Untitled-10-810x500.png

Technokratickí globalisti nás podrobili na stretnutí WEF v Davose v roku 2024

38
Kultúra smrti

Tento článok pôvodne uverejnilo spravodajské centrum WND.

V Amerike dochádza k zvráteným javom. Ako sa národ rozpadá, značná časť obyvateľstva sa zapája do chaosu páchaním nemravných činov, ktoré sa zdajú byť násilím pre násilie. Tieto kriminálne činy nie sú motivované chamtivosťou, zúfalstvom alebo potrebou prežiť. Zdá sa, že páchatelia sa vo svojom násilí vyžívajú a osobitnú pozornosť venujú tomu, aby svojim obetiam spôsobili čo najviac utrpenia.

Čo sa v Amerike zmenilo? Mnohé obete trestných činov sa vracali domov z práce a zistili, že ich televízoru narástli nohy a odišli z domu. Kedysi zločinec potreboval buď nový televízor, alebo peniaze na nákup ďalších drog. Dnes nie je ničím výnimočným nájsť celý dom zdemolovaný. Ničenie pre ničenie. Osemdesiatročná pani, ktorá sa pohybuje s chodítkom po chodníku, pravdepodobne nemá pri sebe veľa peňazí, keď ju zrazia a ubijú na smrť. Video často zachytáva radosť na tvárach vrahov. Zdá sa, že títo ľudia si zabíjanie užívajú. Deviantné sexuálne zločiny sú každodennou súčasťou kriminálnych správ a v národných nemocniciach sa praktizuje frankensteinovská chirurgia.

Spoločnosť nemôže prežiť túto každodennú diétu krviprelievania v štýle Charlesa Mansona.

Čo sa zmenilo, aby vznikla masová spoločenská samovražda? Marxisti už viac ako storočie verbálne zneužívajú osobnú slobodu a slobodné podnikanie. V Los Angeles po druhej svetovej vojne UCLA často označovali za “malú červenú školu.” To sa nikdy nezmenilo, ale marxistická propaganda je teraz pozíciou národnej vlády, ovplyvňuje obe hlavné národné politické strany a ovláda národy na všetkých kontinentoch. Dole na juhu, ďaleko na juhu, Argentína práve povedala “no mas.”

Čítajte: Arcibiskup Viganò: Zlo globalizmu možno poraziť len zjednotením sa pod Kristovým krížom

Američanom sa denne opakuje, že ich národ založili zlí ľudia, vždy robil zlé veci, a preto treba zničiť západnú civilizáciu, najmä kresťanstvo. Zdá sa logické predpokladať, že niektorí ľudia budú natoľko ovplyvnení, že sa vrhnú na svojich domnelých utláčateľov.

Pridáme k tomu skutočnosť, že mimoriadny počet Američanov sa dobrovoľne zapojil do sebazničujúceho užívania drog. Na začiatku 60. rokov 20. storočia mali bezdomovci problém s konzumáciou alkoholu. Potom sa pridala marihuana a teraz nás zaplavujú syntetické drogy a život ničiace látky. Niekde, niekedy na tejto ceste, sa jednotlivec môže rozhodnúť, že nič nie je jeho vina, že spoločnosť ho zlyhala, a potom sa stane násilníkom.

Takisto je logické, že tí, ktorí vyhadzujú myšlienku Spojených štátov amerických, by sa mohli prikloniť aj k novému svetovému poriadku. Prevládajúci politický pohľad v tomto národe teraz charakterizuje každého nie ako osobu, ale ako súčasť “spoločenstva,” a toto spoločenstvo je tiež utláčané skorumpovanou spoločnosťou. Paralelne s tým existuje požiadavka, aby vláda vykonala nápravu svojich chýb. Posledným miestom, kde by mal človek v takomto postavení hľadať pomoc, je vláda ”ktorá nedokáže opraviť cesty, prevádzkovať ziskovú železnicu, ba dokonca ani zabezpečiť základné vzdelanie pre deti.

Vláda”reaguje na drogovú krízu jej legalizáciou, vstupuje do samotného drogového biznisu, aby ho zdanila, a opúšťa hranice krajiny”aby zvýšila závislosť obyvateľstva”od drog a vlády. Ak by niekto chcel zväčšiť vládu, existuje lepší spôsob?"

Zodpovedný, pracujúci Američan sa tak pri orientácii v chodníkových exkrementoch hnevá na vládu. Bezdomovec na chodníku aj obťažovaný majiteľ domu zdieľajú hnev na náš spoločenský stav. K tomuto hnevu sa pridávajú správy o nájazdníkoch z Afriky, Ázie, Južnej a Strednej Ameriky, ktorí stoja v rade na bezplatné bývanie, jedlo, lekársku starostlivosť a vzdelanie poskytované daňovými poplatníkmi.

Predstavte si tie nepokoje, keď sa tieto veci zadarmo prestanú poskytovať.

Takže jedna strana stavia do jednej línie americkú strednú triedu a ľudí s nižšími príjmami, ktorí to majú až sem so zneužívaním vlády, proti absolventom Ivy League, ktorí si tiež myslia, že národy a voľby zlyhali. Ich riešením je absolútna moc nad novým svetovým poriadkom, ktorý budú riadiť oni a ich počítače.

Posledný týždeň sa svetoví vodcovia zajtrajška, ľudia, ktorí majú v úmysle zrušiť národy a voľby a odstrániť polovicu obyvateľstva, pochválili svojimi plánmi. Účastníci Svetového ekonomického fóra boli nadšení. Tak veľmi sú si títo vládcovia vesmíru istí svojím osudom. Prečo nie? Prezident Biden opakuje každé ich slovo. Štátny tajomník Antony Blinken, čerstvo po tom, ako sa pustil do Izraela a Benjamina Netanjahua, zachoval pre sprisahancov WEF horlivé nadšenie. John Kerry bol v Davose, aby zachránil Zem pred ľudstvom.

Ako plánujú sprisahanci a intrigáni prejsť od národných štátov riadených miestnymi občanmi k jednotnej sociálnej, ekonomickej a politickej organizácii sveta?

Pravdepodobne k prevratu dôjde po ničivej svetovej vojne. Aj to majú títo sprisahanci v zálohe. Ak vám to uniklo, Klaus Schwab vyzval Európu na vojnu s Ruskom, pričom ako zámienku použil obliehanú Ukrajinu.

Klaus Schwab robí z Vladimira Putina králika Petra. Pre tých Američanov, ktorí zažili studenú vojnu a ocenili prezidenta Ronalda Reagana, že ju ukončil bez násilia, znie Schwab veľmi podobne ako šialenec, ktorý hľadá azyl.

Prevzaté so súhlasom WND News Center.