Screenshot-2023-09-11-at-2.23.20-PM-e1709031096942-810x500.png

Poilievreho výsledky v oblasti života, rodiny a klímy by mali znepokojovať kanadských konzervatívcov

11
Kultúra smrti
  • Konzervatívci môžu vyhrať voľby, ale Poilievre je kontroverzný líder.
  • Poilievre podporuje LGBT, potraty a odmietol odpovedať na klimatickú dohodu.
  • Poilievre bol hodnotený ako protiživotný a nekonzistentný v morálnych otázkach.
  • Poilievre sa zdá byť neautentický a politicky manipulatívny, nezastáva tradičné hodnoty.

Ak prieskumy verejnej mienky naďalej predpovedajú masívne víťazstvo konzervatívcov v nadchádzajúcich voľbách, mnohí Kanaďania dúfajú, že sa karta obracia a že našu krajinu čoskoro povedie dôstojný líder. 

S blížiacimi sa voľbami však niektorí začali pochybovať o pravej povahe lídra Konzervatívnej strany Pierra Poilievre’a. Okrem toho, že je za LGBT a potraty, Poilievre nedávno odmietol odpovedať na otázku, či plánuje stiahnuť Kanadu z Parížskej klimatickej dohody Organizácie Spojených národov’.  

Okrem toho, že dohoda podporuje mnohé morálne zlo vrátane potratov a antikoncepcie, umožňuje Kanade zdaňovať jej emisie a bola kritizovaná ako spôsob, akým globalisti podkopávajú národnú suverenitu.   

Zdá sa zvláštne, že Poilievre, ktorý opakovane vyzýval premiéra Justina Trudeaua, aby sa vyhýbal otázkam médií, robí to isté.

Mimochodom, vzhľadom na to, že Poilievre už v novembri minulého roka sľúbil, že Kanadu z globalistickej, protiživotnej koalície neodstráni, treba sa zamyslieť, či jeho odmietnutie zopakovať svoje predchádzajúce vyhlásenie nie je len spôsobom, ako zakryť svoje skutočné zámery, pretože vie, že by to jeho základňa vnímala ako zradu.

Ak je Trudeau možno tyranským vodcom podporujúcim potraty, ktorý zdaňuje Kanaďanov a pošliapava naše slobody, Poilievre sa môže ukázať ako rovnako neautentický, využívajúci svoju charizmu a politické schopnosti na to, aby opäť oklamal verejnosť a hlasoval za viac toho istého. 

Poilievre nie je ani za život, ani za rodinu, okrem prípadov, keď to prospieva jeho kampani  

V decembri sa Poilievre’manželka Anaida dostala na titulky novín, pretože zastávala pro-potratové názory manželov. Poilievre bol už predtým “červeným svetlom” hodnotený organizáciou Campaign Life Coalition (CLC), ktorá hodnotí politikov na základe ich angažovanosti za hodnoty podporujúce život a rodinu. 

CLC uviedla, že “v debatách o vedení strany v roku 2022 Poilievre jednoznačne vyhlásil, že je “za voľbu” a “pro-choix” v otázke potratov, a to v oboch úradných jazykoch.”  

Podobne sa Poilievre predtým vyjadril podporu homosexuálnym “manželstvám.”Okrem toho Poilievre odkladal obranu detí pred najhoršími dôsledkami LGBT agendy, až kým nemal pocit, že verejná mienka je na strane prorodinného hnutia.  

Líder konzervatívcov je známy tým, že so silnými vyhláseniami čaká až na reakciu verejnosti. V skutočnosti vo februári Poilievre umlčal vlastných poslancov, aby sa vyjadrili k zákazu Alberty’prechodu”detí, až o niekoľko dní neskôr sa vyslovil za tento krok po tom, čo verejnosť podporila politiku Alberty’.  

Vzdor svojim vyhláseniam v prospech prorodinného hnutia proti blokátorom puberty sa zdržal prísľubu akýchkoľvek opatrení, ak by bol zvolený za premiéra, a namiesto toho sa rozhodol trvať na tom, že takéto záležitosti je najlepšie ponechať v kompetencii provincií. 

Podobne bol Poilievre pozoruhodne chýbal na pochode Million Person March proti indoktrinácii LGBT v školách v septembri minulého roka a podobne ako v prípade Alberty zašiel dokonca tak ďaleko, že jeho úrad odkázal svojmu zboru, aby sa zdržal akýchkoľvek vyhlásení o tomto hnutí.    

