Shutterstock_2158965611-810x500.jpg

Kanadská vláda akceptovala riziká neznámej bezpečnosti a účinnosti injekcií COVID, vyplýva zo zmluvy so spoločnosťou Pfizer

12
Neutral

Nedávno zverejnená zmluva o vakcíne COVID-19 so spoločnosťou Pfizer na milióny dávok experimentálnych očkovacích látok na báze mRNA ukazuje, že vláda súhlasila s neznámou dlhodobou bezpečnosťou a účinnosťou očkovacích látok.

Smluvu odhalil kanadský denník The Independent po tom, ako ju získal na základe žiadosti o prístup k informáciám. Hoci sú časti zmluvy značne redigované, je jasné, že federálna vláda premiéra Justina Trudeaua vedela, že neexistuje žiadny prísľub, že injekcie budú fungovať a budú stopercentne bezpečné.

“Kupujúci ďalej berie na vedomie, že dlhodobé účinky a účinnosť vakcíny nie sú v súčasnosti známe a že sa môžu vyskytnúť nežiaduce účinky vakcíny, ktoré nie sú v súčasnosti známe,”znie kópia zmluvy federálnej vlády”so spoločnosťou Pfizer z 26. októbra 2022.

Trudeauova vláda musela podpisom zmluvy tiež potvrdiť, že očkovacia látka COVID a jej materiály boli “rýchlo vyvinuté vzhľadom na mimoriadne okolnosti pandémie COVID-19,” a po ich uvedení na trh sa budú ďalej skúmať.

Zmluva “o výrobe a dodávkach medzi spoločnosťou Pfizer a ministrom verejných prác a vládnych služieb Kanady” má 59 strán a obsahuje časť, v ktorej sa uvádza, že očkovacie látky nebudú sériovo vyrábané. Keď je vakcína serializovaná, je jej pridelené jedinečné číslo alebo iná identifikácia, ktorá môže sledovať jej kompletnú cestu dodávateľským reťazcom.

Úplne redigované sú v zmluve časti 8 a 9, ktoré sa pravdepodobne týkajú titulov “odškodnenie” a “poistenie a zodpovednosť”, ako bolo nedávno odhalené únik zmluvy medzi spoločnosťou Pfizer a Južnou Afrikou.

LifeSiteNews potvrdil, že predmetná redigovaná zmluva, ktorú zverejnil The Canadian Independent , je pravá, s mediálnym oddelením Public Services and Procurement Canada’.

“Public Services and Procurement Canada (PSPC) potvrdzuje, že ide o redigovanú kópiu zmluvy medzi PSPC a Pfizer Canada ULC,” napísal zástupca PSPC pre styk s médiami Alexandre Baillairgé-Charbonneau pre LifeSiteNews.

Health Canada objednala u spoločnosti Pfizer Canada 238 miliónov injekcií COVID, čo zahŕňa približne 30 miliónov injekcií na roky 2023 a 2024.

Podrobnosti zmluvy so spoločnosťou Pfizer nezverejňujú, koľko vláda na tieto injekcie vynaložila.

Trudeauova vláda s pomocou ministerstva zdravotníctva intenzívne propagovala injekcie COVID, ktoré boli urýchlene uvedené na trh. Stále propaguje očkovacie látky, tentoraz nedávno schválené posilňovacie.

V roku 2021 Trudeau povedal Kanaďania “vehementne odmietajú očkovanie” neveria “vede,” sú “často mizogýni, často rasisti,” a dokonca spochybnil, či by Kanada mala naďalej “tolerovať týchto ľudí.”

A nedávna štúdia vypracovaná výskumníkmi z kanadskej Correlation Research in the Public Interest zistili, že v 17 krajinách existuje “jednoznačná príčinná súvislosť” medzi vrcholmi úmrtnosti zo všetkých príčin a rýchlym zavedením očkovania a posilňovačov COVID.

LifeSiteNews informoval minulý mesiac o tom, že spoločnosť Health Canada potvrdila prítomnosť polyomavírusu Simian Virus 40 (SV40), čo je sekvencia DNA spojená s opicami, o ktorej je známe, že spôsobuje rakovinu, keď sa používala v starých vakcínach proti detskej obrne, v očkovacej látke COVID spoločnosti Pfizer, čo výrobca vakcíny úradníkom neprezradil.