millionperson-810x500.jpg

Viac ako 100 miliónov pozretí videa, ktoré zdieľal Elon Musk z kanadského pochodu Million Person March

0
Kultúra smrti

Video Kanaďanov protestujúcich proti LGBT agende v školách bolo na X (predtým známom ako Twitter) videné viac ako 100 miliónov krát po tom, čo ho zdieľal Elon Musk.

Nie je to prvýkrát, čo sa Musk angažuje v otázkach súvisiacich s agendou LGBT. Miliardársky podnikateľ obviňuje ľavicové kalifornské školy z toho, že spôsobili jeho synovi’zmätok v pohlaví ideológiami, ktoré nedávno označil za “vírus prebudenej mysle.”Začiatkom tohto mesiaca Musk označil za “úplné šialenstvo”veľmi kontroverzný kalifornský návrh zákona, ktorý by mohol ukladať sankcie rodičom, ktorí odmietnu “potvrdiť”rodové bludy svojich detí v súbojoch o opatrovníctvo. Začiatkom tohto roka Musk povedal, že “[a]kýkoľvek rodič alebo lekár, ktorý sterilizuje dieťa skôr, ako je dospelé, by mal ísť na doživotie do väzenia.”

Túto stredu sa tisíce znepokojených rodičov, detí a občanov zišli v kanadskom hlavnom meste Ottawe’a v ďalších mestách po celej krajine na dlho očakávaný Million Person March proti indoktrinácii LGBT v národných školách.

Pochod Million Person March bol protestom od pobrežia po pobrežie, na ktorom sa zišli Kanaďania všetkých vekových kategórií, rás a náboženstiev, aby bránili deti pred indoktrináciou LGBT v školách.

SÚVISIACE:

Protesty boli naplánované v mestách po celej Kanade, pričom hlavné podujatie sa konalo v Ottawe, kde sa Kanaďania zhromaždili na Parlamentnom vrchu o 9.00 hod.EST a o 11.00 hod. pochodovali centrom mesta

FOTO: Million Person March bol obrovským úspechom pre rodičov a deti v celej Kanade

Udalosť rýchlo prilákala odsúdenie od kanadského premiéra Justina Trudeaua, ktorý pokojný protest označil za prejav “nenávisti.”

Známy psychológ Jordan Peterson bol jedným z mnohých Kanaďanov , aby Trudeauovi vrátili jeho komentáre. “Dovoľte mi, aby som jednu vec povedal veľmi jasne,”Peterson konštatoval. “Opäť [ste] na nesprávnej strane [h]isórie. Chystáte sa zničiť túto krajinu, [vy]ubohý narcistický [c]ompatický lživý [a]ctor.”