To viedlo mnohých na internete k obvineniu lídra konzervatívcov zo zbabelosti a z toho, že premrhal dobrú príležitosť zmobilizovať svoju základňu.    

Po rozhorčení nad Poilievrovým’náhubkom poslancov spolu s ohromujúcim dôkazom že konzervatívni Kanaďania sú za prorodinnú legislatívu, Poilievre vyjadril podporu rodičovským právam a zatrúbil Trudeauovi, že “démonizuje zainteresovaných rodičov.”  

‘Axe the tax’ but not the ideology 

Tažko namietať, že Poilievre’najznámejším sloganom kampane je “Axe the tax’ but not the ideology 

;axe the tax,”ktorý odkazuje na plán jeho budúcej vlády’zrušiť uhlíkovú daň, ktorú zaviedla Trudeauova vláda ako spôsob zníženia emisií s cieľom splniť ciele OSN v oblasti klímy.  

Nedávne odmietnutie Poilievre’vypovedať účasť Kanady’na Parížskej klimatickej dohode OSN’však u niektorých vyvolalo otázku, či mu pri pláne “zrušiť daň” nejde skôr o ľahké politické víťazstvo než o odpor voči “zelenej” ideológii. 

“Dali ste jasne najavo, že ak zostavíte vládu, zrušíte uhlíkovú daň, ale stiahnete nás aj zo základnej dohody OSN o Parížskej dohode, ktorá nám umožňuje nespravodlivo zdaňovať naše emisie a zároveň dáva Číne priepustku?" ” Rebel News reportérka Drea Humphreyová sa Poilievra pýtala počas tlačovej konferencie 1. apríla.  

“Nebudeme nespravodlivo zdaňovať naše emisie a nedám Číne ani žiadnej inej krajine priepustku,” odpovedal Poilievre.    

“Znížime emisie a náklady,” pokračoval. “Ale náš prístup je úplne iný ako Trudeauov’””  

“Jeho prístupom sú dane, mojím sú technológie,” dodal Poilievre. “Jeho prístupom je zvýšiť náklady na tradičnú energiu, ktorú budeme potrebovať, mojím prístupom je znížiť náklady na alternatívy.”  

Tento dôraz na technológie a “alternatívy” môže naznačovať, že Poilievre celkovo podporuje konečný cieľ klimatických alarmistov – dosiahnuť koniec tradičnej energetiky – a že len uprednostňuje politicky pragmatickejší prístup ako Trudeau’trestná daň.

Stavia svoju novú vládu na piesku 

Pri pohľade na Poilievra ako na budúceho pravdepodobného premiéra ponúkla Campaign Life Coalition LifeSiteNews svoj vlastný názor na tohto vskutku populárneho lídra.

“Pierre Poilievre sa javí ako charizmatický a pragmatický líder,” povedal prezident CLC Jeff Gunnarson pre LifeSiteNews. “Svoju kampaň a následne aj novú vládu však stavia na piesku.”

“Ako všetci politickí lídri v Kanade, aj on odložil bokom Božie”práva. Naša ústava uznáva nadradenosť Boha a on by urobil dobre, keby uznal jediného skutočného zvrchovaného Kráľa, ktorým je Ježiš Kristus.”  

“Potraty, eutanázia, antikoncepcia, osobitné práva pre tých, ktorí sa identifikujú ako ‘LGBT+’ budú v Kanade pokračovať aj za jeho vlády,” pokračoval.   

Gunnarson sa pýtal, ako môže Boh požehnať administratívu, ktorá podporuje vraždenie vlastných detí.  

“Akékoľvek zlepšenie, ktoré môžeme zažiť za jeho vlády v našej ekonomike, bývaní, vzdelávaní a zdravotníctve, bude mať krátke trvanie, pretože morálny kompas národa nás bude naďalej viesť po ceste do záhuby,” varoval.  

“Ak nezačneme alebo nebudeme naďalej voliť tých kandidátov, ktorí uznávajú najprv trón Božej lode pred straníckymi líniami, nikdy neuvidíme koniec kultúry smrti, ktorá je tak zakorenená v našom národe,” vyhlásil Gunnarson.   

“Ak chceme vrátiť Kanadu do stavu kresťanských cností, musíme dať prednosť Bohu pred stranou, pred vlastným pohodlím,” pokračoval. “Dajte politickým stranám najavo, že nebudeme akceptovať status quo v otázke potratov a eutanázie.”