Untitled-45-810x500.png

Donald Trump v strhujúcom prejave na konferencii CPAC označil ministerstvo spravodlivosti za zbraň a volebné podvody

9
Neutral
V článku sa dočítate:
  • Trump obvinil Bidenovu administratívu zo zničenia krajiny a prisľúbil kandidatúru.
  • Varoval pred nebezpečenstvom Bidenovej administratívy a zeleným podvodom.
  • Predpovedal nárast nelegálnych prisťahovalcov a kolaps sociálnych programov.
  • Odsúdil stíhanie občanov za protesty a označil Bidenov režim za hrozbu pre demokraciu.

Pred nadšeným davom na výročnej Konzervatívnej politickej akčnej konferencii v sobotu bývalý prezident Donald Trump obvinil Bidenovu administratívu zo “zničenia našej krajiny” a prisľúbil svoju kandidatúru ako “lístok späť k slobode.” Zdalo sa, že nedbá ani na svoje pripravené poznámky a zabáva dav historkami z čias, keď bol prezidentom, a posmešným zosobnením Joea Bidena.

V deň republikánskych prezidentských primárok v Južnej Karolíne’navštívil líder strany’populárnu konferenciu v Marylande a načrtol vysoké “stávky týchto volieb”vrátane vážneho nebezpečenstva Bidenovej administratívy’ozbrojovania orgánov činných v trestnom konaní, “rukojemníkov J6”a volebných podvodov s konštatovaním, že “v roku 2020 podvádzali ako psy”.

“Pred štyrmi rokmi som vám povedal, že ak sa do Bieleho domu dostane krivák Joe Biden, naše hranice budú zrušené, naša stredná trieda bude zdecimovaná a naše komunity budú sužovať krviprelievanie, chaos a násilná trestná činnosť,” začal Trump. “Vo všetkom sme mali pravdu.”

“Takže mi verte, keď vám ponúkam ďalšie varovanie,” pokračoval: “Ak v roku 2024 zvíťazí podvodník Joe Biden a jeho banditi, to najhoršie ešte len príde. Naša krajina klesne na úroveň, ktorá bola nepredstaviteľná."”

45th prezident ďalej predpovedal, že počet nelegálnych prisťahovalcov sa zväčší na 40 alebo 50 miliónov, čo bude mať za následok kolaps programov sociálneho zabezpečenia, Medicare a verejného vzdelávania a vážny nedostatok energie.

“Naša ekonomika bude hladovať po energii kvôli pomstychtivému novému zelenému podvodu krivého Joea”- povedal. “Je to nový zelený podvod. Bude to zničenie našej krajiny. Je to skutočne podvod a väčšina z nich to vie.”

Predpovedal ďalej stratu ďalších miliónov pracovných miest vo výrobe, s priebežnými výpadkami energie, “bezuzdnou infláciou,” rozšírenie násilia zo strany “bezohľadných gangov” aj na predmestia, “zatiaľ čo ozbrojené orgány činné v trestnom konaní budú loviť konzervatívcov a veriacich ľudí.”

K tomu “upadajúci krivák Joe Biden… [naj]nekompetentnejší prezident v dejinách našej krajiny, vďaka ktorému čoskoro prehráme tretiu svetovú vojnu.”

“Naša krajina je zničená a jediná vec, ktorá stojí medzi vami a jej’vyhladením, som ja, ” povedal za potlesku.

“Krivý Joe a jeho prisluhovači vás uväznili a je to’rýchlik, ktorý sa rúti do otroctva a do záhuby,” povedal Trump a zároveň vysvetlil, že Biden je riadený “niektorými veľmi zlými fašistami”, ktorí ho obklopujú.

“Hlas pre Trumpa je váš lístok späť do slobody. Je to’váš pas z tyranie. A je to’váš jediný únik pred Joeom Bidenom a jeho bandou’rýchlou cestou do pekla,” povedal za potlesku.

Zbrojenie ministerstva spravodlivosti: ‘Bol som’obvinený viac ako Alphonse Capone’

Prezidentský favorit tiež zdôraznil, že Joe Biden “je skutočne hrozbou pre demokraciu”kvôli známemu zbrojeniu jeho administratívy’proti svojim politickým nepriateľom.

“Stojím dnes pred vami nielen ako váš bývalý a dúfam, že aj budúci prezident, ale aj ako hrdý politický disident,” pokračoval Trump. “Bol som’obžalovaný viac ako Alphonse Capone”, povedal, keď vysvetľoval bezohľadnosť prohibičného gangstra, ktorý si objednával vraždy za najmenšie previnenia. “Tento gang zločincov ma obvinil štyrikrát za nič.”

