Pietruchová osočovala Záborsku na FB. Naozaj tak nenávidí kresťanov?

7,219
Kultúra smrti

Aj keď je to ťažké uveriť, štátna úradníčka pani Pietruchová sa zrejme opäť prekonala. V minulosti sa už viackrát preslávila tým, že verejne urážala kresťanov a šírila náboženskú neznášanlivosť (Viac tu). Tentokrát sa rozhodla urážať ústavnú činiteľku - europoslankyňu pani Záborskú. Je vcelku možné, že tak prekročila nie len rámec dobrého vkusu, či etický kódex štátneho zamestnanca, ale tentokrát aj rámec zákona.

Čo sa stalo? Pani úradníčke sa zrejme nepáčilo, že europoslankyňa Záborská je veriaca osoba. Záborská si od nej vyslúžila vulgárny výsmech po tom, čo zverejnila krátku správu, že sa svojím manželom modlila proti prijatiu smernice Estrela v EP. (Správa Estrela sa usilovala kodifikovať pre národné štáty radikálnu sexuálnu výchovu so zavedením detskej masturbácie do škôl. Viac tu.).

V súvislosti so zamietnutím Estrely pani Záborská píše "Verím v silu modlitby" čo Pietruchová skomentovala slovami "Záborská zažíva politický orgazmus". Na snímke zaslanej do redakcie vidieť, že Pietruchová ešte dodala "bože to sú patetické kraviny..."

Ohováranie podľa § 373 odsek 1 Trestného zákona číslo 300/2005

(1) Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.

(2) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním značnú škodu,
b) z osobitného motívu,
c) verejne, alebo
d) v podnikaní závažnejším spôsobom konania.

(3) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a) a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu, alebo
b) a spôsobí inému stratu zamestnania, úpadok podniku alebo rozvod manželstva.

> Napíšte pani Pietruchovej a jej šefovi ministrovi Richterovi, čo si myslíte o jej vulgárnom prejave:

 

Ing. Tomáš Kolek
Iniciátor petície na odvolanie pani Pietruchovej.
http://www.peticie.com/otvoreny_list_na_odvolanie_olgy_pietruchovej