Screenshot-2023-08-28-12.25.03-810x500.png

Trump hovorí, že by zvážil Tuckera Carlsona za viceprezidenta

28
Kultúra života

Bývalý prezident Donald Trump uviedol, že zváži nomináciu bývalého moderátora Fox News Tuckera Carlsona za svojho viceprezidenta pre prezidentskú kampaň v roku 2024.  

V rozsiahlom rozhovore v “The Clay Travis and Buck Sexton Show,” dostal Trump otázku, či by Carlsona zaradil na svoj zoznam potenciálnych viceprezidentov. 

“Tuckera mám veľmi rád, myslím, že áno,” odpovedal Trump. “Myslím, že by som”povedal, že áno, pretože”má veľký zdravý rozum. Viete, keď sa hovorí, že vy ste konzervatívci alebo ja’som konzervatívec, nie je to tak, že my’sme konzervatívci, my máme zdravý rozum. Chceme mať bezpečné hranice. Chceme mať múr, pretože múry fungujú."”  

Bývalý moderátor Foxu robil rozhovor s Trumpom počas prvej tohtoročnej republikánskej primárnej debaty, pričom počet jeho pozretí presiahol 300 miliónov, na čo Trump upozornil v rozhovore s Clayom Travisom. 

Odvtedy, ako Tuckera’vyhodili z Fox News, robil rozhovory s mnohými svetovými lídrami vrátane konzervatívnych premiér Viktor Orbán z Maďarska a argentínsky prezidentský kandidát Javier Milei. V rozhovore pre Orbán maďarský líder Tuckerovi povedal, že si myslí, že jediný človek, ktorý môže obnoviť mier v Európe, je Donald Trump a že Amerika ho musí vrátiť na post prezidenta. 

Tucker otvorene odsudzuje potraty, nazýva ich “ľudskou obeťou” a snahy o obranu posvätnosti života “duchovným bojom”. viedol rozhovory, v ktorých odhaľoval lži a hrôzy takzvanej “zmeny pohlavia” mrzačenia a sterilizácie detí prostredníctvom operácií a hormónov. Kritizoval zábery a protokol COVID, ktoré pošliapali základné slobody a viedli k nespočetným úmrtiam a zraneniam. A ostro kritizoval korupciu politickej ľavice a Bidenovej administratívy. 

Predniesol septembrový prejav k Ohiu’s Centrum pre kresťanské cnosti Tucker vystúpil s prejavom k nadchádzajúcemu Ohiu návrh novely zákona o potratoch, ktorý práve prešiel v tohto týždňových’voľbách.  

“Každý, kto vám povie, ‘nemajte’deti,’ ‘zabite svoje deti’, nie je váš priateľ,” zdôraznil.  

“Sú’vašimi nepriateľmi,” povedal Carlson davu predtým, ako urobil priamu čiaru medzi náboženským obetovaním detí v Starom zákone a falošnými sľubmi dnešného potratového’priemyslu. 

ČÍTAJTE: Tucker Carlson bije potraty ako ‘ľudské obete’: Je to‘duchovný boj’  

“Je to’veľmi rozpoznateľný sľub, ktorý’vám dávajú, pretože je’starý ako čas a je’podrobne opísaný v celej hebrejskej Biblii. Je to’ľudská obeť…ktorá je zakaždým vyčlenená na schválenie. Zo všetkých hriechov, ktoré páchali starí ľudia, je tento hriech zakaždým, keď je’opísaný, nazvaný ‘odporným.’ Boh ho vyzdvihol: ‘Hoďte svoje deti do ohňa.’” 

“Prečo to ľudia robili?" Pretože verili, že za to získajú moc, spokojnosť a šťastie. Stačí’obetovať svoje deti.” 

“Ako zabíjanie vlastných detí prospieva veci zachovania druhu?"” opýtal sa Tucker."“Neprospieva’To nie. V skutočnosti je to útok na tento cieľ. Nie je’prirodzenou ľudskou funkciou chcieť zabiť vlastné deti.” 

“Jediným nefalšovaným zdrojom radosti vo vašom živote sú vaše deti,” vyhlásil. “Zmyslom života je mať deti a pozorovať, ako majú vnúčatá. Nič vám neprinesie takú radosť ako práve toto. Nič sa k tomu nepribližuje!" ”  

V augustovom prejave, ktorý Tucker predniesol v Budapešti, zatracoval agendu LGBT, ktorú USA a západné krajiny presadzujú po celom svete. 

ČÍTAJTE: Tucker Carlson slams ‘insane’ US gov’t leaders who-stifle human-flourishing in Hungary speech 

“Nemôžete’viesť globálne impérium založené na vnucovaní butikovej sexuálnej politiky krajinám, ktoré o ňu’nestoja,” povedal a prirovnal USA k USA.“Sovieti vám povedali, aby ste uctievali Lenina. Ministerstvo zahraničných vecí vám hovorí, aby ste uctievali transvestitov.” 

“Milujem svoju krajinu, ale ľudia, ktorí ju teraz riadia, sú nebezpeční a šialení,” povedal. “Vládnuca strana je stranou bezdetných, slobodných, ľudí pracujúcich za nízke mzdy vo veľkých korporáciách a žijúcich v malých bytoch v preplnených mestách, ktoré sú plné zločinu.” 

Celý rozhovor Claya a Bucka s Trumpom si môžete pozrieť nižšie. 

PODROBNOSTI: 

Nová petícia požaduje, aby Trudeau zablokoval Tuckerovi Carlsonovi príchod do Kanady 

Tucker Carlson odpálil pokrievku ‘Trans Inc’ za profitovanie z rodovo zmätených maloletých, dospelých 

Bývalý spolupracovník Huntera Bidena Devon Archer tvrdí, že Joe vedel o korupčných obchodných transakciách jeho syna  

Donald Trump v rozhovore s Tuckerom Carlsonom hovorí o atentáte, Epsteinovi a obvineniach