LGBT-middle-school-mural-810x500.jpg

Rodičia dosiahli odstránenie pro-LGBT nástennej maľby zo strednej školy v Michigane

53
Kultúra smrti

Rodičom a ďalším občanom sa podarilo dosiahnuť, aby školská rada odhlasovala odstránenie nástennej maľby LGBT na stredoškolskom zdravotnom stredisku v boji, ktorý sa začal minulý rok.

Odstránenie je súčasťou novej dohody s Baldwin Family Health Care o prevádzkovaní kliniky na strednej škole Grant.

“Pokiaľ to priamo nesúvisí s poskytovaním lekárskych/psychiatrických služieb, všetky nástenné dekorácie schvaľuje predseda rady alebo delegát a superintendent,” podľa dohody. “Strany sa dohodli, že existujúca nástenná maľba bude odstránená a všetky škody súvisiace s odstránením budú na náklady spoločnosti Baldwin Family Health Care, Inc.’. Odstránenie alebo iná úprava nástennej maľby sa uskutoční do 31. októbra 2023.”

Odstránenie freska zobrazuje “študenta v tričku s farbami vlajky transgender Pride, dvoch študentov vo farbách vlajky bisexuálnej Pride a ďalšieho vo farbách dúhovej Pride,” podľa Fox News.

Odpovedá: Školská rada bráni pro-LGBT nástennú maľbu napriek protestom rodičov

“Rodičia sa obávali, že niekoľko obrazov — najmä jeden s vševidiacim okom a ďalší, ktorý vyzerá ako diabol — majú démonický charakter,” LifeSite predtým informoval.

Freska sa nachádzala pred miestnou strednou školou’Child and Adolescent Health Center. Zobrazovala aj zvieratá držiace obrovské ihly — explicitnú propagáciu nebezpečných injekcií COVID-19.

“Aj keď je sklamaním, že nástenná maľba musí byť do konca októbra odstránená, je to’kompromis, ktorý sme boli neochotne ochotní prijať, aby sme zabezpečili, že deti z Grantovej komunity budú mať naďalej prístup k lekárskej a behaviorálnej zdravotnej starostlivosti,” povedal podľa Fox News hovorca Family Health Care Alan Neushwander.