surgery-1-810x500.jpg

Florida pokutuje poskytovateľov služieb Medicaid za to, že z peňazí daňových poplatníkov financovali zákroky týkajúce sa pohlavia detí

27
Kultúra smrti

Floridská agentúra pre správu zdravotnej starostlivosti (FAHCA) ukladá zdravotným poisťovniam Medicaid v slnečnom štáte pokuty vo výške tisícov dolárov za to, že v rozpore s floridskými pravidlami použili finančné prostriedky daňových poplatníkov na zákroky súvisiace s prechodom pohlavia u neplnoletých osôb.

The Daily Wire informoval, že agentúra oznámila tento krok piatim poskytovateľom po tom, ako rutinný audit zistil, že použili finančné prostriedky daňových poplatníkov na úhradu blokátorov puberty a hormónov na zmenu pohlavia u neplnoletých osôb, ako aj na dvojitú mastektómiu u 16-ročného dievčaťa. Takéto zákroky boli diskvalifikované z úhrady Medicaid na základe pravidiel, ktoré agentúra prijala v auguste minulého roka.

Neboli špecifikovaní všetci páchatelia ani pokuty, ale najväčšia je 30 000 dolárov voči spoločnosti Simply Healthcare za mastektómiu, ktorá tiež čelí sankcii, že teraz musí byť zverejnená vždy, keď sa bude uchádzať o štátne zákazky v nasledujúcom desaťročí. Poskytovateľ údajne vymenil tím zodpovedný za poistenie mastektómie.

“Tieto plány bezohľadne pokračovali v úhrade týchto služieb s trvalými, škodlivými následkami aj po prijatí pravidla,” a “nebudú stáť v ceste nášmu boju za ochranu nevinnosti floridských”detí,” povedal tajomník FAHCA Jason Weida pre Wire. “Berieme tento problém naozaj vážne. Myslíme si, že ochrana detí je jednou z najzákladnejších funkcií vlády tu na Floride a my’urobíme všetko, čo je v našich silách, aby sme ochránili deti pred týmito operáciami, ktoré skutočne mrzačia deti v celej krajine.”

Dôkazy ukazujú, že takzvaná “starostlivosť potvrdzujúca pohlavie” so sebou nesie vážne škody, najmä v podobe fyzicky transformujúcich lekárskych zákrokov na vnímavých deťoch, ktoré si nedokážu plne uvedomiť dlhodobé dôsledky rozhodnutí, ktoré sú im vnucované.

Štúdie zistili, že viac ako 80 % detí, ktoré zažívajú rodovú dysfóriu z nej do konca dospievania samy vyrastú, a že ani úplná “zmena pohlavia” operácia často nedokáže vyriešiť pohlavne zmätených jedincov’ zvýšený sklon k sebapoškodzovaniu a samovraždám — a môže ju dokonca zhoršiť, a to aj tým, že posilňuje ich zmätenosť a zanedbáva skutočné základné príčiny ich duševných problémov.

Mnohí často ignorovaní “detranzitisti,” jedinci, ktorí sa pokúšali žiť pod inou “rodovou identitou” predtým, než prijali svoje pohlavie, svedčia o fyzickej a psychickej ujme spôsobenej posilňovaním zámeny pohlavia, ako aj o zaujatosti a nedbanlivosti zdravotníckeho zariadenia v tejto oblasti.

Nebezpečenstvo, že rodičia o takýchto situáciách nevedia, pochmúrne ilustruje príbeh Yaeli Martinezovej, 19-ročnej dievčiny, ktorej bola “zmena pohlavia” na strednej škole propagovaná ako možný liek na jej depresie, podporovaný stredoškolským poradcom, ktorý jej matke zatajil, čím prechádza. Problémové dievča spáchalo samovraždu po tom, čo sa tri roky pokúšalo žiť ako muž.

Optimalizácia rodovej ideológie v zdravotníctve, školstve a korporátnej Amerike bola základným kameňom republikánskeho guvernéra Floridy Rona DeSantisa” proaktívneho konzervatívneho pôsobenia, ktoré podporilo jeho 20-bodové znovuzvolenie vlani na jeseň a jeho kandidatúru na republikánsku prezidentskú nomináciu v budúcom roku, prostredníctvom ktorej sľubuje, že takéto úsilie bude mať celoštátny charakter.