Woke-Kindergarten-e1707481421984-810x500.jpeg

Výsledky testov v kalifornskej základnej škole v programe "Woke Kindergarten" ďalej klesajú

27
Kultúra smrti

Dva roky po zavedení vzdelávacieho programu pre učiteľov a učebných osnov zameraných na krajne ľavicovú indoktrináciu namiesto čítania, písania a počítania sa výsledky základnej školy v oblasti Sanfranciského zálivu ešte viac zhoršili.

The Daily Wire informuje, že základná škola Glassbrook, ktorú štát označil za školu s nedostatočnými výsledkami, zaplatila 250 000 dolárov z federálnych daní spoločnosti s názvom “Woke Kindergarten,”, ktorá opisuje svoje poslanie ako “podporu detí, rodín, pedagógov a organizácií v ich angažovanosti za zrušenie raného vzdelávania a za oslobodenie černochov, queer a trans ľudí.”

Haywardský superintendent Jason Reimann odôvodnil uzavretie zmluvy v mene “pomoci študentom cítiť sa bezpečne a celistvo […] [W]e sme stopercentne za zrušenie systémov útlaku tam, kde brzdia našich študentov.”

Na tento účel Woke Kindergarten odporúča učiteľom, aby deťom dali “slovo dňa ” ako napríklad “štrajk,” “prímerie,” alebo “protest”, aby im dali “jazyk odporu”, ktorý môže posilniť ich “kritiku systému.”Školenia zahŕňajú diskusiu o tom, ako “narušiť belošstvo”, a online materiály na webovej stránke spoločnosti”si predstavujú svet bez meny a presadzovania práva.

ČÍTAJTE: Matt Walsh odhaľuje plány FAA na zníženie počtu bielych mužov v leteckom priemysle

Materiál bol príliš veľký pre niektorých učiteľov, ktorí vyjadrilipre denník San Francisco Chronicle. “Pomaly začalo byť veľmi jasné, ak ste boli nesúhlasným hlasom, že to’nie je to, čo chceli počuť,” povedal jeden z nich. Ďalší, ktorý sa sám označil za “umierneného homosexuála”, povedal, že bol dočasne vykázaný zo zasadnutí za to, že spochybňoval niektoré veci, ktoré jemu a jeho kolegom odporúčali učiť, vrátane časti o “narúšaní belosti”.”

Po dvoch rokoch trojročnej zmluvy Glassbrooku’s Woke Education škola so 474 žiakmi síce zaznamenala výrazné zlepšenie v dochádzke, pričom minulý rok bola 41-percentná absencia, čo je menej ako rok predtým, keď bola 61-percentná, ale utrpeli znalosti v základných predmetoch. Podľa výsledkov testov menej ako 4 percentá žiakov ovládalo matematiku (pokles z 8 percent) a menej ako 12 percent angličtinu (pokles zo 16 percent).

Indoktrinácia detí ľavicovou indoktrináciou na rasovej a sexual matters has long been a major concern in American public schools, from school libraries to školská a toaletná politika až po dráždivé podujatia a triedne materiály až po sociálne “prechodné” problémové deti bez prispenia rodičov. Vplyvná Americká knižničná asociácia, ktorú v súčasnosti vedie samozvaná “marxistická lesba,” je proti tomu, aby sa deťom zamedzil prístup k materiálom nevhodným pre ich vek.

V posledných rokoch táto otázka pomohla podnietiť odpor rodičov, ktorý sa zaslúžil o zisk republikánov v štátoch ako Florida a Virgínia, ktorých súčasní guvernéri majú taken vedúce rolev boji proti.

PREČÍTAJTE SI: Katolícke stredné školy vyzvané na odhalenie programov DEI po odstúpení riaditeľa v Michigane