AKTUALIZOVANÉ. RODIČIA POZOR! Škola nabáda štvrtáčikov k TRANSVESTITIZMU.

9,222
Kultúra smrti

AKTUALIZOVANE 31. 07. 2014
Po zverejnení tohto článku nariadil minister Pellegrini učebnicu stiahnuť z obehu. Ďakujeme ministrovi za jeho pohotovu reakciu.

Redakcia LifeNews.

--------------------------

Mnoho rodičov ani netuší, čo sa učia ich deti v škole. Tak napríklad, Ministerstvo školstva SR schválilo pre hodiny "Etiky" na Základných školách pochybnú učebnicu.

Kniha 'Etická výchova pre 4. ročník ZŠ - Pracovné listy' sa snaži hravým spôsobom nabádať deti, aby rozvíjali homosexuálne a transvestitné fantázie:

 

 

Odhalnie štátnej homosexuálnej výchovy prichádza po tom, čo pre TV JOJ (2.6.2014) sa minisetrstvo školstva dištancovalo od každej radikálnej sexuálnej výchovy, ktorá by mala nabádať deti k "vyberaniu su pohlavia".(pozri TU) Vyjadrenie pre média dalo MŠ SR po tom čo cez 250 expertov varovalo verejnosť, že podobné zahrávanie sa so sexuálnym vývojom detí im môže spôsobiť trvalé duševné poruchy (pozri www.rodovescitlitovanie.sk).

Spomináná učebnica sa pýta detí "Chcel/chcela by si, aby sa tento tvoj sen (zmena pohlavia) stal skutočnosťou?".

Ing. Tomy Kolko

 

P.S. napíšte ministrovi

Prosím, poproste nového ministra školstva - Petra Pellegrini, aby učebnicu Etická výchova pre 4. ročník ZŠ - Pracovné listy' stiahol z obehu.

Napíšte mu, že si neželáte, aby takéto nehanebnosti boli vyučované na školách.

Peter Pellegrini
Minister MŠ SR
peter.pellegrini@minedu.sk