Screen-Shot-2023-09-25-at-7.00.07-PM-810x500.png

Polícia v Britskej Kolumbii ukončila vystúpenia na Million Person March po tom, ako dav LGBT ľudí vtrhol na pódium

30
Kultúra smrti

Polícia v Britskej Kolumbii prinútila prorodinných demonštrantov na Million Person March odísť po tom, čo aktivisti LGBT vtrhli na ich pódium. 

Feministická rečníčka Meghan Murphyová’20. septembra prerušila svoj prejav na Million Person March vo Victorii a polícia sa rozhodla podujatie radšej ukončiť, než aby sa vysporiadala s protestujúcimi LGBT.  

“Trans aktivistickí teroristi zvíťazili,” Murphyová napísala na X, predtým známom ako Twitter. “Vtrhli na pódium a policajti museli celé podujatie v polovici môjho prejavu ukončiť, pretože bolo príliš nebezpečné, aby sme pokračovali.” 

“Vyvolali ste nenávisť a vystavili nás nebezpečenstvu @JustinTrudeau @KasariGovender @cupenat @Dave_Eby @KenSimCity. Chráňte ženy, deti a rodiny v Kanade!” vyhlásila. 

Na Million Person March proti indoktrinácii LGBT v školách sa zišli Kanaďania všetkých rás a náboženstiev v mestách po celej krajine, tisíce ľudí sa zhromaždili v centre Ottawy pred úradom Trudeau’a.   

Protest, ktorý zorganizovali moslimskí Kanaďania, prijal heslo “Nechajte naše deti na pokoji,” konkrétne v súvislosti s rodovou ideológiou, vekovo nevhodným sexuálnym obsahom v školských knižniciach a propagandou LGBT.   

Okrem hlavného protestu v Ottawe sa aj v mnohých ďalších mestách po celej krajine videl veľkú účasť prorodinných demonštrantov v mestách po celej Kanade.  

Videozáznam z podujatia vo Victorii zrejme zachytáva zatknutie aktivistu LGBT po tom, ako vtrhol na pódium.  

V tom istom klipe policajt požaduje, aby prorodinní demonštranti ukončili podujatie, pričom hovorí: “Teraz vytiahnem zástrčku … vytiahnem zástrčku … vypnite to, alebo tam hneď’idem! Hneď teraz!" ”  

“Mám taký pocit, že ten policajt vás chcel len zastaviť, aby ste všetci nehovorili. Možno sa’mýlim…” napísal užívateľ, ktorý video zverejnil.   

Murphy na zábery reagoval a uviedol, že “bol vystrašený a neboli pripravení na to, aby sa s protestujúcimi vysporiadali. Čo mali byť.”  

Polícia štátu Victoria’zlyhanie pri obrane prorodinných Kanaďanov a zjavná zaujatosť voči LGBT davu nie je ojedinelým prípadom.   

Predminulý piatok torontská polícia zadržala na prorodinnom proteste zakrvaveného Nicka Alexandra, mladšieho brata 17-ročného študentského aktivistu Josha Alexandra, spolu so starším veteránom. Podľa ľudí, ktorí boli na mieste podujatia, polícia nezatkla člena Antify, ktorý Nicka udrel.  

Podľa všetkého však konanie polície podporuje premiér Justin Trudeau, ktorý posted, ” “Dovoľte mi, aby som vám objasnil jednu vec. Transfóbia, homofóbia a bifóbia nemajú v tejto krajine miesto. Dôrazne odsudzujeme túto nenávisť a jej prejavy a jednotne podporujeme 2SLGBTQI+ Kanaďanov v celej krajine – ste platní a vážime si vás.”  

V reakcii na to kanadský fyziológ Jordan Peterson písal, “Dovoľte mi, aby som vám jasne povedal jednu vec: “Opäť ste na nesprávnej strane histórie. Zničíš túto krajinu, ty úbohý narcistický súcitný lživý herec.”