hb-1-810x500.jpg

FBI priznala identitu notebooku Huntera Bidena v súdnom procese v Delaware po tom, čo spravodajskí pracovníci popreli príbeh z roku 2020

21
Kultúra smrti
  • Leptop Huntera Bidena bol zaradený ako dôkaz v súdnom procese.
  • 51 predstaviteľov tajných služieb označili notebook za "ruský podvod".
  • Agentka FBI potvrdila, že notebook patril Hunterovi Bidenovi.
  • Existovala snaha potlačiť skandál s notebookom pred prezidentskými voľbami v roku 2020.

Leptop Hunter Biden bol zaradený medzi dôkazy v prebiehajúcom súdnom procese v štáte Delaware so synom Joea Bidena’so škandálom, že si ako drogovo závislý údajne nelegálne kúpil strelnú zbraň.

Leptop Biden’s, o ktorom 51 významných predstaviteľov amerických tajných služieb verejne tvrdilo, že je “ruským podvodom” v období pred prezidentskými voľbami v roku 2020, bol v stredu 5. júna identifikovaný na federálnom súde prostredníctvom sériových čísel a záznamov spoločnosti Apple. Agentka FBI Erika Jensenová potvrdila, že notebook patril Hunterovi Bidenovi a že FBI nenašla žiadne dôkazy o manipulácii so zariadením.

Notebook v decembri 2019 oficiálne odovzdal FBI majiteľ servisu počítačov, v ktorého predajni ho Hunter Biden údajne nechal.

Čítajte: Prečo FBI takmer 18 mesiacov tajila notebook Huntera Bidena’?

Obdivovatelia na sociálnych sieťach poukázali na podvod, ktorého sa teraz jasne dopustili predstavitelia FBI a spravodajských služieb, keď tesne pred voľbami v roku 2020 zatajili existenciu dôkazov, ktoré by odhalili korupciu a trestnú činnosť nielen Huntera Bidena, ale aj jeho otca.

Čítajte: Hunter Biden business partner tvrdí, že FBI ‘zmenila históriu’ tým, že odmietla vyšetrovať Bidenovu rodinu

Ako medzičasom vyšlo najavo, po tom, čo New York Post zverejnil svoju šokujúcu správu o obsahu knihy Hunter Biden’notebooku len niekoľko týždňov pred voľbami v roku 2020 vtedajší prezidentský kandidát Joe Biden’hlavný poradca kampane Antony Blinken zorganizoval list podpísaný 51 predstaviteľmi spravodajských agentúr, ktorý očiernilpríbeh o notebooku ako ruský podvod” v snahe uchrániť ho pred verejnou kontrolou tesne pred voľbami.

Mainstreamové médiá a sociálne siete nasledovali tento príklad&nbspa príbeh bol na čas účinne potlačený, čo umožnilo Joeovi Bidenovi, aby v priamom prenose prezidentskej debaty v roku 2020 proti Trumpovi škandál odmietol s odvolaním sa na list.

V apríli 2023, po svedectve v Kongrese, ktoré odhalilo koordinované potláčanie škandálu s notebookom, poslal justičný výbor Snemovne reprezentantov list Blinkenovi, v ktorom ho konfrontoval s jeho účasťou na utajovaní príbehu o notebooku Huntera Bidena a pravdepodobným ovplyvňovaním prezidentských volieb, ktoré toto potláčanie spôsobilo.

Čítajte: Nové e-maily dokazujú ‘nad všetky pochybnosti’, že Joe Biden obstruoval spravodlivosť pri Hunterovej’dohode s Ukrajinou: fact-checker

V roku 2022 U.S. Rep. Matt Gaetz z Floridy sa počas kongresového vypočúvania pýtal zástupcu riaditeľa kybernetickej divízie FBI Bryana Vorndrana na to, kde sa nachádza Bidenov laptop Hunter, a Vorndran potom tvrdil, že nemá’žiadne informácie o Bidenovom laptope Hunter” napriek svojej významnej pozícii na kybernetickej divízii FBI. Gaetz potom pristúpil k vloženiu kópie laptopu Huntera Bidena do oficiálneho záznamu Kongresu.

Stredajšie’prijatie laptopu medzi súdne dôkazy a potvrdenie jeho identity zo strany FBI ako patriaceho Hunterovi Bidenovi je najnovším vývojom v príbehu, ktorý naďalej odhaľuje hlbokú zločineckú korupciu rodiny Bidenovcov.

Odpovedané

Vedúci redaktor NPR priznáva extrémnu zaujatosť v súvislosti s kolúziou s Ruskom, notebookom Huntera Bidena, spravodajstvom COVID

Obvinenie Trumpa: Odvádzanie pozornosti od korupcie Bidenovej rodiny, Hunterov’laptop?"

Zmazané e-maily v Hunterovom’laptope odhaľujú ‘kriminálne’väzby Bidenovej rodiny na ukrajinské biolabs, tvrdí Jack Maxey

Hunter Biden obvinený z federálnych obvinení zo zbraní po krachu sladkého obchodu