Christopher-Wray-e1705058240695-810x500.jpg

FBI môže vlastniť a prevádzkovať podniky bez vedomia verejnosti

18
Neutral
V článku sa dočítate:
  • FBI a miestna polícia tajne škodia bežným Američanom
  • Tajné vlastníctvo a prevádzkovanie podnikov je spôsob, ako poškodiť Američanov
  • Miestna polícia môže tajne prevádzkovať podniky
  • FBI môže vlastniť a prevádzkovať podniky a zasahovať do súdneho procesu

Mnohí ľudia si možno neuvedomujú, ako môže FBI a miestna polícia tajne pôsobiť a ako môžu tieto tajne pôsobiace subjekty škodiť bežným Američanom.

FBI a miestna polícia v spolupráci s FBI v minulosti tajne škodili Američanom. Teraz však majú viac spôsobov, ako poškodiť bežného Američana. Jedným z týchto spôsobov, ktoré by FBI alebo miestna polícia v spolupráci s FBI mohli použiť na poškodenie Američanov, je tajné vlastníctvo a/alebo prevádzkovanie podnikov, korporácií alebo iných subjektov označovaných ako “vlastníci.”

Toto sa uvádza v usmerneniach FBI’o tajných operáciách. V usmerneniach FBI’sa uvádza:

Využívanie tajných techník vrátane vlastných podnikateľských subjektov je nevyhnutné na odhaľovanie, prevenciu a stíhanie trestných činov bielych golierov, verejnej korupcie, terorizmu, organizovaného zločinu, trestných činov týkajúcich sa kontrolovaných látok a iných prioritných oblastí vyšetrovania. Tieto techniky však neodmysliteľne zahŕňajú prvok podvodu a môžu si vyžadovať spoluprácu s osobami, ktorých motivácia a správanie sú spochybniteľné, a preto by sa mali starostlivo zvážiť a monitorovať. (Strana 1, dôraz pridaný)

V usmerneniach FBI’sa potom “proprietárne” opisuje takto:

‘Proprietárny’ znamená individuálny vlastník, partnerstvo, korporáciu alebo iný podnikateľský subjekt prevádzkovaný na komerčnom základe, ktorý je úplne alebo čiastočne vlastnený, kontrolovaný alebo prevádzkovaný v mene FBI a ktorého vzťah s FBI je utajený pred tretími stranami. (Strana 1, zvýraznenie pridané)

Ďalšie, z usmernení FBI’zrejme vyplýva, že miestna polícia (“iné orgány činné v trestnom konaní”) môže tajne prevádzkovať podniky:

FBI sa môže zúčastňovať na spoločných tajných činnostiach s inými orgánmi činnými v trestnom konaní a môže prevádzkovať vlastný majetok v rozsahu potrebnom na zachovanie krytia alebo účinnosti operácie’v rámci operácie. (Strana 2)

A čo je dôležité, FBI uvádza, že FBI môže “nadobudnúť” vlastníctvo (partnerstvo, korporáciu, iný “podnikateľský subjekt,” atď.); to znamená, že FBI môže kúpiť už existujúci podnik, korporáciu atď. a potom tento podnik, vlastníctvo alebo korporáciu prevádzkovať. V usmerneniach FBI o tajných operáciách sa uvádza, že:

o citlivé okolnosti ide vtedy, ak existuje odôvodnené očakávanie, že tajná operácia bude zahŕňať – […] založenie, získanie alebo prevádzkovanie vlastníckeho podniku (Strana 6 zvýraznenie pridané)

Takisto zaujímavé, ale trochu mimo témy tohto článku je, že FBI sa môže tajne zapojiť do “federálneho, štátneho alebo miestneho vládneho subjektu alebo mať naň významný vplyv.” To sa, samozrejme, týka hlasovania a mnohých ďalších ústavných slobôd. V usmerneniach FBI sa uvádza, že

o citlivé okolnosti ide vtedy, ak existuje odôvodnené očakávanie, že tajná operácia bude zahŕňať – […] zapojenie sa do činnosti, ktorá má významný vplyv na legitímnu činnosť federálneho, štátneho alebo miestneho vládneho subjektu alebo predstavuje významný zásah do tejto činnosti (Strana 6)

Zasahuje FBI do činnosti sudcov, porotcov a súdneho procesu? Zneplatňuje vyššie uvedené tvrdenie o tom, že FBI tajne “má významný vplyv na…vládne oprávnenia]”, ak použijeme všeobecnú terminológiu, väčšinu, ak nie všetky súdne prípady? Zdá sa, akoby FBI v podstate tvrdila, že je možné, aby sa FBI a možno aj miestna polícia tajne zapojili do súdneho procesu, čo, samozrejme, kazí súdny proces. Bežný Američan však nemá takmer žiadnu možnosť, ako to dokázať, pretože zamestnanci FBI alebo polície, samozrejme, nepovedia: “korumpujeme súdny proces a smernice FBI nám to umožňujú.”

