Schneider-LSN-810x500.jpg

Biskup Schneider zostavil modlitbu pre synodu o synodalite

39
Neutral

LifeSiteNews sa s radosťou delí o túto novozloženú modlitbu biskupa Athanasia Schneidera pre “Synodu o synodalite’2023.

Modlitba pre ‘Synodu o synodalite’2023 

Pane Ježišu Kriste, náš Bože a Spasiteľu, ty si Hlava Cirkvi, tvoja nepoškvrnená nevesta a mystické telo. Zhliadni milosrdne na hlboké utrpenie, ktorému bola vystavená naša svätá Matka Cirkev. Doktrinálny zmätok, morálna ohavnosť a liturgické zneužívanie dosiahli v našich časoch nevídaný vrchol. “Pohania prišli do tvojho dedičstva, poškvrnili tvoj svätý chrám a Jeruzalem obrátili v trosky” (Ž 79, 1). Cirkevníci, ktorí stratili pravú vieru a stali sa propagátormi svetskej globalistickej agendy, chcú zmeniť tvoje pravdy a prikázania, božské konštitúcie Cirkvi a apoštolskú tradíciu.

O Pane, s pokorným duchom a skrúšeným srdcom ťa prosíme, zabráň nepriateľom Cirkvi, aby sa tešili z víťazstva nad autentickou Katolíckou cirkvou získaného nastolením falošnej cirkvi pod rúškom “synodality.” Podnieť svoju moc, Pane, a príď na pomoc svojej Cirkvi svojou všemohúcou silou. Lebo tam, kde sa v Cirkvi rozmnoží hriech a odpadlíctvo, tým viac sa rozmnoží víťazstvo Tvojej milosti.

Pevne veríme, že brány pekla Tvoju Cirkev nepremôžu. V tejto hodine, v ktorej naša milovaná a svätá Matka Cirkev trpí svoju Golgotu, sľubujeme, že zostaneme s ňou. Milostivo prijmi naše vnútorné i vonkajšie utrpenie, ktoré pokorne obetujeme v spojení s Nepoškvrneným Srdcom Panny Márie, Matky Cirkvi, ako zadosťučinenie za naše vlastné hriechy a za hriechy svätokrádeže a odpadlíctva v Cirkvi.

O Pane, pošli svojich svätých anjelov pod vedením svätého archanjela Michala, aby priniesli pápežovi a účastníkom synody tvoje nebeské svetlo a prekazili plány tvojich nepriateľov v synodálnom zhromaždení. Pane, milosrdne pohliadni na maličkých v Cirkvi, pohliadni na skryté duše, ktoré sa obetujú za Cirkev, pohliadni na všetky slzy, vzdychy a prosby pravých detí Cirkvi a vďaka zásluhám Nepoškvrneného Srdca Tvojej Presvätej Matky povstaň, Pane, a svojím zásahom udeľ svojej Cirkvi svätých pastierov, ktorí budú podľa Tvojho príkladu obetovať svoje lži za Teba a Tvoje ovce. Ó, Pane, prosíme ťa: Prosím Ťa, udeľ nám skrze Pannu Máriu svätého pápeža, horlivého v šírení a obrane katolíckej viery, prosíme Ťa, udeľ nám ho! Skrze blahoslavenú Pannu Máriu nám udeľ svätých kňazov, ktorí sú Božími mužmi, prosíme Ťa, daj! Ó, Pane, v tebe spočíva naša nádej, daj, aby sme sa nikdy nedali zahanbiť. Tebe, Pane Ježišu Kriste, nech je vzdaná všetka česť a sláva v tvojej svätej Cirkvi. Ty žiješ a kraľuješ s Otcom v jednote Ducha Svätého: Bože, na veky vekov. Amen.

29. septembra 2023 (sviatok sv. archanjela Michala)

+ Atanáz Schneider