Untitled-10-810x500.png

Uniknuté súbory: Pro-LGBT lekári priznávajú, že deti nemôžu plne súhlasiť s transgenderovým zmrzačením

0
Kultúra smrti
  • WPATH odhaľuje lekárske pochybenia na deťoch a dospelých
  • Deti nerozumejú účinkom hormonálnej liečby podľa WPATH
  • Dospievajúci majú prístup k blokátorom puberty a hormónom
  • Detskí pacienti nechápu účinky hormonálnej liečby, potvrdzujú odborníci

Včera mi kamarát reportér z Epoch Times poslal svoj článok o&nbspúniku súborov zo Svetovej odbornej asociácie pre transrodové zdravie - známejšej ako WPATH. Uniknuté dokumenty a video odhaľujú “rozsiahle lekárske pochybenia na deťoch a zraniteľných dospelých, ” podľa 241-stranovej správy, ktorej autorom a vydavateľom je organizácia Michaela Shellenbergera’Environmental Progress.

S hrôzou som si prečítal veľkú časť správy. Uniknuté dokumenty a video z WPATH ukazujú, že ide o obludnú zločineckú organizáciu, ktorej všetci členovia by mali byť vo väzení za groteskné lekárske pochybenia.

ČÍTAJTE: Guvernér Idaha podpísal zákony definujúce pohlavie ako mužské alebo ženské, zakazujúce ‘rodový jazyk’ v gov’t, školách

Obzvlášť perfídna je nasledujúca pasáž zo správy. Tie najpekelnejšie absurdné vety som zvýraznil tučným písmom. Všimnite si, že citovaný endokrinológ sa volá Dr. Daniel Metzger, ktorého nemecké priezvisko znamená rezník.

WPATH vie, že deti nerozumejú účinkom hormonálnej liečby

WPATH’Štandardy starostlivosti 8 odporúčajú, aby dospievajúci, ktorí dostali diagnózu ‘rodová inkongruencia’, mali prístup k blokátorom puberty, hormónom prekrývajúcim pohlavie a operáciám, pokiaľ mladá osoba ‘preukáže emocionálnu a kognitívnu zrelosť potrebnú na poskytnutie informovaného súhlasu/súhlasu s liečbou.’

Na videozázname, ktorý získal Environmental Progress z interného panelu WPATH s názvom Identity Evolution Workshop, ktorý sa konal 6. mája 2022, členovia panelu však priznávajú nemožnosť získať od svojich mladých pacientov riadny informovaný súhlas s hormonálnymi zásahmi.

Počas panelu, Dr. Daniel Metzger, kanadský endokrinológ, diskutoval o problémoch, ktorým čelí pri snahe získať súhlas od adolescentov, ktorí žiadajú o túto liečbu. Metzger zhromaždeným pripomenul, že rodoví lekári ‘často vysvetľujú takéto veci ľuďom, ktorí ešte’ani nemali biológiu na strednej škole,’ a dodal, že aj dospelí pacienti často veľmi málo medicínsky rozumejú účinkom týchto zákrokov.

Metzger opisuje mladých pacientov, ktorí sa snažia vybrať si fyzické účinky hormonálnej liečby, pričom niektorí chcú mať hlbší hlas bez ochlpenia na tvári alebo užívať estrogén bez toho, aby sa im vytvorili prsiaTo naznačuje veľmi slabé pochopenie fungovania ľudského tela a spôsobu liečby zo strany dospievajúcich pacientov, čo si všimol aj odborník WPATH. ‘Je’ťažké si tak trochu vybrať účinky, ktoré chcete,’uzavrela Metzgerová. ‘To’by deti za normálnych okolností nepochopili, pretože ešte’nemali biologické skúsenosti, ale myslím si, že aj mnohí dospelí dúfajú, že budú môcť dostať X bez toho, aby dostali Y, a to’nie je vždy možné.’

Metzger svojim mladým pacientom hovorí, že možno nie sú ‘binárni, ale hormóny sú binárne.’ Opisuje, že musí deťom a dokonca aj dospelým vysvetľovať, že ‘nemôžete získať hlbší hlas bez toho, aby ste pravdepodobne nemali trochu brady’ a ‘nemôžete získať estrogén, aby ste sa cítili viac žensky bez určitého vývoja prsníkov.’

V skupine odborníkov panovala zhoda v tom, že deti’nie sú schopné pochopiť silné a život meniace účinky hormonálnej liečby, o ktorú sa snažia. Ďalšia významná členka WPATH, Dianne Bergová, detská psychologička a spoluautorka detskej kapitoly SOC8, sa prihovorila, že by neočakávali, že deti a mladí dospievajúci pochopia účinky liečby, pretože je ‘mimo ich vývojového rozsahu, aby pochopili, do akej miery ich niektoré z týchto lekárskych zásahov ovplyvňujú.’Nezrelosť týchto pacientov sa ďalej prejavila, keď Berg povedal: ‘Povedia, že rozumejú, ale potom povedia niečo iné, čo vás prinúti myslieť si, aha, oni naozaj nepochopili, že budú mať fúzy.’

PREČÍTAJTE SI: LGBT hnutie’klamstvá o blokátoroch puberty a ‘zmenách pohlavia’ sa rúcajú

Verejne však WPATH o ničom z toho nikdy nehovorí. Pri zriedkavých príležitostiach, keď WPATH vydá verejné vyhlásenia, sú zákroky na zmenu pohlavných znakov prezentované ako vekovo primeraná, nevyhnutná lekárska starostlivosť a akýkoľvek odpor voči takýmto zákrokom je podávaný ako transfóbia.

Každému rozumnému dospelému človeku s kúskom zdravého rozumu je zrejmé, že dospievajúci nechápu dôsledky toho, čo tieto monštrá navrhujú – t.j, trvalé, znetvorujúce a oslabujúce zmeny v ich biologickej výbave.

Slovo “adolescencia” doslova znamená “dospieť.”Je to obdobie rýchlych a často mätúcich a destabilizujúcich zmien, v ktorom sa môže v priebehu necelého roka radikálne zmeniť’sebavedomie a sebaobraz dieťaťa.

Ako sa mohla medicína tak strašne stratiť?"

Kliknite na TENTO ODKAZ a prečítajte si celý horor.

Prevzaté so súhlasom Kultúrny diskurz.