GettyImages-1404668175-810x500.jpg

WHO tvrdí, že kmeň vtáčej chrípky po prvýkrát nakazil človeka a má "potenciálne veľký vplyv na verejné zdravie

27
Kultúra smrti
  • Nový kmeň vtáčej chrípky má potenciál vplyvu na verejné zdravie.
  • Človek zomrel na H5N2, kmeň vtáčej chrípky, ktorý sa u ľudí nikdy nevyskytol.
  • Ministerstvo zdravotníctva uviedlo, že príčinou úmrtia boli základné ochorenia.
  • Výskum získavania funkcií vtáčej chrípky môže viesť k odolnejším kmeňom.

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) tento týždeň uviedla, že nový kmeň vtáčej chrípky, ktorý bol po prvýkrát zistený u ľudí, má “potenciál veľkého vplyvu na verejné zdravie.”

Podľa úradov bol 59-ročný muž z Mexika s “viacerými ochoreniami, ” ktorý zomrel po týždňovom boji s chorobou, pozitívne testovaný na H5N2, kmeň vtáčej chrípky, ktorý sa u ľudí nikdy nevyskytol. Tento kmeň nie je totožný s vtáčou chrípkou H5N1, ktorá bola nedávno zaznamenaná na mliečnych farmách v USA. 

ČÍTAJTE: Vláda USA’s ‘psychopatickým’ záznamom o biologických zbraniach by nás mala pozastaviť nad ‘tvrdeniami o vtáčej chrípke’

Človek’príbuzní uviedli, že pred nakazením bol tri týždne pripútaný na lôžko z iných dôvodov, po ktorých trpel “horúčkou, dýchavičnosťou, hnačkou a nevoľnosťou,” podľa denníka Daily Mail.

Kým WHO opísalaochorenie ako “potvrdený smrteľný prípad nákazy človeka vírusom vtáčej chrípky A(H5N2),”Mexické’ministerstvo zdravotníctva uviedlo, že príčinou úmrtia boli základné ochorenia, ktoré viedli k septickému šoku, uviedla agentúra Reuters reported.

“Ochorenia boli dlhodobé a spôsobili stavy, ktoré viedli k zlyhaniu viacerých orgánov,” uviedlo ministerstvo.

SZO uviedla, že podľa jej názoru predstavuje vírus “nízke” riziko pre bežnú populáciu, čiastočne preto, že v minulosti “vírusy A(H5)… nezískali schopnosť udržiavať prenos medzi ľuďmi.”

Svetový zdravotnícky orgán však tvrdí, že infekcie ľudí vírusom chrípky A alebo prípady vystavenia ľudí takémuto vírusovému ohnisku u zvierat si vyžadujú “potrebný” “zvýšený dohľad v potenciálne vystavených ľudských populáciách.”

Čítajte: Rep. Chris Smith varuje WHO, že pandemická zmluva je najväčšou hrozbou pre slobodu v histórii ľudstva

WHO tiež uviedla, že v prípadoch “potvrdenej alebo podozrivej infekcie ľudí spôsobenej novým vírusom chrípky typu A s pandemickým potenciálom,” vrátane vtáčej chrípky, by sa mala zaznamenať “história expozície zvieratám a/alebo cestovania”, “spolu so sledovaním kontaktov.”

Nie je jasné, ako by sa Mexičan nakazil vtáčou chrípkou, sčasti preto, že údajne nemal žiadny kontakt s farmami ani hydinou.

Dr. Peter McCullough, jeden z najviac publikujúcich kardiológov v histórii, poukázal na výskum získania funkcie ako pravdepodobné vysvetlenie “skoku” vtáčej chrípky zo zvierat na ľudí, pričom narážal na skutočnosť, že v minulosti sa dlho zisťovala len u zvierat. Vyzval na zatvorenie amerických laboratórií, v ktorých sa získavajú funkcie, a varoval, že vyraďovanie zvierat a vakcíny proti vtáčej chrípke by len vytvorili “odolnejšie kmene“

Už viac ako štyri milióny kurčiat v Iowe sú na porážku kvôli hlásenému zisteniu vtáčej chrípky v ich kŕdli, a to nedávno oznámila, že vláda USA je blízko k “dohode o financovaní neskorého štádia skúšky vakcíny proti vtáčej chrípke mRNA spoločnosti Moderna’.” 

Čítajte: Ano, COVID pochádza z laboratória. Kedy nás mainstreamové médiá prestanú plynovo osvetľovať?"

Doktor Joseph Mercola v roku 2022 upozornil, že Bill Gates a dr. Anthony Fauci roky financovali výskum s cieľom “vyvinúť patogén vtáčej chrípky schopný infikovať ľudí,” ako Alexis Baden-Mayer uvádzalv článku uverejnenom minulý rok. Niektoré z týchto výskumov získavania funkcií sa uskutočnili v biolaboratóriách financovaných Ministerstvom obrany USA na Ukrajine. 

Mercola poznamenal, že Christian Westbrook (“Ice Age Farmer”) v jednom videu Gates’ financovaní Dr. Yoshihiro Kawaoka vo Wisconsine podrobne opísal identifikáciu mutácií v rôznych kmeňoch vtáčej chrípky, ktoré by mohli mať pandemický potenciál. Fauci tiež financoval prácu Kawaoka’od roku 1990.

“V jednom experimente Kawaoka zmiešal vírus vtáčej chrípky s vírusom španielskej chrípky, čím vznikol vysoko smrtiaci respiračný vírus so schopnosťou prenosu na človeka. Kawaoka sa pohrával aj s zmesou vírusu H5N1 a vírusu H1N1 (prasacej chrípky) z roku 2009, čím vytvoril vzdušný hybrid schopný úplne sa vyhýbaťľudskému imunitnému systému, čím účinne spôsobuje, že ľudia bezbranný voči nej,” vysvetlil Dr. Mercola.

ČÍTAJTE: Doctor varuje, že pandemická zmluva WHO obsahuje ‘gain of function’ zdieľanie údajov

Pozoruhodné je, že vedec dr. Michael Gregor, vegán, ktorý kedysi svedčil v prospech Oprah Winfreyovej v jej “procese o ohováraní mäsa”, opakovane tvrdil, že kuracie farmy spustia apokalyptický vírus, ktorý ohrozí polovicu ľudstva. V roku 2006 vydal knihu s názvom Vtáčia chrípka: Vírus, ktorý sa nám vyliahol, v ktorej uvádza, že “popredné orgány verejného zdravotníctva v súčasnosti predpovedajú ako nevyhnutnú pandémiu chrípky, ktorú vyvolá vtáčia chrípka a ktorá má viesť k miliónom úmrtí na celom svete.”

Podľa Westbrooka “má Westbrook podozrenie, že môže byť vypustená ozbrojená vtáčia chrípka, aby nastolila Veľký reset a Štvrtú priemyselnú revolúciu, ktoré zahŕňajú odstránenie tradičného poľnohospodárstva a konzumácie mäsa v prospech patentovaných, laboratórne vytvorených ‘potravín,’”poznamenal Dr. Mercola. Podľa Westbrookových slov by išlo o “riadenú demoláciu zásobovania bielkovinami”