3215-20.jpg

Amy Coney Barrett už médiá obvinili že je biela rasistka

264
Kultúra smrti

Po smrti sudkyne, liberálnej feministky Ruth Bader Ginsburg ktorá ešte na smrteľnej posteli mala posledné želanie, aby Trump pred voľbami nevymenoval jej nástupcu sa jej predsmrtná nočná mora naplnila. Trump nominoval a dal na schválenie kongresu v ktorom ma väčšinu, novú sudkyňu Najvyššieho súdu Amy Coney Barrett, veriacu katolíčku, ktorá má sedem detí, je proti potratom a podporuje držbu zbraní.

Konzervatívni sudcovia na Najvyššom súde tak budú mať väčšinu a celoživotné dielo Ruth Ginsburgovej môže vyjsť navnivoč. Vďaka Ruth Najvyšší súd prijal uznesenie, ktoré umožnilo vznik registrovaných partnerstiev v USA.

Nečudo že ľavičiari a ich mainstreamové médiá začali navrhnutú konzervatívnu sudkyňu obviňovať z rasizmu. Až neskôr zistili, že zo siedmych detí má dve adoptované siroty z Haiti.

Ibram X. Kendi, nový riaditeľ Centra pre antirasistický výskum na Bostonskej univerzite sa však nenechal zmiasť a zaujal nasledujúce stanovisko:

„Niektorí bieli kolonizátori si „adoptovali“ čierne deti. „Civilizovali“ tieto „divoké“ deti „najlepšími“ spôsobmi Bielych ľudí, zatiaľ čo ich používali ako rekvizity vo svojich celoživotných obrázkoch popierania, pričom biologických rodičov týchto detí vyrezávali z obrazu ľudstva“.

Toľko citát neomarxistického riaditeľa pre antirasistický výskum, ktorý ešte dodáva, že niektorí bieli ľudia si myslia, že keď si adoptujú farebné dieťa, tak nemôžu byť rasisti.

 

Sudkyňa Amy Coney Barrett

Konzervatívna 48-ročná Amy Barrett v súčasnosti pôsobí ako sudkyňa na 7. obvodnom odvolacom súde v USA. Predtým pracovala u zosnulého sudcu Najvyššieho súdu Antonina Scaliu, ktorý zomrel v roku 2016. Venuje sa doslovnému výkladu ústavy známemu ako „originalizmus“.

Kritici tvrdia, že jej nominácia môže znamenať zvrat v rozhodnutí Najvyššieho súdu z roku 1973, ktoré zaručuje právo ženy na potrat, ako aj zákona o dostupnej starostlivosti alebo ObamaCare.

Ivan Blaho