Screenshot-2023-12-21-184327-e1703184275840-810x500.png

Netflix's 'CoComelon Lane' zobrazuje malého chlapca tancujúceho v tutu s dvoma homosexuálnymi "otcami", ktorí sa podpisujú

44
Kultúra smrti

Najlepšia detská rozprávka spoločnosti Netflix CoComelon Lane sa tento týždeň stala virálnou pre klip z nedávnej epizódy, ktorý propaguje rodičovstvo rovnakého pohlavia a detské prezliekanie.

Scéna zobrazuje malého chlapca, ktorý tancuje v tutu, zatiaľ čo jeho dvaja údajní “otcovia” spievajú pieseň zameranú na ponaučenie: “Just be you.”Tento týždeň si CoComelon Lane a seriál CoComelon, z ktorého sa odštartoval, udržali prvé a druhé miesto v rebríčku Netflix Kids Top Ten.

Klip sa stal virálnym medzi konzervatívcami, ktorí zatratili Netflix a producentov CoComelon’s za to, že pripravili rodiny o ďalší odbyt bezpečných detí’programov bez sexuálnej indoktrinácie, a tvrdili, že zdôrazňuje potrebu “neprebudených” alternatív, ako je napríklad The Daily Wire’s nedávno spustená platforma Bentkey:

Deňný Prúdďalej informoval, že spoločnosť Candle Media, ktorá stojí za franšízou CoComelon , založili bývalí manažéri spoločnosti Disney Kevin Mayer a Tom Staggs. “Začiatkom tohto mesiaca agentúra Bloomberg informovala, že spoločnosť má dlh vo výške viac ako 1 miliardy USD, a to najmä v dôsledku neúspechov relácií, ako je CoComelon, ktoré nedokázali naplniť prognózy zisku,” dodáva sa v správe.

CoComelon Lane sa pripája k dlhému zoznamu údajne “rodinných” zábavných podnikov, ktoré v posledných rokoch propagovali informovanosť, akceptáciu a oslavu LGBT medzi deťmi, vrátane Cartoon Network”s Adventure Time, Steven Universe a Clarence; PBS’s Sesame Street a Arthur, Netflix’s Voltron: Legendárny ochranca a She-Ra & the Princesses of Power; Nickelodeon’s The Legend of Korra, The Loud House a Blue’s Clues; Disney’s Star vs. Sily zla a Doc McStuffins, Hasbro’s Power Rangers, Amazon’s Danger & Eggs a Entertainment One’s Peppa Pig.

Či už je zámerom propagovať sociálne programy, alebo len uspokojiť hlasné a vytrvalé “požiadavky na reprezentáciu”, táto infúzia detských’relácií s LGBT postavami a posolstvami nevyhnutne núti rodiny k diskusiám, na ktoré sa rodičia môžu cítiť, že ich deti sú príliš malé, a tiež stavia vnímavých mladých divákov na kolíznu dráhu medzi jednoduchým, jednostranným, feel-good podaním kontroverzných tém a vlastnými hodnotami rodičov’.