Screenshot-2023-11-29-at-12.47.49-PM-810x500.png

Jordan Peterson chváli poslankyňu za život a slobodu Leslyn Lewisovú po tom, ako sa stala terčom Trudeauovej kritiky v parlamente

20
Kultúra života

Povedzte kanadským politikom, aby nezopakovali energetickú nočnú moru Alberty - pošlite im odkaz hneď teraz

Známy kanadský psychológ Dr. Jordan Peterson pochválil poslankyňu parlamentu (MP) Leslyn Lewisovú, ktorá je za život a slobodu, po tom, čo sa o nej premiér Justin Trudeau v Dolnej snemovni vyjadril znevažujúco.  

Peterson 30. januára obhajoval Lewisovú po tom, ako sa stala terčom Trudeauovej kritiky v parlamente za to, že vyzvala Kanadu, aby vystúpila z OSN, pretože táto organizácia podkopáva národnú suverenitu a osobnú autonómiu občanov’, pričom spomenul aj jej predchádzajúce stretnutie s poslankyňou Európskeho parlamentu (EP) Christine Andersonovou. 

“Len tak ďalej, Dr. Lewis @LeslynLewis Máte’čistú hlavu a priamu dušu,” Peterson písal na X, predtým známom ako Twitter.  

   

Peterson’povzbudenie prišlo v reakcii na Trudeau’odsúdenie Lewisovej a jej pro-slobodomurárskej práce v parlamente deň predtým. 

Počas hodiny otázok Trudeau obvinil lídra Konzervatívnej strany Pierra Poilievra, že “nasadzuje náhubok vlastnej frakcii.” 

“Toto je príliš jednoduché,” reagoval so smiechom Poilievre. “Musel nasadiť náhubok členovi z Newfoundlandu, ktorý vyzval na ukončenie jeho vedenia, a pripojil sa k inému senátorovi, ktorý urobil to isté.”  

Poilievre’sa svojimi poznámkami odvoláva na poslanca z Newfoundlandu Kena McDonalda odvolávajúceho svoje vyhlásenie, že Trudeau by mal podstúpiť revíziu vedenia, a to len deň po tom, ako vyslovil pôvodný návrh.   

Trudeau si však namiesto odpovede na Poilievreho vzal na mušku Lewisa a povedal: ” Pokiaľ ide o zastávanie sa svojho zboru, líder na druhej strane sa ani nezmieni o tom, že osoba sediaca tri miesta po jeho ľavici obedovala s krajne pravicovým nemeckým konzervatívnym politikom a chce zrušiť OSN.” 

Nie je to ani zďaleka prvý útok na Lewisovú za jej pro-slobodomurársky postoj. Začiatkom tohto mesiaca viacerí liberálni poslanci sa na sociálnych sieťach a v mainstreamových médiách tento mesiac pustili do Lewisovej za to, že podporila petíciu Dolnej snemovne, ktorá požaduje, aby Kanada “urýchlene” vystúpila z Organizácie Spojených národov a jej podskupiny Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO).  

Podobne v marci 2023 Lewisa spolu s Colinom Carriem a Deanom Allisonom odsúdili ľavičiari za to, že sa stretol s poslankyňou Európskeho parlamentu Christine Andersonovou, ktorú liberáli obvinili z “rasistických” názorov.  

Odozva po ich stretnutí bola taká silná, že novinári sa Poilievra pýtali, či troch poslancov za ich konanie odvolá.  

Poilievre odpovedal, že nie, a dodal: “Momentálne ma viac znepokojujú ohavné a rasistické názory premiéra, ktorý sa po viac ako polovici svojho dospelého života obliekol do ohavných rasistických kostýmov toľkokrát, že si ich ani všetky nepamätá.” 

Vyzerá to tak, že Lewis si dobre zvykol na to, že ho Trudeau a jeho strana šikanujú, a poukazuje na to, že ich konanie je ďalším dôkazom toho, že strana sa rozpadá.  

“Premiér sa rozpadá, @JustinTrudeau’posadnutosť 2. rokom poslanca v čase, keď Kanaďania finančne trpia, je dôkazom, že sa’zúfalo rozpadá!” ona písalana X.   

Komentáre Lewis’ prichádzajú po mesiacoch absolútnych prieskumov verejnej mienky pre Liberálnu stranu, keďže Kanaďania už majú Trudeaua a jeho vlády zrejme dosť.  

Aj keď McDonald teraz svoje vyhlásenie stiahol, nebol jediným členom Liberálnej strany, ktorý odsúdil Trudeauovo’vedenie. V novembri liberálny senátor Percy Downe písal že Liberálna strana si musí hľadať iného lídra.    

 Pokiaľ ide o Lewisovú, je za život a dôsledne vyzýva Trudeauovu vládu, aby presadzovala globalistickú agendu zameranú proti životu Kanaďanov.    

Začiatkom minulého roka Lewisová poznamenala, že WEF nie je “naša vláda” a že Kanaďania sa “nepripojili” k jednej z jej listín. Lewisová sama pomohla upozorniť Kanaďanov na to, že Trudeauova’liberálna vláda sa v roku 2020 podpísala pod chartu WEF.    

Povedzte kanadským politikom, aby nezopakovali energetickú nočnú moru Alberty’pošlite správu teraz