Joga.jpg

Zanechala čarodejníctvo, teraz varuje pred démonickým pozadím Jógy

198
Kultúra života

Žena, ktorá sa zaoberala mágiou, zverejnila video, na ktorom opisuje duchovné nebezpečenstvo jogy. Toto cvičenie a meditácie s ním spojené praktizujú milióny ľudí na svete. Avšak, aj keď vyzerá neškodne, môžu v nej byť prítomné aj temné duchovné sily.

“Viem, že s jógou súvisí obrovská kontroverzia,” hovorí Beth Eckertová. “Jóga proste vyzerá ako výborný spôsob, ako sa stať zdravším, zosúladiť telo i dušu a ponaťahovať sa… ľudia to jednoducho milujú.”

Na druhej strane však varuje kresťanov pred okultnými prvkami, ktoré toto cvičenie so sebou prináša.

“Práca s energiami je stará okultná praktika. Démoni používajú energiu ako jeden zo spôsobov, akým sa premiestňujú z miesta na miesto. Využívajú tento pohyb energie, aby sa pohybovali z človeka na človeka, z človeka na objekt atď. Je to forma čarodejníctva, a nie je to praktika, ktorá by umožnila človeku súlad s Božím Duchom,” píše. Dokonca aj meditácia je formou presunu energie, ak sa pokúšate vyslať energiu určitým smerom a určitým spôsobom alebo procesom s cieľom niečo dosiahnuť. To je čarodejníctvo.”

“Praktizovanie týchto východných duchovných praktík je zjednocovanie sa s kráľovstvom temnoty. Je to prakticky pozývanie démonov k vašej osobe a do vášho života. Môžete tým spôsobiť obrovské škody vo fyzickej rovnako ako v duchovnej oblasti.”

“Ak raz začnete s týmito praktikami, privolávate tieto démonické sily do vášho domova a rodiny. Jóga je veľmi nebezpečná najmä preto, že v tomto čase získala silné momentum na celom svete, a to dokonca aj v Cirkvi,” dodáva Eckertová.