4be419d1-a4c3-4c82-9b2f-c6701eb1f6ec-810x500.jpg

Zástancovia života na celom svete vyzvaní, aby napísali sudcovi, ktorý odsúdi väzňov podľa zákona FACE

8
Kultúra života
  • Zástancovia ochrany života píšu sudkyni o milosť pre deväť väzňov.
  • Deväť zástancov života bolo odsúdených za záchranu nenarodených detí na klinike.
  • Žiadajú, aby sudkyňa bola zhovievavá, keďže väzni sedia vo väzení už dlho.
  • Obvinení sú aj zo sprisahania, čo vyvolalo kritiku pro-life hnutia.

Zástancovia ochrany života sa vyzývajú, aby písali sudkyni, ktorá môže odsúdiť deväť väzňov podľa zákona FACE na 11 rokov väzenia.

Doktorka Monica Millerová z organizácie Občania za spoločnosť ochrany života zverejnila žiadosť, aby čitatelia “zaplavili” sudkyňu Colleen Kollar-Kotellyovú listami, v ktorých ju budú prosiť o milosť, keď bude v polovici mája predvedená pred súd.

Týmito zástancami života sú Joan Andrews Bellová, Jonathan Darnel, “Herb” Geraghty, Will Goodman, Lauren Handyová, John Hinshaw, Paulette Harlowová, Heather Idoniová a Jean Marshallová. Všetci deviati sa 20. októbra 2020 zúčastnili na tradičnej záchrannej akcii na klinike pre neskoré potraty s názvom Washington Surgi-Clinic, ktorú prevádzkuje Cesare Santangelo v hlavnom meste USA. Osem zo zástancov života je od svojho odsúdenia v roku 2023 vo väzení; Paulette Harlowová, ktorá trpí zlým zdravotným stavom, je v domácom väzení.

RELEVANTNÉ: Polícia v DC začala vyšetrovanie neskorých potratov, ktoré boli zachytené na nahrávke, ako hovoria o umierajúcich deťoch

“Prosím, napíšte sudcovi v ich mene,”napísal Miller na webovej stránke Občanov za spoločnosť za život’

.

Písma je potrebné doručiť do 13. mája! Mala by byť zaplavená listami! Proste ju, aby bola zhovievavá, zdôraznite, že 8 zástancov života je už niekoľko mesiacov vo väzení! Žiadajte, aby si “odsedeli čas.” Títo zástancovia života už sedia vo väzení dlhšie ako mnohí iní, ktorí boli odsúdení za podobné aktivity typu “protest” sit-in. Zdôraznite, že ide o skutočne dobrých ľudí, ktorých motivuje láska k druhým—ba niektorí sú možno žijúci svätci! Konali, aby pomohli matkám prichádzajúcim do potratového centra Santangelo a aby bránili nevinné nenarodené deti, ktoré sú tam zabíjané, hoci sú v 9. mesiaci tehotenstva! Sudca by mal vziať do úvahy, že títo nezištní zástancovia života konali na obranu života. V stávke boli ľudské životy! Toto je pravda. Toto je objektívna realita.

Miller vysvetlil, že hoci záchranári očakávali, že budú obvinení z porušenia zákona o slobodnom prístupe na kliniky z roku 1994 (FACE), neočakávali, že budú obvinení aj zo “sprisahania s cieľom zasahovať do občianskych práv.” Maximálny trest za toto obvinenie je 10 rokov odňatia slobody a pokuta 350 000 dolárov.

PODĽA TOHO: Väznení pro-lifers vyzývajú Trumpa, aby vydal úplné milosti, prepustil úradníkov FBI zapojených do ‘prenasledovania’

“Toto dodatočné [obvinenie] vznieslo ‘ozbrojené’ ministerstvo spravodlivosti za vlády Bidenovej vlády, ktorá je zúrivo pro-potratová—obvinenie proti pro-liferom, ktoré nemá v histórii pro-life hnutia obdobu,” napísal zakladateľ Občanov za spoločnosť za život.

Odsúdenie sa uskutoční 14. mája, 15. mája a 17. mája.

“Listy sudcovi by mali byť úctivé a zdvorilé,” upozornil Miller.

Píšte na adresu:

COLLEEN KOLLAR-KOTELLY

Okresný sudca Spojených štátov

U.S. District Court for the District of Columbia

333 Constitution Avenue N.W.

Washington, D.C. 20001

USA

“Modlite sa za sudkyňu, aby bola spravodlivá k týmto pro-life hrdinom,” dodal Miller. “Modlite sa za spravodlivosť pre nenarodené deti. Modlite sa za zástancov života!”

SÚVISIACE: Pro-life záchranári si veľmi účinne zachraňujú životy napriek riziku väzenia: tu’je prečo

LifeSiteNews rozsiahle spravodajstvo o D.C. Face Act trials nájdete tu.