RFK-and-Russell-Brand-810x500.jpg

RFK Jr.: RFK: vývoj COVID jab bol "od začiatku vojenský projekt

54
Kultúra smrti

“Reakcia verejného zdravotníctva [na pandémiu COVID-19] nebola o verejnom zdraví,” vyhlásil demokratický prezidentský kandidát Robert F. Kennedy Jr. v strhujúcom podcastovom rozhovore s Russellom Brandom z mája 2023.   

“Bola to militarizovaná a speňažená reakcia. Bola to zámienka na sprísnenie totalitnej kontroly,”povedal Kennedy. “A zvláštne na pandémii bolo to neustále zapojenie CIA, spravodajských agentúr a armády.” 

Až predtým, ako oznámil svoj zámer zosadiť Joea Bidena z postu prezidentského kandidáta Demokratickej strany’v roku 2024, sa Kennedy dostal pod paľbu kritiky za to, že spochybnil, ako politickí lídri spolupracujúci s Big Pharma a Big Medicine zvládli pandémiu.   

Vládou financovaná NPR odmietla Kennedyho’prezentáciu neprikrášlenej pravdy ako obraz “temného, konšpiračného obrazu sveta, ktorý sa hemží vyvrátenými teóriami, zavádzajúcimi tvrdeniami a úplnými klamstvami.”  

A nedávna správa britských médií obviňuje Branda zo sexuálneho napadnutia a znásilnenia. YouTube už kvôli obvineniam demonetizoval Brandov’kanál, ktorý autorka Carol Roth označila za prejav “neformálneho systému sociálneho kreditu,” a U.K. vláda oslovila spoločnosť Rumble s prosbou, aby urobila to isté.  

“Keď Warp Speed konečne odovzdal svoje dovtedy utajované organizačné schémy, všetkých šokovali, pretože vrcholnou organizáciou, ktorá riadila Warp Speed, nebolo HHS [Health and Human Services], CDC [Centers for Disease Control], NIH [National Institutes of Health], FDA [Food and Drug Administration] ani žiadna agentúra verejného zdravotníctva,” povedal RFK, ktorý je synovcom prezidenta Johna F. Kennedyho a štyri desaťročia sa venoval obhajobe verejného zdravia. “Bola to NSA, špionážna agentúra.”  

Kennedy povedal, že vakcíny COVID-19 nevyvíjali spoločnosti Moderna a Pfizer, ale NIH, ktorý, ako sa ukázalo, vlastní 50 % patentov. Rovnako injekcie nevyrábala spoločnosť Pfizer ani Moderna a namiesto toho ich vyrábali vojenskí dodávatelia, povedal, a spoločnosti Pfizer a Moderna potom dostali zaplatené za to, aby na “vakcíny” umiestnili svoje štítky, aby to vyzeralo, že ide o produkty vyvinuté a vyrobené farmaceutickým priemyslom. 

“Od začiatku to bol vojenský projekt,” dodal. 

V jeho knihe Skutočný Anthony Fauci, Kennedy opisuje historické pozadie “ohromujúcej kataklizmy, ktorá sa začala v roku 2020.”  

V tom jedinom annus horribilis sa liberálna demokracia na celom svete fakticky zrútila. Zdalo sa, že práve vládne zdravotnícke regulačné orgány, eminencie sociálnych médií a mediálne spoločnosti, na ktoré sa idealistické obyvateľstvo spoliehalo ako na zástancov slobody, zdravia, demokracie, občianskych práv a verejnej politiky založenej na dôkazoch, sa kolektívne otočili v útoku na slobodu slova a osobné slobody.  

Všade v západných krajinách zažili šokovaní občania všetky osvedčené taktiky nastupujúceho totalitarizmu – masovú propagandu a cenzúru, organizovanú podporu teroru, manipuláciu s vedou, potláčanie diskusie, očierňovanie disentu a používanie sily na zabránenie protestu. Odporcovia vo svedomí, ktorí sa postavili na odpor voči týmto nechceným, experimentálnym lekárskym zásahom s nulovou zodpovednosťou, čelili organizovanému osvetľovaniu plynom, marginalizácii a obetným baránkom.  

Americké životy a živobytie boli zničené ohromujúcim množstvom drakonických diktátov, ktoré boli zavedené bez legislatívneho schválenia alebo súdneho preskúmania, posúdenia rizík alebo vedeckého citovania. Takzvané núdzové príkazy zatvorili naše podniky, školy a kostoly, bezprecedentne zasiahli do súkromia a narušili naše najcennejšie sociálne a rodinné vzťahy. Občania na celom svete dostali príkaz zostať vo svojich domovoch. 

