shutterstock_1699185283-1-810x500.jpg

Eventbrite ruší podujatie s detransitionerkou Chloe Cole o nebezpečenstvách transgenderizmu

27
Kultúra smrti

Stránka na predaj vstupeniek na podujatia Eventbrite umlčuje hlas Chloe Coleovej a odmieta povoliť konzervatívnej skupine používať jej softvér.

Coleová si vo veku 15 rokov nechala odstrániť prsia a nasledujúci rok začala operáciu ľutovať. Kvôli zákroku už nikdy nebude môcť dojčiť budúce deti.

Odvtedy sa stala aktivistkou proti škodlivosti transgenderizmu, často vystupuje na zhromaždeniach a svedčí pred Kongresom a štátnymi zákonodarnými orgánmi.

“Zistili sme, že vaša udalosť nie je na platforme Eventbrite povolená, pretože porušuje naše pravidlá komunity a podmienky služby, konkrétne naše zásady týkajúce sa nenávistného, nebezpečného alebo násilného obsahu a udalostí,” tím Eventbrite’Trust and Safety oznámil v e-maile Palmetto Family Council.

“V dôsledku toho bola vaša udalosť zrušená. Upozorňujeme, že závažné alebo opakované porušovanie našich komunitných pravidiel môže mať za následok pozastavenie alebo zrušenie vášho účtu Eventbrite,” v e-maile sa uvádza, ako ako prvý informoval The Daily Wire.

6. novembra podujatie v Spartanburgu v Južnej Karolíne, ktorého cieľom bolo “diskutovať o nebezpečenstvách transgenderizmu pre maloletých a konkrétne podporiť hnutie za zastavenie mrzačenia pohlavných orgánov maloletých v Južnej Karolíne a v celej krajine, ktorí sú príliš mladí na to, aby mohli súhlasiť s takýmito zákrokmi a terapiami,” uviedla skupina pre Daily Wire.

Vstupenky sú už k dispozícii na ticketbud.com.

“Budeme pokračovať v boji proti radikálnej LGBTQ+ agende, cenzúre zo strany veľkých technologických a kultúrnych elít a bojovať za kresťanské konzervatívne hodnoty v každej oblasti,” povedala skupina pre Daily Wire.

Veľká technologická platforma Instagram tiež cenzúrovala Coleovú za to, že vo svojom životopise uviedla, že je žena. “Coleová’v životopise výslovne uvádza: ’19, žena (XX), bývalé trans dieťa, v 13 rokoch začala T & Blockers, v 15 rokoch dvojitá mastektómia, v 16 rokoch detransformovaná,'” Reclaim the Net reportovala. Coleová uviedla, že jej bolo povedané, že jej životopis je “násilný.”

Eventbrite má za sebou históriu umlčiavania kritiky nebezpečenstva transgenderizmu.

A College Fix analýza identifikovala najmenej tri prípady, keď platforma zablokovala organizátorom podujatí používanie platformy na podujatia s Mattom Walshom o transgenderizme vrátane premietania jeho populárneho filmu “Čo je to žena?”

Platforma tiež “[zrušila] stránky propagujúce nezávislé premietania jeho dokumentu konzervatívnymi univerzitnými skupinami a komunitným rodičovským združením,” uviedla nadácia Young America’s Foundation.