Kto organizuje v uliciach Gorilu?

2,286
Kultúra smrti

Minulotýždňový protest v Bratislave bol oproti predošlým skutočný prepadák. Počet účastníkov prudko klesol, neprišli ani „chuligáni“ a Fedor Gál odmietol vystúpiť s prejavom. Samotní organizátori sa tiež pekne vyfarbili, najmä keď očiernili košický protest a dištancovali sa od jeho organizátora Maroša Ambróza. Na začiatok si ešte raz zhrňme, kto všetko organizoval alebo vystúpil na poslednej akcii v Bratislave.

Oficiálny „štrajkový výbor“ na Slovensku alias „Privatizačná skupina © Gorila“

alt

Ľubica Lehotská – známa veštica a kartárka Somezeda, ktorá dlhé roky propaguje svoje archetypologické schopnosti v rôznych reklamách a inzerátoch, má živnosť a rôzne kurzy zaoberajúce sa napr. aj výkladom tarotových kariet a pod.

 

alt

Lucia Gallová – v Brne na VŠ nedoštudovala odbor chémia, začala podnikať s kozmetikou, dnes má reklamnú a marketingovú agentúru. Vlani v apríli založila internetovú televíziu, ktorá sa venuje meditácii a spiritualizmu.

 

 

alt

Alena Krempaská – činná vo viacerých o. z., aktuálne najmä v protislovenskom o. z. Ľudia proti rasizmu a Inštitút Ľudských Práv…

 

 

alt

Zuzana Wienk – feministka, pracovala pre Domino Fórum, v súčasnosti pre Alianciu Fair-Play. V roku 2010 ju časopis Plus 7 dní zaradil medzi desať najvplyvnejších žien na Slovensku.

 

 


Účastníci, ktorí dostali od „privatizačnej skupiny © Gorila“ priestor vystúpiť na protestoch:

alt

Peter Weisenbacher – spoluzakladateľ Sorošom plateného Dúhového Pride-u a podporovateľ mnohých akcií za „ľudské práva“.

 

 

 

alt

Nikita Slovák – o Slovenoch sa pre SME.SK vyjadril ako o nekultúrnom národe.

 

 

alt

Samo Trnka – Sloveni sú podľa neho alkoholici.

 

 

 

alt

Robert Mihály – bojovník proti soche Svätopluka a za legalizáciu marihuany, bojovník proti vlasteneckému zákonu, prepojený na Dostála a OKS. Podľa už zaniknutého Prop.sk ho platil Soroš.

 

 

alt

Lucia Piussi – pracuje v kníhkupectve Artfórum, prepojenom na DELET.SK, účinkovala na Pohode a na otázku Hríba, čo jej hovorí pojem slovenský národ odpovedala „vôbec nič“.

 

 

alt

Fedor Gál – časopis .týždeň. Nakoniec s prejavom nevystúpil, pretože sa bál prítomnosti extrémistov.