“V strede celého chaosu stála so sebavedomou rukou na kormidle jedna dominantná postava,” napísal Kennedy. “Ako dôveryhodná verejná tvár reakcie vlády Spojených štátov na COVID, dr. Anthony Fauci určil tento nebezpečný kurz a predal americkej verejnosti nový cieľ našej demokracie.”  

Kennedy uviedol, ako sa Fauci ocitol so svojimi odtlačkami prstov na zbrojení koronavírusu prostredníctvom zisku funkčného výskumu; prečo sa výskum vykonával v čínskom Wuhane namiesto tu v USA. a prečo ako zamestnanec NIH dohliadal na výskum, ktorý nemal nič spoločné so zdravotníctvom, ale skôr s vývojom smrtiacich biologických zbraní.  

Kennedy: CIA odovzdala vývoj biologických zbraní Faucimu a NIH 

Keď sa Richard Nixon ujal úradu, zrušil program smrtiacich biologických zbraní CIA’ktorý fungoval od konca druhej svetovej vojny.    

Bezprostredne po teroristických útokoch z 11. septembra sa bol zavedený a prijatý zákon Patriot Act, ktorý nielenže opätovne zapojil USA do pretekov v zbrojení biologickými zbraňami, ale podľa Kennedyho znamenal začiatok USA ako “štátu dohľadu.” 

Senátori Patrick Leahy a Tom Daschle, ktorí zablokovali prijatie zákona, obdržali vo svojich kanceláriách v Kapitole záhadné obálky obsahujúce biely prášok, ktorý bol označený za antrax, smrtiacu baktériu.    

Kongres bol zatvorený, Leahy a Daschle sa odmlčali a Patriot Act bol prijatý.  

V anthraxové zásielky,ktoré boli považované za teroristické činy, oficiálny Washington z nich obvinil sily Saddáma Husajna’a použil ich ako zámienku na útok na Irak.   

Po dvojročnom vyšetrovaní však FBI zistila, že antrax, ktorý bol zaslaný Leahymu a Daschleovi, bol pravdepodobne skonštruovaný a vyrobený v laboratóriu prevádzkovanom CIA vo Fort Detrick v neďalekom Fredericku v štáte Maryland.  

“V tom čase začal Pentagón pumpovať veľa peňazí do biologických zbraní – asi 2 miliardy dolárov ročne,” povedal Kennedy, ale pretrvávala neistota, či je Patriot Act skutočne legálny.  

Namiesto toho, aby sa vystavili riziku právneho ohrozenia, CIA a Pentagón presunuli svoj výskum do NIH pod Fauciho’dohľadom. Kennedy vysvetlil, že takto sa Fauci stal národným’najlepšie plateným federálnym zamestnancom: Jeho ročný plat 450 000 dolárov odrážal jeho prácu pre NIH aj Pentagón pri vývoji liekov aj biologických zbraní. 

Fauci poslal vývoj biologických zbraní do komunistickej Číny, aby unikol federálnemu dohľadu  

“V roku 2014 unikli z laboratórií v Spojených štátoch tri chrobáky a všetci sa o tom dozvedeli,” vysvetlil Kennedy svojmu hostiteľovi Russellovi Brandovi. Kongres usporiadal vypočutia a 300 vedcov napísalo listy vtedajšiemu prezidentovi Obamovi, v ktorých varovali, že výskum biologických zbraní sa musí skončiť, pretože  Tony Fauci sa chystá vytvoriť epidémiu.”  

Aj keď Obama nariadil zastaviť Fauciho projekty biologických zbraní, Fauci sa tomu vyhol tým, že ich stiahol z amerických laboratórií, kde sa na nich pracovalo, a presídlil ich do dnes už neslávne známeho laboratória vo Wuhane v komunistickej Číne, “mimo dohľadu týchto federálnych dozorcov,” povedal Kennedy. 

Kennedy vo svojej knihe naznačuje, že Fauciho’takzvaný “zisk funkcie” experimenty na vytvorenie pandemických superbaktérií dali vzniknúť “ironickej možnosti, že dr. Fauci’mohol zohrať úlohu pri spustení globálnej nákazy, ktorej riadením ho poverili dvaja americkí prezidenti.” 

“Fauci’zohral zhubnú úlohu v tom, že umožnil farmaceutickým spoločnostiam ovládnuť našu vládu a rozvrátiť našu demokraciu,” napísal Kennedy. “Fauci zohral [kľúčovú úlohu] v súčasnom prevrate d’éproti demokracii.”