shutterstock_1155243916-e1703181911271-810x500.jpg

Kanada musí zrušiť financovanie CBC kvôli jej jednostrannej kampani proti rodičovským právam

18
Kultúra smrti

Posielajte naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom, aby podporili rodičovské práva

V priebehu minulého roka som sa sústavne venoval tomu, ako Kanadská vysielacia spoločnosť (CBC) a ďalšie kanadské médiá slúžia ako propagandistická ruka hnutia LGBT a takmer bez výnimky uverejňujú neúprosne negatívne spravodajstvo o nedávnych právnych predpisoch o rodičovských právach vo viacerých provinciách. Tvrdenia aktivistov LGBT, bez ohľadu na to, aké sú pochybné alebo vyvrátené, boli publikované ako fakty; s odporcami rodičovských práv sa robili selektívne rozhovory, zatiaľ čo ich zástancovia boli zväčša ignorovaní; predpoklady hnutia LGBT boli prijaté ako základ pre väčšinu spravodajstva. 

Najhoršie je, že veľká časť údajnej žurnalistiky o legislatíve o rodičovských právach - ktorú podporila nadpolovičná väčšina Kanaďanov takmer v každej provincii - tvrdila, že rodičia nemajú právo vedieť, čo vedia zamestnanci školy o ich deťoch, a že informovanie rodičov, ak deti chcú “zmeniť pohlavie”, by mohlo ohroziť životy týchto detí. Kanadskí rodičia boli v tlači znova a znova ohováraní. 

Čítajte: Kanadská matka dostala výhradné rozhodovacie právomoci nad synom v ‘prípade transgender otca’ prípade 

Hub teraz podrobne uviedol niektoré konkrétne čísla o rozsahu tohto aktivizmu ako novinárstva v správe s názvom “CBC uprednostňuje spojenectvo pred objektivitou v spravodajstve o rodičovskom súhlase v Saskatchewane: Dave Snow si všimol, že samotné titulky CBC’smerujú čitateľov ku konkrétnym záverom, pričom 37 percent titulkov o saskatchewanskej’legislatíve o rodičovských právach sa zaoberá “pripisovanou kritikou.”Príklady, ktoré uvádza, zahŕňajú: “Rodiny trans detí, aktivisti hovoria, že sú’nahnevaní, vystrašení, znechutení zákonom o zámenách v Sasku”; “Sask. Opozícia tvrdí, že politika zámen a pomenovaní je motivovaná politikou, transfóbiou.” 

Ani jeden z 38 článkov, ktoré Snow analyzoval, “neobsahoval pripísanú chválu politiky.”  

Premýšľajte o rozsahu zaujatosti: 

Ako ukazujú tieto titulky, reportéri CBC sa pri opise údajného vplyvu politiky vo veľkej miere spoliehali na externé zdroje’. Aby som určil, kto boli tieto zdroje, zakódoval som každú osobu alebo organizáciu citovanú v 38 článkoch do troch kategórií: podporovatelia vládnej’politiky, kritici politiky a zdroje, ktoré boli voči politike neutrálne (vylúčil som citácie vlády, politikov a samotný súdny príkaz). Rozlišoval som aj medzi tými, ktorých názory si CBC jednoznačne vyžiadala, a tými, ktorých CBC citovala z verejných záznamov.

V 38 článkoch citovala CBC viac ako päťkrát viac kritikov politiky Saskatchewanu ako jej zástancov (81 kritikov, 15 zástancov a 5 neutrálnych). Okrem toho boli zástancovia zoskupení do malého počtu článkov, pričom šesť z 15 zástancov bolo citovaných v jedinom článku o konkurenčných verejných zhromaždeniach. Iba 16 percent všetkých článkov (šesť z 38) citovalo aspoň jedného zástancu tejto politiky v porovnaní s 95 percentami článkov (36 z 38), ktoré citovali aspoň jedného kritika vládnej’politiky. A podpora nebola nikdy prezentovaná nezávisle od kritiky: všetkých šesť článkov, ktoré obsahovali citát zástancu, obsahovalo aj aspoň jeden citát kritika.

Snow ďalej poznamenal, že CBC sa prakticky nepokúsila urobiť rozhovor s nikým, kto by mohol ponúknuť presvedčivú obhajobu tejto politiky, čo je pochopiteľné, pretože by to bolo v rozpore s ich aktivistickými cieľmi. Snow skutočne poznamenáva, že prieskum verejnej mienky, ktorý ukázal širokú podporu rodičovských práv v Saskatchewane, zostal v CBC bez zmienky. Viac: 

Kritikovia, ktorých citovala CBC, boli tiež oveľa častejšie v pozícii autorít, zatiaľ čo podporovatelia boli takmer výlučne laici. Z 59 kritikov, ktorých názory vyhľadala CBC, bolo 26 takých, ktorých klasifikujem ako ‘odborníkov’ – právnikov a právnych vedcov, profesorov, predsedov školských rád, zdravotníckych pracovníkov a predstaviteľov LGBTQ organizácií – a ďalších šesť bolo učiteľov. Dôraz na odbornosť bol ešte vyšší zo strany tých, ktorí boli citovaní z verejných záznamov: z 22 kritikov, ktorí boli citovaní z verejných záznamov, bolo dvadsať (91 %) odborníkov alebo organizácií zastupujúcich odborníkov. Naproti tomu reportéri CBC nevyhľadali ani jedného ‘odborníka’, ktorý by sa vyjadril v prospech politiky Saskatchewanu’. Z trinástich citátov podporovateľov, ktoré si CBC vyžiadala, deväť pochádzalo od členov komunity alebo protestujúcich na zhromaždeniach, zatiaľ čo štyri boli od vedúcich predstaviteľov troch malých sociálne konzervatívnych záujmových skupín.

ČÍTAJ: Katolícka škola v Ontáriu povzbudzuje zamestnancov, aby aktívne propagovali LGBT agendu, vyplýva z memo 

Ako už mesiace na tomto mieste pozorujem, je to preto, že kanadské médiá – z ktorých je CBC najhorším (a daňovými poplatníkmi financovaným!) vinníkom – sa aktívne snažia nahnať svojich divákov, poslucháčov a čitateľov k záveru, ktorý sami zastávajú: že rodičovské práva sú lacnou zámienkou pre fanatizmus. 

Toto nie je preháňanie – v septembri CBC uverejnila vysvetľujúci článok s názvom “Kde sa vzal pojem ‘rodičovské práva’?”, v ktorom vysvetľujú, že: “Tí, ktorí kritizujú tento termín, hovoria, že ide o’nesprávne pomenovanie, ktoré vylučuje LGBTQ rodičov alebo rodičov LGBTQ detí a naznačuje, že rodičovské práva majú prednosť pred právami detí’.”V tomto prípade, samozrejme, “práva detí”, o ktorých sa hovorí, zahŕňajú právo na zmenu pohlavia s pomocou školského personálu bez vedomia alebo účasti rodičov. 

CBC je financovaná kanadskými daňovými poplatníkmi, z ktorých mnohí sú rodičia, ktorí tvrdo pracujú na tom, aby svojim deťom poskytli dobrý život. A v reakcii na to CBC uverejňuje nepretržitú sériu ohováračiek, ktorých cieľom je presvedčiť Kanaďanov, že rodičia by mali byť držaní v nevedomosti, zatiaľ čo aktivistickí pedagógovia ich oboznamujú s novými ideológiami a svetonázormi. Záver Snowa’je správny: Mali by sme CBC defundovať a nechať ju prežiť bez toho, aby ju financovali ľudia, ktorými opovrhuje. 

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom s odkazom, aby podporovali rodičovské práva