Elon-Musk-1-810x500.jpg

Elon Musk vyzýva médiá, aby podporovali údery COVID, zatiaľ čo LifeSite informoval o skepse voči záberom

69
Kultúra smrti

V utorok miliardár a majiteľ spoločnosti X/Twitter Elon Musk opätovne zverejnil video na X, ktoré ukazuje, ako pôvodné predpovede, že očkovacie látky COVID-19 budú stopercentne účinné, časom neustále zlyhávali.

Video sa v minulosti objavilo na sociálnych sieťach a ukazuje sériu titulkov, ktoré naznačujú, že predpovede týkajúce sa účinnosti očkovacích látok COVID boli značne nadhodnotené.

Musk správne upozornil na “dezinformácie”, ktoré v mysliach verejnosti legitimizovali zhora nariadené očkovania a spôsobili, že Američania sa podrobili očkovaniu napriek potenciálnym bezpečnostným rizikám a neetickému výskumu spojenému s očkovaním.

Ale zatiaľ čo mnohé médiá obhajovali očkovanie COVID a propagovali výroky farmaceutických spoločností o bezpečnosti a účinnosti, nie všetky.

Tu’je prehľad niektorých článkov, ktoré LifeSiteNews uverejnil v čase, keď mainstreamové médiá trvali na tom, že očkovania budú bezpečné a stopercentne účinné.

Dňa 19. mája 2021 LifeSite informoval, že viac ako 160 odborníkov sa podpísalo pod list, v ktorom odsudzujú vakcíny COVID ako “nepotrebné, neúčinné a nebezpečné.”

Dňa 19. augusta 2021 stránka LifeSite preložila článok z denníka World Net Daily týkajúci sa štúdie z Izraela, podľa ktorej zaznamenané infekcie COVID prudko vzrástli aj po tom, čo Izrael získal najvyššie percento očkovania na svete.

 

Dňa 3. septembra 2021 LifeSite informoval, že údaje ukázali, že účinnosť COVID injekcie klesla už po šiestich mesiacoch.

Dňa 29. októbra 2021 uverejnil LifeSite článok Dr. Paula Eliasa Alexandra, ktorý uvedol, že “vakcíny COVID-19 nie sú tak účinné, ako sa inzeruje, proti variantu Delta, ktorý sa stal dominantným na jeseň 2021.”

 

Dňa 16. novembra 2021 spoločnosť LifeSite priniesol článok Williama Sullivana s American Thinker, ktorý zdôraznil fakt, že “ak ste’mladší a zdraví, je veľmi nepravdepodobné, že zažijete hospitalizáciu alebo smrť, či už ste očkovaní alebo nie.”


A to’je len ukážka z písania, ktoré LifeSite vydal v súvislosti s očkovaním proti COVID počas vrcholiaceho úsilia o očkovanie na celom svete.

Odvtedy LifeSiteNews pokračuje v rozsiahlych správach o očkovaní proti COVID-19, keďže lekári, výskumníci a ďalší vyjadrujú obavy o fyzickú bezpečnosť, medicínsku účinnosť a etickú integritu očkovania.

Začiatkom tohto mesiaca FDA schválila novú sériu očkovania proti COVID-19, aby sa vyrovnala s najnovším variantom vírusu. LifeSiteNews bude naďalej informovať o očkovaní a oprávnených obavách, ktoré vyjadrili mnohí Američania v súvislosti s ich bezpečnosťou, účinnosťou, morálnosťou a potrebnosťou.