Ale je toho viac. V usmerneniach FBI o tajných operáciách sa uvádza, že:

Kedykoľvek sa má majetok s čistou hodnotou vyššou ako suma stanovená zákonom o schvaľovaní rozpočtových prostriedkov ministerstva spravodlivosti alebo inými platnými zákonmi zlikvidovať, predať alebo inak zlikvidovať, FBI oznámi tieto okolnosti generálnemu prokurátorovi a generálnemu kontrolórovi. Výnosy z likvidácie, predaja alebo likvidácie sa po splnení záväzkov uložia do štátnej pokladnice Spojených štátov ako rôzne príjmy. (Strana 19)

Premýšľajte o škode, ktorú by FBI mohla spôsobiť človeku tým, že by mu predala zlý dom, auto, podnik alebo akýkoľvek iný produkt (samozrejme, s pomocou falošných domových inšpektorov, falošných inzerátov a iných podvodníkov, ktorí sa podieľajú na procese nákupu niektorých vecí). Alebo si predstavte, akú škodu môže spôsobiť FBI, keď zvýši ceny vecí viac, než je ich hodnota, alebo keď FBI násilne kúpi podnik alebo iný’dom pod jeho skutočnú hodnotu (napríklad tým, že je nejakým spôsobom jediným potenciálnym kupcom). Alebo sa zamyslite aj nad tým, akú škodu by FBI mohla spôsobiť človeku’na akciách, dôchodku, investíciách, výplate životného poistenia atď.

A to sa zrejme týka aj nevinných ľudí – pretože FBI tvrdí, že tajne využíva podniky alebo korporácie na “prevenciu zločinu.” Prevencia zločinu znamená, že nebol spáchaný žiadny zločin. Takéto tvrdenia FBI alebo polície o “prevencii kriminality” sa môžu stať falošnou zámienkou na to, aby sa jednoducho ublížilo cieľovej osobe, ktorá sa miestnemu úradu FBI alebo miestnej polícii spolupracujúcej s FBI nepáči.

Mnoho falošných zámienok na “prevenciu kriminality” môžu poskytnúť takíto zamestnanci FBI; “táto osoba je proti homosexualite, antikoncepcii, potratom, transgenderizmu a tajným akciám FBI a polície. A táto osoba sa rozčúli, najmä keď je zámerne vyprovokovaná. Je zrejmé, že ide o potenciálneho zločinca, ktorého treba vyradiť zo spoločnosti. Mohli by sme z tejto osoby jednoducho urobiť bezdomovca a pokúsiť sa ho priviesť k zúfalstvu tým, že proti nemu poštveme jeho zamestnávateľa, rodinu a známych, neustále mu rozbíjať majetok, až kým nebude môcť platiť za opravy, využívať naše tajne vlastnené podniky na neustále poskytovanie zlých výrobkov a služieb alebo sa zapojiť do spolupráce s miestnymi vládnymi subjektmi, aby sme mu vzali is majetok? [atď]” (Opäť platí, že FBI má za sebou históriu tajného poškodzovania ľudí.)

FBI tvrdí, že “používanie techník v utajení vrátane vlastných podnikateľských subjektov je nevyhnutné na odhaľovanie, prevenciu a stíhanie zločinov bielych golierov, verejnej korupcie, terorizmu, organizovaného zločinu, trestných činov týkajúcich sa kontrolovaných látok a iných prioritných oblastí vyšetrovania.” (Strana 1) FBI tiež uvádza, že:

o citlivé okolnosti ide vtedy, ak existuje odôvodnený predpoklad, že tajná operácia bude zahŕňať – […] významné riziko násilia alebo fyzického zranenia osôb alebo významné riziko finančnej straty (Strany 6-7)

Takéto vyjadrenia zrejme naznačujú, že tajné operácie FBI’na korporáciách a podnikoch sú oveľa rozsiahlejšie a škodlivejšie, než si ľudia uvedomujú.

A je toho ešte oveľa viac, čo treba spomenúť; napríklad, či by FBI alebo miestna polícia tajne vlastnila a prevádzkovala noviny, internetové blogy alebo spravodajské webové stránky, televízne stanice atď, aby mohli tajne “významne ovplyvňovať […] legitímne fungovanie federálnych, štátnych alebo miestnych vládnych” procesov, ako sú voľby?"

A čo tajné pokusy poškodiť Katolícku cirkev, či už jednotlivé diecézy alebo Katolícku cirkev na celom svete, spôsobením “významných… finančných strát?”Nezabudnite, že z usmernení FBI’zrejme vyplýva, že FBI alebo polícia spolupracujúca s FBI by mohla “poskytnúť nepravdivé svedectvo alebo falošnú dokumentáciu v akomkoľvek súdnom alebo správnom konaní.” (Strana 7)

Spoločný rozum naznačuje, že subjekty ako FBI a iné tajné policajné alebo tajné “subjekty na predchádzanie zločinnosti” by nemali byť v Spojených štátoch amerických povolené