Mel Gibson

Mel Gibson: Hollywood je "brloh parazitov holdujúcich na krvi detí"

29,332
Milko Kostovič
Kultúra smrti

Hollywoodské štúdiá sú podľa Mela Gibsona "namočené v krvi nevinných detí". Americko-austrálsky herec tvrdí, že "detská krv je v Hollywoode taká populárna, že v zásade funguje ako samostatná mena". 

Hollywoodske elity sú "nepriateľom ľudstva konajúcim neustále v rozpore s našimi najlepšími záujmami" a "búrajúcim každé Bohom dané tabu, vrátane posvätnosti detí", povedal Mel Gibson v Londýne, kde robí promo filmu Ocko je doma 2

"V Hollywoode je to verejné tajomstvo. Títo ľudia majú vlastné náboženské a duchovné učenia, a vlastné sociálne a morálne rámce. Majú svoje posvätné texty - sú chorí, verte mi - a nemôžu byť viac v rozpore s tým, čo symbolizuje Amerika."

Mel Gibson sa objavil v piatkovom vydaní relácie Graham Norton Show televízie BBC. Po svojom vystúpení informoval v zelenej zákulisnej miestnosti šokovaných hostí o skutočnej povahe hollywoodskych elity.

Gibson strávil ostatných desať rokov "prácou na svojich vlastných nápadoch" po tom, čo bol v roku 2006 uvedený na čiernu listinu Hollywoodu. Na tú sa dostal kvôli svojim názorom na odvetvie a svet, ktoré sú v rozpore s liberálnou ortodoxiou. Gibson uviedol: "Neviem, ako to jemne povedať... Hollywood je inštitucionalizovaná pedofília."

"Využívajú a zneužívajú deti."

"Každoročne spotrebujú veľké množstvo detí. Ich náboženské presvedčenia, ak ich tak môžeme nazvať, im prikazujú čerpať energiu z detí. Hodujú a vyžívajú sa v tom," povedal režisér filmu Hacksaw Ridge. 

"Čo mám na mysli? Nie je to nejaká umelecká abstrakcia. Odoberajú krv detí. Jedia ich mäso. Sú presvedčení, že im to dodáva životnú silu. Ak dieťa psychicky alebo fyzicky trpelo pred tým, než zomrelo, veria, že im to dodá extra životnú silu."

"Vo väčšine z nás existuje tvorivá a milujúca sila, ktorá nás vedie celým životom. Títo ľudia to nemajú. Pre nich je to opačné."

Podľa Mela Gibsona, ktorý strávil tridsať rokov v hollywoodskom systéme, sa filmová elita "vyžíva v bolesti, traume, strese, zneužívaní a utrpení". 

"Hollywood je nasiaknutý krvou nevinných detí. Zmienky o pedofílii a kanibalizmu tu boli vždy, ale dlhú dobu skôr v symbolickej či zašifrovanej forme. Mne boli tieto praktiky predstavené na začiatku nového tisícročia. Teraz o tom môžem hovoriť, pretože títo ľudia, producenti, sú už mŕtvi."

"Krv pohlavne zneužitého kojenca je považovaná za veľmi "obohatenú" a je veľmi cenná. Úplatky, prejavy priazne, provízie - nemáte šajnu. Bábätká sú sofistikovaná mena. Bábätká sú ich prémiová značka vysokokvalitného diamantového stejku z kokaínu."

Podľa Gibsona to však nie je žiadna nová perverzia, populárna medzi mužmi a ženami, ktorí by boli znudení hriechmi bežnej povahy. 

"Nejde o nič nové. Ak si to kus naštudujete, zistíte, že je to metafyzický, alchýmický fenomén a nájdete ho v zákulisí vo všetkých temných obdobiach histórie.

"Je to temné, multidimenzionálne okultné umenie a prax používaná tajnými spoločnosťami v posledných stáročiach. Jej cieľom je programovanie spoločnosti a kontrola mysle. Svoj zenit dosiahla v americkom Hollywoode počas dnešnej éry."