shutterstock_1419793559-1-810x500.jpg

J.D. Vance má pravdu: Google je nebezpečný trust, ktorý musí byť zničený.

17
Kultúra smrti
V článku sa dočítate:
  • Google vymazal motto "Nebuď zlý" a teraz šíri zlo s ľavicovými ideológmi.
  • Program Google Gemini AI vymazal bielych zo sveta, podľa Matta Walsha.
  • Google je nebezpečný trust, ktorý manipuluje s informáciami a hodnotami.
  • Google cenzuruje konzervatívne stránky a jeho zamestnanci sú politicky jednostranní.

Moto spoločnosti Google bolo kedysi “Nebuď zlý” Príznačné je, že v roku 2018, dva roky po Trumpovom víťazstve v prezidentských voľbách, keď spoločnosť Google začala smútiť, vymazala tieto slová zo svojho étosu. Teraz má voľné ruky na páchanie zla a s personálom zloženým zo zlomyseľných, ľavicových, narcistických ideológov’ide do toho naplno. Najnovšie použila program Google Gemini AI na vymazanie bielych zo sveta. J. D. Vance má pravdu v tom, že Google je nebezpečný trust, ktorý treba rozbiť.

I keď je táto stránka určená pre písané slovo, niekedy hovorené analýzy, doplnené o vizuálnu stránku, urobia lepšiu a účinnejšiu prácu. Pokiaľ ide o Gemini, program, prostredníctvom ktorého Google naplno odhaľuje svoj tvrdý ľavicový utopizmus, nemôžete urobiť nič lepšie ako prezentácie Matta Walsha’

V tomto prvom videu vystopoval sebapoškodzujúcu bielu ženu (očividne hubu ako zásobáreň všetkých tropov D.I.E., ktoré sa učia na akademickej pôde), ktorá usmerňuje morálnu víziu Gemini’

V tomto druhom videu Walsh v úvodnom monológu jasne vysvetľuje tajomstvo, ktoré stojí za výsledkami Gemini’s: Nie je to tak, že by svojmu programovaniu umelej inteligencie prikázal uprednostňovať výsledky bez bielych. Namiesto toho tajne upravuje výzvy používateľa’tak, aby vynútila výsledky, ktoré vymazávajú bielych:

Dôrazne vás vyzývam, aby ste si pozreli obe videá, aby ste pochopili, čo’sa deje.

Ak by bol Google len jednou z mnohých technologických spoločností, nemalo by to’príliš veľký význam, ale ako poznamenáva Walsh v súvislosti s bohatstvom spoločnosti Google’to tak nie je. Je podstatne väčšie. Tu je niekoľko zaujímavých štatistík o spoločnosti Google, z ktorých je jasné, že Google je najmocnejším zdrojom informácií na svete:

Čítajte: Google stiahne generátor obrázkov s umelou inteligenciou po tom, čo vytvoril ženského pápeža, čiernych otcov zakladateľov

Samozrejme nejde len o vyhľadávanie v Googli. Google preniká do všetkého, pretože, úprimne povedané, jeho produkty sú dobré. Androidy, ktoré sú oveľa lacnejšie ako iPhony, fungujú na Google. Medzi ďalšie optimistické produkty patria Gmail, Reklamy, YouTube, Nakupovanie, Cestovanie, Blogger, Kalendár, Disk (Dokumenty, Tabuľky, Prezentácie atď.), Analytika, Pracovný priestor a ďalšie. A všetky sú to naozaj dobré produkty s pozoruhodne intuitívnymi používateľskými rozhraniami a efektívnymi backendmi.

Tieto úžasné produkty od nás tiež zhromažďujú nekonečné množstvo údajov a vždy, keď je to možné, naše činy a myslenie naklonia utopickým ľavicovým smerom. (Pripomíname, že ľavicový utopizmus nám dal Francúzsku revolúciu, Ruskú revolúciu, nacizmus, maoizmus a ľavicové pekelné krajiny Pol Potovej Kambodže, Castrovej Kuby, Chávezovej a Madurovej Venezuely, aby sme vymenovali aspoň niektoré z nich). V skutočnosti’už dlho vieme, že Google cenzuruje a skresľuje výsledky vyhľadávania, čo takmer znemožňuje nájsť informácie o konzervatívne orientovaných stránkach.

Ďalším zaujímavým faktom o spoločnosti Google je, že jej zamestnanci sú od najvyšších miest až po najnižšie pokrokoví. V roku 2020 darovalo 88 percent jej zamestnancov kandidátom demokratov. (Mimochodom, Netflix mal 98-percentnú mieru darov demokratom, Apple 84-percentnú mieru a Facebook sa dostal na “iba” 77 percent). Tento politický svetonázor funguje na niternej úrovni. Zamestnanci Googlu sú ľudia, ktorí potrebujú terapiu, keď ich kandidát prehrá voľby.

Senátor J. D. Vance (R-OH) presne chápe, čo je Google. Je to’monopolný trust, ktorý prostredníctvom rôznych produktov operuje s jediným cieľom: manipulovať s informáciami s cieľom pretvoriť americké myslenie a americké hodnoty:

Pred viac ako 100 rokmi pokrokári na čele s Teddym Rooseveltom a Williamom Howardom Taftom prelomili dôveru. Teraz sú trusty progresívci a sú’nekonečne nebezpečnejší, než boli veľké ropné spoločnosti. Ropné spoločnosti chceli zbohatnúť, ale Google chce vládnuť svetu.

Jeden čitateľ mal veľmi zaujímavý nápad, o ktorý sa s vami&nbsppodelím:

Jeden jednoduchý a účinný spôsob, ako bojovať proti vyhľadávaniu Google, je zakázať používanie vyhľadávania Google na verejných zariadeniach v červených štátoch/okresoch/školských obvodoch, pretože je to očividná&nbsppolitická propaganda a nijako sa nelíši od toho, keď DNC rozhoduje o tom, ktoré položky sa zobrazia vo výsledkoch vyhľadávania. To by jednak upozornilo ľudí na problém zaujatosti a jednak by to začalo znižovať podiel spoločnosti Google’na trhu.

Prevzaté so súhlasom American Thinker.