MicrosoftTeams-image-17-1-810x500.png

Prorodinní Kanaďania zaplavili Ottawu na Million Person March proti indoktrinácii LGBT

32
Kultúra života

Tisíce znepokojených rodičov, detí a občanov sa dnes ráno začali schádzať do hlavného mesta Kanady Ottawy, kde sa začína očakávaný pochod Million Person March proti indoktrinácii LGBT v školách.

Exkluzívne zábery LifeSiteNews ukazujú, že v blízkosti Parliament Hill sa už formuje približne 3 000 prorodinných Kanaďanov, ktorým konkuruje približne 350 protiprotestujúcich.

Polícia rozdeľuje pro-rodinných Kanaďanov a pro-LGBT kontra-protestujúcich na Million Person March v Ottawe

Podľa LifeSite’Johna-Henryho Westena, ktorý je na mieste pochodu, je na pro-rodinnej strane protestu prítomný nápadný počet detí, pričom na pro-LGBT strane je prítomných veľmi málo detí, ak vôbec nejaké. Westen tiež odhaduje, že prorodinná strana prevažuje nad pro-LGBT stranou približne v pomere desať ku jednej.

Rodičia so svojimi deťmi na Million Person March v Ottawe

Dnes, v stredu 20. septembra, sa koná Million Person March je protest od pobrežia k pobrežiu, na ktorom sa stretávajú Kanaďania všetkých vekových kategórií, rás a náboženstiev, aby bránili deti pred indoktrináciou LGBT v školách. 

Protest, ktorý zorganizovali moslimskí Kanaďania, prijal heslo “Nechajte naše deti na pokoji,” konkrétne v súvislosti s rodovou ideológiou, sexuálnym obsahom nevhodným pre daný vek v školských knižniciach a propagandou LGBT.  

Protest sa plánuje v mestách po celej Kanade. Informácie o podujatiach v jednotlivých provinciách nájdete tade. 

Hlavný protest sa uskutoční v Ottawe. Kanaďania sa od 9.00 hod. východného času zhromažďujú na Parlamentnom vrchu a o 11.00 hod. majú pochodovať do centra mesta. 

Na podujatí sa očakávali protiprotestujúci po tom, čo sa minulý týždeň na internete objavili únikové videozáznamy z výzvy Zoom, na ktorých odboroví predáci povzbudzujú svojich členov, aby sa postavili proti prorodinnému úsiliu.

LifeSiteNews je na mieste v Ottawe. Video a písomné aktualizácie budú pridávané k tomuto článku priebežne.