ČÍTAJ: Úplný zoznam úspechov prezidenta Trumpa’ukazuje, prečo sa ho ľavičiari tak zúfalo snažia ‘unperson’

Tieto útoky so zbraňou v ruke klasifikoval ako “veľmi nebezpečné” s konštatovaním “v tejto krajine sme’nikdy nič také nemali”, aj keď sa to často stávalo inde, “ale v krajinách tretieho sveta a v banánových republikách, nie v Spojených štátoch amerických. Takže je to’veľmi nebezpečné.”

Čím viac sa navyše “blížime k tomuto veľkolepému oslobodeniu našej krajiny, tým zúfalejšie sa stáva Bidenov režim’zlovoľné prenasledovanie proti nám,”vysvetlil. “Stalinské ukážkové procesy, ktoré sa uskutočňujú na príkaz Joea Bidena’podpálili nielen náš vládny systém, ale aj stovky rokov západnej právnej tradície.”

“Nahrádzajú právny precedens a riadny proces zúrivým davom radikálnych ľavicových demokratických straníkov, ktorí sa maskujú ako sudcovia a porotcovia a prokurátori a kati, ”povedal Trump, zdieľajúc mimo scenára intenzívnu “úroveň nenávisti”, ktorú v týchto prípadoch prejavujú sudcovia a prokurátori, ktorí vedia, že neurobil nič zlé.

“Je to”choré. Sú to chorí ľudia,”povedal. “Jediný zločin, ktorý som kedy spáchal, je obrana Ameriky pred tými, ktorí ju chcú zničiť, budem bojovať proti tým, ktorí ju chcú zničiť.”

“A sú”na mňa veľmi nahnevaní, pretože som vyhral voľby, ktoré sa”nemali stať, a oni boli zaskočení a povedali si, ‘my”to už nikdy nedovolíme”a v roku 2020 podvádzali ako psy. A všetci to vieme.”

“Len a len preto sa mi Biden a jeho pomätení prokurátori, generálni prokurátori, miestni okresní prokurátori snažia vziať slobodu,” pokračoval bývalý prezident. “Ak“zostane aspoň kúsok spravodlivosti, neuspejú a my zvíťazíme.”

“Ale radšej prídem o slobodu, ako by som sa mal vzdať tejto skupine zločincov a tyranov, fašistov, darebákov a darebákov,” povedal Trump.

Ohľadne stíhania amerických občanov za protesty proti voľbám v roku 2020 pri Kapitole 6. januára 2021 45 prezident povedal: “V histórii našej krajiny sa ešte nikdy nezaobchádzalo so skupinou ľudí tak, ako sa zaobchádza’s nimi.”

Čítajte: Epoch Times sequel documentary on 6 January explores DOJ attacks on constitutional rights

“Stolári, mechanici, právnici, hasiči, policajti, vojaci: Išli protestovať proti zmanipulovaným voľbám. A boli’odsúdení na roky väzenia,” povedal a dal toto selektívne stíhanie do kontrastu s teroristami z hnutia Black Lives Matter a Antifa, ktorí “vypália” mestá ako “Portland a obsadia obrovskú časť Seattlu” a ministerstvo spravodlivosti ich ľahko pustí.

“Som tu, aby som tento zajatý národ oslobodil od Joea Bidena a jeho bandy veľmi zlých ľudí, veľmi chorých ľudí, inteligentných ľudí, ale oni“sú pekelne odhodlaní zničiť americkú slobodu,”povedal."

Vyzval všetkých prítomných, aby sa uistili, že keď príde jeseň, ľud Spojených štátov “prinesie zúčtovanie, aké si doteraz ani“nepredstavovali. Narovnáme’našu krajinu. My’vrátime našu krajinu späť.”

“Pre ťažko pracujúcich Američanov bude 5. november naším novým Dňom oslobodenia. Ale pre klamárov a podvodníkov, podvodníkov, cenzorov a podvodníkov, ktorí sa zmocnili našej vlády, to bude ich súdny deň,” povedal.

“Keď zvíťazíme, zatiahne sa opona nad ich skorumpovanou vládou a vyjde slnko nad novou svetlou budúcnosťou Ameriky. To’musíme mať.”

RELEVANTNÉ

Trump v primárkovom prejave v New Hampshire prisľúbil ‘zničiť globalistov z Deep State’

Trump sa vzoprel ‘tajnej spoločnosti GOP’ tým, že zrušil rozsudok Roe v. Wade a vyzval na mier na Ukrajine

Trump sľubuje omilostenie väzneným pro-life záchrancom, ‘každému politickému väzňovi’ Bidenovej administratívy

Trumpova’morálna nekonzistentnosť v otázke potratov by mohla byť jeho pádom

Pro-lifers majú rok po zvrátení Roe v. Wade čo oslavovať

Trump podporuje 16-týždňový zákaz potratov s výnimkami: správa