Bill_Maher_getty_1-810x500.jpg

Dokonca aj známy ľavičiar Bill Maher volá po LGBT groomingu detí

0
Neutral
  • Bill Maher je environmentalista, ale podporuje potraty a je ateista.
  • Spochybňuje agendu LGBT a kritizuje programovanie detí v školách.
  • Odsudzuje Drag Queen Story Hour a zneužívanie detí v médiách.
  • Podporuje potraty, ale kritizuje LGBT aktivistov za manipuláciu detí.

Moderátor relácie Real Time Bill Maher je možno jednou z najzvláštnejších anomálií v televíznom vysielaní. Je to environmentalista, ktorý je presvedčený zástanca potratov - čo je mrazivé, otvorene priznáva, že zástancovia života majú pravdu, že zabíjanie je vražda, ale tvrdí, že ju aj tak podporuje, pretože sa obáva preľudnenia. Je ateista, ktorý zarobil obrovské množstvo peňazí na tom, že sa vysmieva náboženstvu, najznámejší je jeho dokumentárny film Religulous. Bol dobrým priateľom Hugha Hefnera, kráľa pornografie, ktorý bol nedávno odhalený ako sexuálny predátor.  

Ale začína otvorene spochybňovať aj agendu LGBT. 

Prvýkrát sa do tejto problematiky výraznejšie pustil v máji 2022, keď odvysielal časť s názvom “Spolu na pýchu,”, v ktorej analyzoval obrovský nárast detí s transidentifikáciou a dospel k záveru, že deti sú groomed. “Ak je tento nárast trans detí celý biologický, prečo je regionálny?" ” pýtal sa. “Buď ich Ohio zahanbuje, alebo ich vytvára Kalifornia." ” Nezabúdajte, že Maher bol oddaným zástancom “manželstiev” osôb rovnakého pohlavia a nadšeným účastníkom sexuálnej revolúcie. Keď si všimne, čo’sa deje, znamená to, že je to veľmi zjavné. 

Dňa 19. apríla zašiel ešte ďalej. začal svoj monológ, v ktorom sa pustil do spoločností Nickelodeon a Disney a podrobne opísal ich desivý záznam o zneužívaní detí, ktorý odhalil v nedávnom doku-seriáli Ticho na scéne. “Ako jeden z mála ľudí na verejnosti, ktorí’prešli životom a nikdy nemali deti, mi niekto musí povedať, prečo ich musím stále obhajovať?"” spýtal sa. “Ani ja nemám’ráddeti, ale zároveň si myslím, že’úlohou každého dospelého’je ich chrániť.”Ron DeSantis, poznamenal, “nemal’pravdu ale my’sme teraz takí kmeňoví, že ľavica prehliadne detské f*****g, ak sa ozve chlap z nesprávnej strany.” 

Vtedy Maher urobil niečo, čo, pokiaľ viem, ešte žiadny moderátor neskorých večerov neurobil: pustil sa priamo do LGBT hnutia. Drag Queen Story Hour, vyhlásil Maher, je absolútne nevhodná a je “čas priznať”, že je “viac pre kráľovnú ako pre deti.” Nešetril slovami: “Iste, deti milujú klauna, ale musí mať klaun t-ty? A keď vidím päťročné dieťa, ako dáva tipy, tipy v bare pod nápisom ‘Nebude sa to’lízať,’musím sa tváriť, že je to’v pohode, aby som si udržal svoj liberálny preukaz? Prepáčte, to nemôžem’urobiť.” 

“Už som to povedal, vokálnosť už nie je predĺžením liberalizmu,”pokračoval. “Častejšie sa’niečo berie tak ďaleko, že sa to stáva opakom. Učiť deti, aby nenávideli alebo neodsudzovali tých, ktorí sú iní? Skvelé. Na to sme hrdí všetci. Ale v určitom bode sa inklúzia stáva propagáciou. A v rozpore s progresívnymi dogmami deti nie sú miniatúrni dospelí múdri nad svoj vek. Sú to hlupáci. Sú to naivní hlupáci, ktorí uveria čomukoľvek a chcú sa len zapáčiť dospelým. A nemajú žiadny referenčný rámec, takže normalizujú všetko, čo sa deje. Preto nekonečné rozprávanie o pohlaví šesťročným deťom nie je len nevhodné, ale je to niečo, čo by zákon nazval entrapment, čo znamená lákanie ľudí, aby urobili niečo, čo by za normálnych okolností neurobili.” 

Bill Maher, ktorý označuje programovanie LGBT v školách za “zvádzanie”, v podstate podporuje názor, že ide o “grooming”.” Bude čeliť ohnivej búrke za to, že to povedal ale priniesol účtenky a ukázal niekoľko klipov učiteľov, ktorí sa chvália tým, ako do svojich tried vnášajú “queerness”.  

“A ak si myslíte, že niečo z toho sa nedeje s&nbsppohlavím v školách, tak nepozeráte dosť videí na TikToku,” povedal Maher. “V súčasnosti existuje istý druh aktivistov, ktorí chcú vziať heterosexualitu, staromódnu, nudnú, starajúcu sa o svoje veci heterosexualitu a hodiť ju do jedného vreca s patriarchátom, sexizmom a rasizmom a povedať deťom ‘Nebolo by cool, keby ste’boli niečo iné ako toto? Zdá sa, že v súčasnosti je to aj téma mnohých detských kníh.” 

Na záver odvysielal video, v ktorom sa riaditeľka spoločnosti Disney chváli, ako vkladá LGBT postavy do čo najväčšieho množstva detskej’zábavy. “Nikdy som nepoužíval slovné spojenie ‘homosexuálna agenda’, pretože som si myslel, že je to väčšinou nezmysel a väčšinou to aj je“, ” vyhlásil Maher. “Ale riaditeľka Disney Television Animation po svojom prijatí povedala: ‘Showrunneri boli super ústretoví… k mojej nie veľmi tajnej gay agende.’” 

Odmyslite si Maherove’vulgarizmy a jeho vyjadrenia podpory predchádzajúcim iteráciám sexuálnej revolúcie a tento monológ by mohol napísať aj nejaký sociálne konzervatívny mudrlant. Opäť, Bill Maher nie je ani zďaleka spojencom. Stále podporuje hnutie LGBT, len to zašlo pre neho príliš ďaleko. Podporuje potraty, v tejto veci je’len natoľko úprimný, aby priznal, že zástancovia života nenávidia ženy a že majú pravdu, pokiaľ ide o potraty.  

Ale keď sa celoživotný slobodný ateista, ktorý sa pohybuje v hollywoodskych kruhoch, rozhodne ísť po LGBT aktivistoch za to, že idú po deťoch v nočnej televízii, je to’veľká vec , pretože dáva povolenie miliónom liberálov, ktorí si možno, dúfajme, tiež všímajú, čo sa deje, aby sa sami ozvali.