student-vaccine-810x500.jpeg

Štúdia ukázala, že vakcíny COVID-19 skôr spôsobujú úmrtia, ako zachraňujú životy

136
Kultúra smrti

Nová štúdia zistila, že vakcíny COVID-19 namiesto toho, aby zachraňovali životy, majú za následok astronomický počet zbytočných úmrtí na celom svete.

Štúdia preskúmala údaje zozbierané zo 17 krajín na štyroch kontinentoch, ktoré predstavujú niečo viac ako 9 % svetovej populácie a zodpovedajú 10 % celosvetových injekcií COVID-19. Zastúpené boli prakticky všetky typy vakcín COVID-19 a ich výrobcovia.

Niekoľko recenzovaný výskum, publikovaný na stránke Correlation Research in the Public Interest, dospel k prekvapujúcim záverom, ktoré sú v rozpore s rozprávaním o vakcíne COVID-19, ktoré preferujú korporátne médiá spolupracujúce s priemyselným komplexom Big Pharma - Big Medical - Government.

“Ak by vakcíny zabránili prenosu, infekcii alebo vážnemu ochoreniu, potom by po zavedení vakcín malo dôjsť k poklesu úmrtnosti, a nie k jej zvýšeniu, ako to bolo v každej pozorovanej staršej vekovej skupine, ktorá bola vystavená rýchlemu zavedeniu posilňovačov. A úmrtnosť by sa nezvýšila výlučne po zavedení vakcín, kde sa pred zavedením vakcín nevyskytuje žiadna nadmerná úmrtnosť,” tvrdili výskumníci.

Medzi zisteniami výskumníkov’:

“Nemožno pochybovať o tom, že vrcholy nadmernej úmrtnosti ACM (úmrtnosť zo všetkých príčin, t. j, miera úmrtnosti na všetky príčiny smrti v populácii v určitom časovom období) je spôsobená očkovaním proti COVID-19,” napísali autori.

Jedna smrť na 800 injekcií “je ohromujúce číslo v porovnaní s tým, čo sa všeobecne predpokladá o tradičných vakcínach, čo je približne jeden závažný nežiaduci účinok na milión,” napísali.

“Je o tri rády (tisíckrát) väčšie,” zdôraznili.

“Monitorovanie nežiaducich účinkov, správy z klinických štúdií a štatistiky úmrtných listov výrazne podceňujú smrteľnú toxicitu injekcií,” pokračovali autori a poznamenali:

Veľký rozdiel … pravdepodobne vzniká z dôvodu systémového vyhýbania sa priznať injekcie ako možnú príčinu úmrtia u slabých a zraniteľných pacientov. Napríklad príčina (príčiny) úmrtia sa pripíšu konkrétnym zlyhaniam orgánov alebo systémov bez odkazu na vakcínu, aj keď injekcia bola podaná nedávno a pacient bol predtým stabilný.

Koniec zistili, že do 2. septembra 2023 by na celom svete došlo k približne 17,0 miliónom úmrtí na vakcínu COVID-19.

Ukazuje sa, že globálna očkovacia kampaň proti vakcíne COVID-19 bola v skutočnosti masovou iatrogénnou udalosťou, ktorá zabila 0,213 % svetovej populácie (1 úmrtie na 470 žijúcich osôb, za menej ako tri roky) a merateľne nezabránila žiadnemu úmrtiu.

“Je veľmi znepokojujúce, že títo autori zistili konzistentný trend medzi 17 krajinami, ktorý ukazuje výrazný nárast úmrtnosti zo všetkých príčin zhodujúci sa s rozsiahlym zavedením vakcíny COVID. Ich odhad jedného úmrtia na každých 800 injekcií na celom svete je alarmujúci,” Stephanie Seneff, vedúca vedecká pracovníčka Massachusettského technologického inštitútu (MIT), povedal The Epoch Times ohľadom štúdie.

Autori, vychádzajúc zo svojho výskumu, navyše odporučili, aby vlády na celom svete okamžite zastavili uprednostňovanie starších ľudí pri injekčnom podávaní vakcín COVID-19 “kým nebudú vypracované a verejne oznámené platné analýzy rizík a prínosov.”

Autori zistili, že riziko úmrtia sa zdvojnásobuje každé štyri roky po dosiahnutí veku 60 rokov, čo znamená, že po podaní štvrtej dávky vakcíny (druhý booster) hrozí viac ako 90-ročným ľuďom 5 % (1 z 20) pravdepodobnosť úmrtia v dôsledku očkovania.

Štúdia sa zamerala na 17 krajín rovníkovej a južnej pologule: Argentína, Austrália, Bolívia, Brazília, Čile, Ekvádor, Kolumbia, Malajzia, Nový Zéland, Paraguaj, Peru, Filipíny, Singapur, Južná Afrika, Surinam, Thajsko a Uruguaj.