Rozvoj podľa Gatesovcov: Masová sterilizácia žien?

1,682
Kultúra smrti

Nové farmakum pre sterilizáciu žien bude pravdepodobne vyvinuté a šírené po celom svete vďaka výraznej finančnej injekcii od manželov Billa a Melindy Gatesovcov

Gatesova nadácia zafinancovala výskum v Oregone pre rozvoj nechirurgickej “permanentnej antikoncepcie”. Správa o tom vyvolala vlnu protestov zo strany prolife organizácií a tých, ktorí presadzujú rovnakú spoločenskú dôstojnosť všetkých osôb, vrátane chudobných a obyvateľov rozvojových krajín. Antikoncepčná mentalita totiž spočíva na eugenetických, antinatalistických a neomaltuziánskych ideáloch, ktoré inšpirovali nacistickú Tretiu ríšu.

Portál LifeSiteNews si kladie otázku, čo je horšie – či to, že Gatesovci pokračujú vo financovaní antinatalistických a nacistických projektov, akým je aj tento, alebo skutočnosť, že médiá túto správu vypustili bez akejkoľvek kritiky. Adresátom tejto výraznej finančnej injekcie je  doktor J. Jensen z Univerzity Oregon Health and Science, ktorý povedal, že “každé tehotenstvo musí byť naplánované a vysoko chcené”.

Po počiatočnej fáze experimentovania na opiciach, ktorého základom bol polydokanol – substancia, ktorá sa používa na liečbu kŕčových žíl, sa pomaly prejde na experimentovanie na ľuďoch.

Gatesovci už dlhšiu dobu sú na vrchole tých, ktorí bojujú proti chudobe v rozvojových krajinách, ich finančné prostriedky sú určené takmer výlučne na programy, ktoré v bioetike patria medzi kontroverzné, až neprijateľné. Boj proti chudobe sa totiž v skutočnosti stáva odstraňovaním chudobných a programy podpory materstva zasa propagáciou potratov.