Zachary-King-810x500.png

Bývalý satanista, ktorý sa stal katolíkom za život, sa podelil o svoje štyri kroky k zatvoreniu potratových centier

103
Kultúra života

Bývalý satanistický mág a potratár, ktorý je teraz oddaným katolíkom za život, stanovil štyri kroky, ktoré treba dodržiavať, aby sa zatvorili potratové továrne. Tieto kroky už úspešne zatvorili dvere nespočetných komôr smrti pre nenarodené deti, čo viedlo k stovkám a tisícom zachránených životov.

V rozhovore pre LifeSiteNews’ Johna-Henryho Westena bývalý satanista Zachary King povedal, že od svojho zázračného obrátenia na katolícku vieru - ktoré podnietila vízia Panny Márie, v ktorej mu prikázala, aby jej pomohol prekonať potrat - založil službu Všetkých svätých, aby pomáhal v boji za život duchovnými prostriedkami, ktoré sa osvedčili v boji proti kultúre smrti.

PREHLIADNITE SI: Finále: Zachary King

Zaujímavé je, že potraty majú démonické korene, a preto proti nim treba bojovať duchovnými zbraňami.King uviedol štyri jednoduché kroky, ako úspešne zatvoriť potratovú kliniku.

“Službu Všetkých svätých som založil v roku 2010 a táto služba ma zaviedla do celého sveta,” povedal King.“Učíme svet, ako bojovať v duchovnom boji. Hovoríme aj o ochrane života a hovoríme o tom, že potrat je duchovný boj." ”

Vysvetľujúc svoju novú knihu Potrat je satanská obeť, King povedal: “Učíme vás, že potrat je duchovný boj. Učíme vás, ako bojovať v duchovnej vojne. V duchovnom boji nemôžete bojovať fyzicky. Preto vám prostredníctvom duchovného boja hovoríme, ako zatvoriť potratovú továreň. A dáme vám miesta, kde to’fungovalo.”

Do dnešného dňa bolo zatvorených 49 potratových kliník po tom, čo zástancovia života nasledovali Kingove’kroky. Pri rozprávaní o jednom takomto úspešnom príbehu King povedal, že jeho vlastný biskup v meste Wichita v štáte Kansas uskutočnil tieto kroky na potratovej klinike v meste v októbri 2018. V decembri toho istého roku našiel Lesley Pageovú, vedúcu potratovú pracovníčku kliniky, ako sa zúčastňuje na tradičnej vianočnej polnočnej latinskej omši.

Potratová pracovníčka, ktorá bola predtým praktizujúcou katolíčkou, po omši pozdravila Kinga a povedala, že prišla, pretože mala vrúcnu túžbu zúčastniť sa latinskej omše, ktorú nevidela už 57 rokov. Neskôr dala výpoveď v práci potratárky a presťahovala sa.

“To’je sila robiť tieto veci,” povedal King. “Na jeden deň to prasklo tú satanskú bublinu a prinútilo ju to vrátiť sa na latinskú omšu … Pomyslite na to, čo by to mohlo urobiť, keby ste to robili ďalej. Viete, sú aj iné miesta, kde kvôli tomu, že to robia, úplne zatvorili potratový mlyn.”

Vysvetľujúc svoju službu Všetkých svätých, ktorej cieľom je uzdravovať osoby zapletené do okultizmu a potratov, King povedal: “Moja skúsenosť bývalého satanistu, ktorý sa stal katolíkom, mi dáva jedinečné pochopenie toho, ako potraty podnecujú satanizmus, ako fungujú démonické útoky, odkiaľ prichádzajú a ako ich zastaviť. Je to’ťažká pravda, ale v každom časovom pásme sú satanisti, ktorí obetujú Satanovi všetky potraty toho dňa. Je to prekliatie. Potraty sa považujú za ‘posvätný satanistický náboženský obrad.’Oni’to vyšli najavo a povedali. V súčasnosti’pracujem s tímom úžasných dobrovoľníkov a kňazov na organizovaní omší, ktoré sa budú slúžiť v každom časovom pásme, denne, na celom svete, aby sa tieto kliatby zrušili. Prosím, modlite sa za nás. Je to veľké úsilie.”

“Týždenne odpovedáme na stovky e-mailov od tých, ktorí sa celkom zúfalo snažia uniknúť z otroctva okultizmu alebo duchovných útokov, ktoré zažívajú. Niekedy sa tieto démonické dvere otvorili kvôli potratu, vlastníctvu prekliateho predmetu, osobnej aktivite v okultizme a/alebo rodine v okultizme. Môžeme vám pomôcť!”

Knihu a CD Kráľ’Potrat je satanská obeť a ďalšie súvisiace zdroje nájdete na stránke All Saints Ministry zde. Ak chcete podporiť Kinga a jeho katolícku pro-life službu, ktorá sa zameriava na zatváranie potratových tovární a prevenciu okultných vplyvov, navštívte https://www.lifefunder.com/zachary.

PREHLIADNITE SI: Pokrstený do temnoty – Potraty’prepojenie na satanizmus | Bývalý vysoký čarodejník Zachary King