.

“Čím sme chorľavejší my, tým sú bohatší oni,” povedal Kennedy, ktorý ďalej vysvetlil, že Národné ústavy zdravia (NIH) sa potichu presunuli z pomoci Američanom pri prevencii a zotavovaní sa z chorôb na hľadanie spôsobov, ako “speňažiť vedu pre farmaceutický priemysel.”

Kennedy svoje tvrdenia podporil niekoľkými ohromujúcimi štatistikami.

“Šesť percent detí malo chronické ochorenie, keď bol môj strýko prezidentom,” povedal RFK Jr. o svojom strýkovi Johnovi F. Kennedym, ktorý bol prezidentom v rokoch 1961 až 1963. Toto percento sa desaťnásobne zvýšilo a v súčasnosti dosahuje 60 percent mladých ľudí.

“Jeden z 10 000 ľudí v mojej generácii má autizmus,” poznamenal a zdôraznil, že hovorí o “plnohodnotnom” autizme, ktorý charakterizuje “neverbálny, netrénovaný záchod, búchanie hlavou, stimulovanie, chodenie po špičkách, mávanie rukami” hmatová a svetelná citlivosť.”

“V generácii mojich detí” je autizmus diagnostikovaný u jedného z 34”, povedal Kennedy. “U jedného z 22 chlapcov.”

Povedal, že’dnes je ťažké nájsť mladého človeka, ktorý netrpí nejakou chronickou chorobou.

Chronické choroby nás privádzajú do bankrotu

“Štyri percentá nášho HDP (hrubého domáceho produktu) išli na zdravotníctvo, keď bol môj strýko prezidentom,” povedal Kennedy. “Dnes je to 20 percent.”

“Deväťdesiattri percent žiadostí o zdravotnú starostlivosť je na chronické ochorenia,” povedal a zároveň poukázal na to, že krajina vynakladá na zdravotnú starostlivosť viac ako trikrát viac ako na obranu.

“Armáda už nemôže naverbovať deti. Sú tak veľmi poškodené.”

Chronické choroby “zruinujú našu krajinu a exponenciálne rastú, a nikto sa o tom nezmieňuje,” povedal.

Túto generáciu detí masovo otravujeme

Najznepokojujúcejší je Kennedyho’opis dramatického nárastu chronických ochorení u detí v Spojených štátoch, stále sa prehlbujúcej trajektórie, ktorú priraďuje k roku 1989.

“Túto generáciu detí masovo otravujeme.”

Spozorovali sme explóziu neurologických vývojových porúch. Takže ADD, ADHD, oneskorenie reči, oneskorenie jazyka, tiky, poruchy spánku, Tourettov syndróm, narkolepsia, ASD/Autizmus, všetky tieto ochorenia, o ktorých sme pred rokom 1989 nikdy nepočuli. Nepoznali sme nikoho, kto by ich mal.

A potom v tom roku všetky autoimunitné ochorenia náhle explodovali. Juvenilná cukrovka, reumatoidná artritída, exotické choroby ako Crohnova choroba a lupus. Všetky tieto deti ich zrazu dostali (a) sú choré.

A alergické ochorenia sa zrazu objavili… v roku 1989.

“Prečo sú v každej triede epipény?"” spýtal sa. Pretože začiatkom 90. rokov sa medzi deťmi začali množiť alergie na arašidy.

“Prečo sú v triedach inhalátory Albuterol”? Pretože v tom istom období začal stúpať počet prípadov detskej astmy. V súčasnosti má astmu každé ôsme černošské dieťa, poznamenal.

“Kongres skutočne povedal (agentúre) EPA, aby preskúmala otázku, v ktorom roku sa začala epidémia autizmu,”povedal Kennedy a agentúra “sa vrátila so skutočnou štúdiou a v tejto štúdii uviedla, že rok 1989 je červená čiara. To’je rok, kedy sa to začalo.”

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti