arizona-map-810x500.jpg

Ako popieranie ľudskosti nenarodených detí viedlo k nášmu súčasnému kultúrnemu šialenstvu

18
Kultúra života
  • Podpora bludov pre peniaze je nebezpečná a šialená prax.
  • Identita a moc sú manipulované v prospech nenarodených detí.
  • Porušovanie prirodzeného práva vedie k antihumánnemu šialenstvu a tyranii.
  • Respektovanie prirodzeného zákona je kľúčom k ochrane ľudského života.

Ak by som povedal, že som Napoleon, nosil klobúk ako on, modrú šerpu na hrudi a strkal si ruku do vesty, považovali by ste ma za šialenca. Kandidáta na zľutovanie a psychiatrickú liečbu. Ale čo keby som mal spolok pochlebovačov, ktorí by podporovali moje bludy len preto, že mám peniaze, ktoré im môžem dať, a ktorí by s touto šarádou súhlasili? Obklopili by ma ochranným kokónom, a kým by sme kráčali po ulici, vyhlásili by: “Uvoľnite cestu cisárovi, Napoleonovi Bonapartovi!"” 

A čo keby som mal za sebou vládny aparát, a keď by si ľudia všimli, že to všetko je detský podvod na ihrisku, prešiel by som na nové a úžasné spôsoby vymýšľania? A ľudia by dostali výpoveď z práce, ak by do toho nešli?" 

Na kokteilových večierkoch v piatok večer by si ľudia mohli navzájom vymieňať bláznivé príbehy o tom, ako to hrajú, pretože nechcú prísť o prácu alebo sa súdiť. Ale to by sa skončilo, keď by niekto na koktailovom večierku oznámil Napoleonovi, že sa šíria “dezinformácie” o jeho autorite a moci.  

Nynie, v šialenej realite Ameriky 21.storočia máme námorného lekára, ktorý má na sebe príslušné insígnie a má vážnosť médií a federálnej vlády, ktorá sa hrá na to, že je žena. A prečo? Jednoducho preto, že sa ako žena oblieka, hovorí, že ňou je, a možno podstúpil lekárske alebo hormonálne zásahy, ktorými sa z neho snažili “urobiť” ženu. 

Ako sa to stalo a kedy sa to stalo?" 

Predpokladám, že sa to stalo, keď sme predstierali, že nenarodené dieťa nie je plnohodnotným človekom. Ak sa o tom dokážete presvedčiť a následne za tým skonštruovať celý chuchvalec zákonnej, ústavnej a judikatúry, potom pes môže byť mačka, štvorce sú okrúhle a zem je plochá. Nie je to’žiadny problém, pretože to hovoríme my. 

Je to moderná verzia nadčasového príbehu Císař nemá šaty.  

Ako už bolo mnohokrát povedané, keď sa presvedčíte, že časť ľudstva je neľudská anehodná ochrany, môžete s ňou robiť čokoľvek. Skôr než sa nacisti dotkli jediného vlasu na hlave Židov, zdrapili asi 900 000 Nemcov. 

Kto to bol? Ľudia s trpasličím vzrastom, deti s Downovým’syndrómom, mentálne neschopní a šialení, “neužitoční jedáci” a nakoniec ťažko postihnutí veteráni. Frederic Wertham, autor knihy Nemecký program eutanázie, katalogizoval spoluprácu nemeckých psychiatrov ešte pred nástupom nacistov k moci.  

Ľudia mlčali, keď ich rodinných príslušníkov odvážali do ústavov a onedlho dostali list, v ktorom sa uvádzalo, ako sa stalo, že ich blízki tam nešťastnou náhodou zomreli. Ich mlčanie mohlo naznačovať spoluprácu a úľavu, ale možno aj strach z podania sťažnosti.   

Porušovanie prirodzeného práva vedie k antihumánnemu šialenstvu a tyranii 

Takže teraz tu máme arizonský zákon z roku 1864, ktorý chránil nenarodené deti, kopírovaný vďaka súdnemu rozhodnutiu. Keďže moja magisterská’práca má názov Krížová výprava lekárov’19. storočia proti potratom, o tejto téme niečo viem. Kópiu vám môžem poslať e-mailom. 

Možno by sa nejaké kópie mali dostať k údajne pro-life, republikánskym, konzervatívnym zákonodarcom, ktorí sú šokovaní a chcú “rozumnejší” a “aktuálnejší” zákon. Takéto súdne rozhodnutie je pre nich príliš vzdialeným mostom, napriek tomu, že veria, že “život sa začína počatím.” Tí istí “konzervatívci,” na čele s Donaldom Trumpom len nedávno kritizovali rozhodnutie Najvyššieho súdu Alabamy”o IVF a chválili alabamský zákonodarný zbor za to, že rýchlo ochránil “humánny” priemysel IVF a umožnil mu pokračovať vo vytváraní dizajnérskych detí. 

Toto bolo údajne…“pro-life.” 

A čo teda tento údajne starodávny zákon z občianskej vojny?"  

Horatio R. Storer viedol AMA do tejto krížovej výpravy na ochranu nenarodených detí. Začalo sa ešte pred občianskou vojnou a lekári zo severu a juhu pracovali na ochrane nenarodených detí medzi jednotlivými štátmi.   

Takto sa AMA vyjadrila v roku 1871: 

Nijaká iná doktrína sa nezdá byť v súlade s rozumom alebo fyziológiou okrem tej, ktorá pripúšťa, že embryo má vitalitu od momentu počatia. [Interrupcia] je dielom deštrukcie; hromadného ničenia nenarodených detí. [Etika AMA by mala byť] ”nezabiješ.” Toto prikázanie je dané všetkým bez výnimky. Nezáleží na tom, v akom štádiu vývoja sa jeho obeť nachádza. Bude nezákonné a neprofesionálne, ak ktorýkoľvek lekár vyvolá potrat. [Potratári sú] ľudia, ktorí sa držia vznešeného povolania len preto, aby ho zneuctili; falošní bratia; vzdelaní vrahovia; novodobí Heródesi [a] kati. Títo muži by mali byť označení tak, ako bol označený Kain; mali by sa stať vyvrheľmi spoločnosti.

Nynie, položte si otázku, kto lepšie ovládal pôrodníctvo: dnešná’AMA alebo AMA z 19.. storočia? Bez fetálnych stetoskopov, ultrazvuku, optických kamier, biochémie, mikrobiológie a všetkých ostatných úžasných pokrokov, ktoré odvtedy nastali, mali lekári v 19. storočí napriek tomu rozširujúce sa vedomosti o ľudskosti nenarodeného dieťaťa a konali podľa pravdy.  

Mali však niečo, čo dnešnej AMA chýba: rešpektovanie prirodzeného zákona. 

Porušujte prirodzený zákon a nakoniec nikto nie je v bezpečí pred šialenstvom a tyraniou, ktorá nás všetkých dovedie do zániku ľudstva.  

Rozhodnutie v Arizone možno ľahko ignorovať. Už desaťročia hovorím údajne pro-life guvernérom, že výkonná moc má moc nad súdnictvom. Tu na Aljaške sme mali po celý čas možnosť zachytiť šialené rozhodnutia nášho skorumpovaného súdnictva o definícii ľudského života, súkromí, financovaní potratov, rodičovských právach a obmedzení tehotenstva. Je len otázkou času, kedy sa pro-potratová guvernérka Arizony’pohne podľa rady svojej niekdajšej a údajne pro-life oponentky Kari Lakeovej, aby “Rýchlo niečo urobila.” 

Nič z toho by nebol problém, keby sme uplatňovali sexuálnu sebakontrolu, a to mimo manželstva aj v manželstve. Ale tento motor šialenstva poháňa ľudské sebectvo a Boh mu úplne rozumie.  

Termín “pro-lifer” – podobne ako termíny “liberálny,” “konzervatívny,” “muž,” a “žena” – stráca svoj význam.