birth_control_pills_wheel-810x500.jpg

Podvod s "neuspokojenou potrebou antikoncepcie" je len ďalšou zámienkou na depopuláciu planéty

0
Kultúra smrti

Možno vám odpustiť, že ste nevedeli, že 26. september je “Svetový deň antikoncepcie”

V skutočnosti vás pravdepodobne prekvapí, že takýto deň vôbec existuje a že ho populační kontrolóri naďalej oslavujú.

Možno si poviete, že populačná bomba je už dávno odhalená ako mýtus, zatiaľ čo pôrodnosť na svete voľne klesá. Dokonca aj New York Times priznáva, že svet sa chystá na absolútny populačný pokles. Či’populační kontrolóri nevedia, kedy treba prestať?"

Čítajte: Kontracepcia je najväčšou hrozbou pre prežitie ľudstva, varuje pro-life skupina

Krátka odpoveď znie: nie, nevedia’to. A ani nebudú’

Hnutie za kontrolu populácie, ktoré má v pokladni miliardy dolárov a desaťtisíce zamestnancov, sa nechystá ísť potichu do hrobu. Naopak, presvedčené, že Afričanov, Ázijčanov a Latinských Američanov je stále priveľa, túži po tom, aby sa počet ľudí znižoval ešte rýchlejšie. V tomto sa teší bezvýhradnej podpore Bidenovej administratívy, ktorá každoročne vynakladá viac ako miliardu dolárov na chemickú a chirurgickú sterilizáciu žien v krajinách s nízkymi a strednými príjmami.

Keď však populačná bomba vyšumela, museli si vymyslieť inú zámienku pre svoju vojnu proti ľuďom. Koniec koncov, jednoducho povedať celým rasám alebo etnikám, aby prestali rodiť deti, sa už nerobí, aspoň mimo komunistickej Číny.

Takže zvolili inú taktiku. Teraz vypracúvajú štúdie, v ktorých tvrdia, že chudobné ženy na celom svete žiadajú o sterilizáciu a antikoncepciu. To im umožňuje ospravedlniť pokračujúce financovanie programov USA zameraných na ochranu pred deťmi ako humánnu odpoveď na skutočnú a naliehavú potrebu žien v rozvojovom svete.

A takto, dámy a páni, vznikla falošná štatistika s názvom “neuspokojená potreba antikoncepcie”.

V predvečer Svetového dňa antikoncepcie – s vynikajúcim načasovaním charakteristickým pre plánovanú propagandistickú kampaň – bola vydaná nová štúdia o “antikoncepčných potrebách žien v reprodukčnom veku” v časopise The Lancet. (Viete, ten istý britský lekársky časopis, ktorý sa počas pandémie znemožnil tvrdením, že vírus COVID pochádza z prírody). Štúdia, ktorú financovala nadácia Gates Foundation, údajne ukázala, že približne 162,9 milióna žien na celom svete má “neuspokojenú potrebu antikoncepcie.”

“Afrika má najvyššiu neuspokojenú potrebu antikoncepcie na svete,” píšu autori. Definujú ju “ako podiel sexuálne aktívnych, plodných žien, ktoré nemajú prístup k antikoncepcii, ale momentálne nechcú dieťa alebo si želajú, aby mohli oddialiť alebo sa vyhnúť svojmu poslednému tehotenstvu… Mladé ženy vo veku 15 až 19 rokov zaznamenali najnižší uspokojený dopyt, a to len približne 65 percent, nasledované vekovou skupinou 20 až 24-ročných (72 percent).”

Čitateľ nadobúda dojem, že tieto mladé ženy “požadujú” antikoncepciu, ktorá im je odopretá, alebo možno, že niektoré sú dokonca obeťami akéhosi vynúteného tehotenstva.

Nič nemôže byť ďalej od pravdy. Prieskumy, o ktoré sa autori opierajú, sa vyhýbajú priamej otázke žien, či chcú antikoncepciu, pretože by to prezradilo hru: väčšina opýtaných by povedala nie.

Naopak, okolo otázky antikoncepcie šikovne tancujú. Pýtajú sa žien, ktoré nie sú tehotné, či plánujú mať dieťa v najbližších dvoch rokoch. Ak je odpoveď nie, sú zaradené do kategórie “neuspokojená potreba antikoncepcie.”

Čítajte: Číňania znášali 43 rokov nútené potraty. Politika kontroly populácie zo strany ČKS’sa musí skončiť

Žien, ktoré sú tehotné, sa pýtajú, či plánovali otehotnieť, keď otehotneli. Ak odpovedia, že ich tehotenstvo nebolo presne plánované – bez ohľadu na to, či sú s tým spokojné alebo nie –, sú kategorizované ako osoby s “neuspokojenou potrebou antikoncepcie.”

Napokon iné prieskumy ani nepredstierajú, že berú do úvahy názor ženy’. Jednoducho klasifikujú všetky ženy v reprodukčnom veku s dieťaťom do dvoch rokov, ktoré neužívajú antikoncepciu, ako ženy s “neuspokojenou potrebou antikoncepcie.

Až na samom konci tejto 32-stranovej štúdie, ktorá je plná závratného množstva grafov a sofistikovaných štatistických analýz, autori priznávajú, že na skutočnom názore žien nezáleží. Ich “algoritmus, ” hovoria, “neobsahuje otázku, či ženy potrebujú alebo chcú antikoncepciu, ale skôr definuje potrebu na základe toho, či partnerky nechcú deti a nie sú neplodné [infertilné]. Za ženy s potrebou sa považujú len ženy bez partnerského vzťahu, ktoré uvádzajú, že sú sexuálne aktívne a majú tieto ďalšie charakteristiky.” (s. 325, kurzíva pridaná)

Algoritmus je súbor prísnych inštrukcií určených na riešenie konkrétneho problému. V tomto prípade bol navrhnutý tak, aby ospravedlnil pokračujúcu snahu o potraty, sterilizáciu a antikoncepciu na svete tvrdením, že viac ako 100 miliónov žien má “neuspokojenú potrebu antikoncepcie.”

Populační kontrolóri sa naposledy chcú spýtať samotných žien. V hre sú miliardy a miliardy dolárov.

Konečný cieľ najantihumánnejšieho hnutia v dejinách ľudstva zostáva rovnaký: depopulácia planéty.