Screenshot-2023-09-26-at-2.44.17-PM-810x500.png

Michael Matt: Či už je František pápežom, alebo nie, jeho globalistickej vízii sa treba brániť

471
Kultúra smrti

Michael Matt, šéfredaktor katolíckych novín The Remnant, vyzval katolíkov, aby sa postavili na odpor proti presadzovaniu sekulárnej globalistickej agendy pápeža Františka’ bez ohľadu na to, či je skutočne pápežom, alebo nie.

V epizóde televízie Remnant, ktorá bola zverejnená v sobotu, Matt zdôraznil, do akej miery si pápež František osvojil ciele a jazyk globalistov vedených Svetovým ekonomickým fórom, a tvrdí, že Katolícka cirkev je “očividne tlačená do služieb globalistickej agendy.”

Matt ukázal novinové články, ktoré ukazujú, ako František papagájuje body WEF, vrátane jeho výzvy na odstránenie fosílnych palív, podpory zníženej spotreby mäsa a obhajoby “internacionalizácie vakcín.”

Matt poukázalna to, ako počas nedávneho príhovornapro-potratovej a pro-LGBT konferencii Clinton Global Initiative, František nepovedal “ani slovo” o Ježišovi Kristovi alebo pokání. V skutočnosti František’v záverečnom prejave vyzval na naliehavé opatrenia v súvislosti so zmenou klímy, ale nespomínal Boha a úplne vynechal akékoľvek požehnanie, čo ešte viac vyniklo tým, že Bill Clinton’na rozlúčku Františkovi povedal “požehnaj vás.”

“František je očividne geopolitik, nie je’teológ… Nechce’hovoriť o Kristovi, Bohu, katolicizme, dogmách či heréze, je mu to’jedno,” poznamenal Matt.

Matt tiež poukázal na Františkovu’otvorenú podporu WEF, napriek jej otvorenej propagácii potratov a takzvaných “práv LGBTQ.” František signalizoval svoju blízkosť k WEF’s zakladateľom globalistov Klausom Schwabom, a to zaslaním adresy WEF štyri časy in jeho osemročný pontifikát a umožnenie každoročného Vatikánu okrúhly stôl v Davose, mieste konania výročnej konferencie WEF’vo Švajčiarsku.

Matt pustil videozáznam, v ktorom sa kardinál Peter Kodwo Turkson prihovoril WEF počas jubilejného 50. ročníka v roku 2019 a poslal “zdravice a modlitebné priania všetkého dobrého”zúčastňujúcim sa na tohtoročnom’stretnutí.

Pripomenul, že predseda WEF Klaus Schwab si predstavuje budúcnosť, v ktorej budeme mať všetci mozgové implantáty, a že jeden z jeho hlavných poradcov Yuval Noah Harari má vyjadriloptimisticky o myšlienke, že umelá inteligencia vytvorí novú “bibliu” a nové náboženstvá, ktoré by podľa neho “boli skutočne správne.”

“Má pápež František s niečím z toho problém?"” opýtal sa Matt.

Matt sa domnieva, že globalisti považujú Františkovu”podporu svojich cieľov za rozhodujúcu pre ich naplnenie, pričom poznamenal, že “potrebujú morálnu autoritu Katolíckej cirkvi na vybudovanie svojho Nového svetového poriadku a František je kľúčový.”

V súvislosti s prebiehajúcimi kontroverziami okolo aspirácií, že František v skutočnosti nie je pápežom, Matt povedal: “Všetko, čo viem, je, že [ho] globalisti využívajú v takej miere, a to”je desivé.”

“[František] je infiltrátor a nazval by som ho zradcom. Pred Bohom nemáme inú možnosť, ako sa tomuto človeku postaviť na odpor do tváre. A či už je’pápežom, alebo nie, na tom sa všetci zhodneme,” uzavrel Matt.