Screen-Shot-2023-09-29-at-2.53.32-PM-810x500.jpg

Špecialista na LGBTQ+ v Kalifornii obvinený zo sexuálneho útoku na mužských pacientov

43
Kultúra smrti

Kalifornský lekár, ktorý pracuje ako špecialista na LGBTQ+”, bol obvinený z deviatich prípadov sexuálneho napadnutia.

Podľa tlačovej správy kancelárie okresného prokurátora Orange County z 26. septembra bol Dr. William Thompson IV “obvinený z ôsmich trestných činov sexuálnej penetrácie prostredníctvom podvodného prezentovania profesionálneho účelu, troch trestných činov sexuálneho ublíženia na zdraví podvodom a dvoch trestných činov násilnej orálnej kopulácie.”

Thompson sa údajne “špecializuje na liečbu členov komunity LGBTQ+ [sic].” Údajne zneužil deväť svojich pacientov mužského pohlavia a “v prípade usvedčenia vo všetkých bodoch obžaloby mu hrozí maximálny trest 30 rokov až doživotie plus 25 rokov.”

V oznámení sa uvádza, že 56-ročný lekár zneužíval svojich pacientov “pod zámienkou, že útoky boli súčasťou nevyhnutných lekárskych vyšetrení” a že “úrady žiadajú verejnosť o pomoc pri poskytovaní ďalších informácií o ďalších potenciálnych obetiach.”

Tompson bol zatknutý 20. septembra “na základe spoločného vyšetrovania kalifornského ministerstva pre spotrebiteľské záležitosti a policajného oddelenia v Newport Beach.”

“Po tom, čo sa dozvedeli, že lekárske zákroky, ktoré im Thompson vykonával, neboli z lekárskeho hľadiska nevyhnutné, šesť Thompsonových pacientov prezradilo, že ich Thompson sexuálne napadol,” vysvetľuje sa v oznámení. Útoky sa údajne odohrali v rokoch 2016 až 2020.

Aj keď sa vo vyhlásení uvádza aj Thompsonova príslušnosť k Hoag Medical Hospital Presbyterian, jeho profil na webovej stránke lekárskej skupiny bol odstránený.

Thompson je na slobode na kauciu 100 000 dolárov a 2. novembra má byť obžalovaný v Newport Beach.

Nejedná sa o prvý prípad sexuálneho útoku spojeného so stále rozšírenou agendou LGBT. Keďže Američania, ktorí sú rodovo zmätení, sa naďalej “identifikujú” ako niečo iné ako heterosexuáli alebo ich biologické pohlavie, pretrvávajú obavy z takzvaných “inkluzívnych” snáh, ktoré na druhej strane ohrozujú bezpečnosť detí aj dospelých.

Konkrétne, realita mužov, ktorí sa identifikujú ako ženy a sú vpúšťaní do ženských”priestorov – vrátane kúpeľní a väzníc – je zdrojom veľkých sporov. V roku 2021 si Loudoun County vo Virgínii získal pozornosť celého štátu po tom, ako predstavitelia školy zatajili znásilnenie, ktorého sa dopustil študent muž v sukni, ktorý vstúpil na dievčenské’toalety. Pobúrení rodičia upozornili, že v okrese platia pravidlá, ktoré umožňujú študentom používať akékoľvek zariadenie zodpovedajúce ich vnímanej “rodovej identite,” bez ohľadu na biologické pohlavie. 

Umiestňovanie mužov identifikujúcich sa ako ženy v ženských’väzniciach je ďalším dôvodom na znepokojenie, čo dokonca viedlo k žalobu v roku 2021, v ktorej sa tvrdí, že takáto “transgender”politika v kalifornských väzniciach viedla k fyzickému a psychickému ubližovaniu väzenkýň. V máji sa objavili správy, že muž z New Jersey, ktorý bol uväznený za sexuálne zneužívanie svojej sedemročnej dcéry, bol preložený na výkon trestu spolu s väzenkyňami kvôli svojej “rodovej identite. 

Tento škandál prišiel krátko po tom, ako investigatívny novinár James O’Keefe odhalilnebezpečnú realitu mužov s pohlavnou zmenou, ktorí sú držaní v ženských’väzniciach. 

Úrady žiadajú osoby, ktoré majú akékoľvek informácie o nevhodnom správaní Dr. Williama Thompsona’alebo iných obetí, aby ich kontaktovali na telefónnom čísle 949-644-3682. Anonymné tipy je možné zanechať aj na čísle 1-800-550-6273.

RELATED

‘Transgender’ muž, ktorý znásilnil 10-ročnú dcéru, bol premiestnený do ženskej väznice 

Youngkin omilostil otca zatknutého na zasadnutí školskej rady po znásilnení dcéry cross-dressing-male