Fetterman-Levine-and-Brinton-1-810x500.png

Ošumelé oblečenie Johna Fettermana je ďalším dôkazom, že Ameriku vyprázdňujú tí najhorší ľudia

0
Kultúra smrti

Uvoľnenie pravidiel obliekania v americkom Senáte, ktoré umožnilo nedbalému Johnovi Fettermanovi pohybovať sa po Kapitole USA v zmačkanom a rozcuchanom oblečení, je nie veľmi jemným príkladom toho, ako prebudený neomarxizmus vyjadruje svoje absolútne pohŕdanie tradíciou, pravdou a všetkým, čo by malo byť posvätné. 

 Na druhom konci Pennsylvania Avenue už Bidenova administratíva vymenovala cross-dresserku a obhajkyňu prechodu detí “Rachel” Levineovú za americkú ministerku spravodlivosti. námestníka ministra zdravotníctva a kolegu crossdressera a obvineného zo zlodejstva dámskej batožiny a oblečenia Sama Brintona za zástupcu námestníka ministra pre vyhorené palivo a likvidáciu odpadu v Úrade pre jadrovú energiu.  

Prebudené elity sú naklonené definovať deviáciu dole, aby sa prispôsobili správaniu zločincov a duševne chorých, zatiaľ čo odporcovia sú odmietaní ako “nenávistníci.”K inému záveru sa nedá dospieť:    

S potešením obracajú jeden obrovský prostredný prst za druhým na prirodzené právo, na koncept Ameriky, na vás, vašu rodinu, vaše vlastenectvo, vaše náboženstvo a morálku.  

Očakáva sa od nás, že sa pozrieme na Fettermana a potvrdíme, že patrí medzi významných štátnikov. On však jednoznačne nie. Ak niečo, tak vodca väčšiny Chuck Schumer (D-N.Y.) rozhodnutie zrušiť dlhoročný dress code Senátu’naznačuje, že to, čo bolo považované za “najväčší rokovací orgán na svete”, už nie je ničím iným ako ohniskom prebudeného neomarxizmu, prinajmenšom medzi demokratmi. 

Odpovedané: Kandidát demokratov do Senátu John Fetterman potvrdzuje podporu neobmedzeného prístupu k potratom

Definovanie deviácie dole sa neobmedzuje len na oficiálny Washington. Fraška s Fettermanom je vrcholným kameňom na obrovskej baranidlovej Jenga stavbe prebudených predstáv:  

Budeme varovaní, aby sme ignorovali to, čo naše oči vidia, naše uši počujú a naša myseľ ľahko vníma ako zámernú lož a nespravodlivosť, a namiesto toho sa nám prikazuje oslavovať lož ako pravdu a zlo ako dobro.  

Fetterman, Levine a Brinton sú chlapcami z plagátov toho, čo Christopher Rufo nazýva náš vznikajúci “Pathocratic” spoločnosť. 

Nie je to&nbsplen to, čo nám elity spôsobujú, ale znepokojujúce patológie samotných elít. 

“Podivný, nový vzorec psychologickej dysfunkcie prenikol do našich najprestížnejších inštitúcií, korporátnej byrokracie a najvyšších úradov v krajine,” poznamenal Rufo, vedúci pracovník Manhattan Institute. “Skrátka, sme’chorí. Naša spoločnosť nie je v rovnováhe. Pohltil nás zhluk porúch, ktoré sa odvolávajú na naše najhoršie inštinkty a oslabujú naše najdôležitejšie sociálne funkcie.”  

“Po väčšinu našej histórie sa významné poruchy osobnosti považovali za problém a zväčša sa odsúvali na okraj spoločnosti,” povedal Rufo. Teraz však “narcistu, hraničného človeka, hysterika a antisociálne psychologické typy naše inštitúcie vyzdvihli na mocenské pozície a oslavujú ich.”  

RELATÍVNE: Bidenov’‘nebinárny’ bývalý jadrový úradník opäť zatknutý za krádež batožiny módneho návrhára’

Nový status quo je vznikajúca vodcovská trieda, ktorá vládne prostredníctvom citového vydierania. Mocné inštitúcie využívajú krytie rôznych skupín obetí, aby nám ostatným vnútili svoju agendu. Ak nesúhlasíme, sme’označovaní za nenávistných fanatikov, sme’obviňovaní z nedostatku empatie a’rituálne vyháňaní.  

Ak sú tieto stratégie opovrhnutiahodné, sú zároveň pozoruhodne účinné pri kontrole toho, čo si myslíme, čo hovoríme a ako konáme. A’pomaly premenili naše inštitúcie na to, čo psychológ Andre Lobačevskij nazýva “patokracia,” alebo vláda psychologickej dysfunkcie. Toto sa stalo naším novým spoločenským poriadkom.  

“Ak sa pozriete okolo seba, začnete to vidieť všade,” povedal Rufo.  

Veľký obraz: V roku 2020 sa Barack Obama — muž, ktorý výslovne sľúbil, že “fundamentálne zmení Spojené štáty americké” a ktorý svoje prezidentstvo považoval za “okamžik, keď sa vzostup oceánov začal spomaľovať a naša planéta sa začala uzdravovať” — uviedol program, ktorý naša národná’prebudená elita usilovne plní: 

Ak by som kandidoval dnes, nekandidoval by som v tých istých pretekoch ani by som nemal tú istú platformu ako v roku 2008. Svet je iný, je’príliš veľa nedokončenej práce na to, aby sme sa mohli pozerať len dozadu. Musíme sa pozerať do budúcnosti. 

Až pred pandémiou, ktorá obrátila svet hore nohami, bolo jasné, že potrebujeme skutočné štrukturálne zmeny. 

Teda musíme urobiť viac, než len šmátrať po okrajoch s daňovými úľavami alebo nedostatočne financovanými programami. Musíme ísť ďalej … 

Kto iný by mohol lepšie uskutočniť Obamove sny než “narcisti, hraničári, hysterici a asociálne psychologické typy”, ktoré teraz obsadzujú strategické miesta moci v zákonodarných zboroch, v súdnictve, vo výkonnej moci a v celej našej obrovskej vládnej byrokracii?   

Cieľom nikdy nebolo “Vybudovať späť lepšie.” Najhorší ľudia v Amerike vypitvávajú Ameriku.