Haus-of-Devereux-810x500.jpg

Kanadská vojenská základňa organizuje večery binga pre mladšie ročníky a manželky

25
Kultúra smrti

Kanadská vojenská základňa organizuje  “drag queen bingo” večery pre vojakov a ich manželky.  

2. marca organizuje klub Huron Jr Rank Mess svoje druhé “drag queen bingo” pre vojenský personál na základni kanadských síl (CFB) Borden v Ontáriu. Nadviaže na predchádzajúci drag bingo večer, ktorý sa konal 28. januára tohto roku. 

 

Výťažok z drag binga z 28. januára išiel na podporu ‘Soldier On,’ programu ktorý podporuje chorých a zranených príslušníkov kanadských ozbrojených síl a veteránov. 

“Chcel by som vyzdvihnúť, ako sme hrdí na to, že môžeme prispieť na Soldier On,”nadrotmajster Ray Huynh, prezident výboru Mess (PMC) povedal novinám Borden Citizen. “Okrem toho musím poďakovať kráľovnám za to, že dobrovoľne venovali svoj čas a peniaze na cestu do CFB Borden a za ich extravagantné vystúpenia.” 

Leanne McCulloughová, Mess Manager z Huron Club Junior Ranks Mess, vyjadrila spokojnosť s tým, že podujatie predstavilo mladším príslušníkom armády drag queen performerov.  

“Je to’niečo iné a veľa mladších príslušníkov sa s takýmto podujatím ešte nestretlo,” povedala.  

Na marcovom’podujatí sa predstaví Haus of Devereaux, skupina ženských imitátoriek so sídlom v Newmarkete v Ontáriu. 

PREČÍTAJTE SI: Woke DEI unesenie leteckého priemyslu stelesnené generálnym riaditeľom United drag queen Scottom Kirbym

V posledných rokoch sa kanadská armáda stáva čoraz viac woke a svojmu personálu vnucuje LGBT ideológiu.    

V júni bola kanadská armáda kritizovaná za “vyvesenie vlajky hrdosti” na počesť “2SLGBTQI+ komunít.”  

V tom istom mesiaci boli kanadské jednotky v Lotyšsku nútený kupovať si vlastné prilby a potraviny, keď Trudeauova vláda nezabezpečila riadne zásobovanie. O niekoľko týždňov neskôr Trudeau prednášal tým istým vojakom o “klimatických zmenách” a dezinformáciách.   

V novembri úradníci priznali že národná’armáda sa zmenšuje na nebezpečne nízke počty, pretože Trudeau pokračuje v presadzovaní LGBT agendy na kanadských vojakoch. Okrem nízkeho náboru má armáda problémy aj s udržaním vojakov.   

Príslušník kanadských ozbrojených síl predtým povedal LifeSiteNews, že medzi mandátmi na očkovanie proti COVID a presadzovaním agendy LGBT stratili kanadskí vojaci dôveru v armádu.   

“A nezostáva“len pri rodovej ideológii; bude“to zahŕňať aj lekársku pomoc pri umieraní,” dodal. “Niečo sa zásadne mení. A väčšine ľudí to’nesedí."”  

Vysvetlil, že nové ideológie odháňajú nových regrútov, keďže hlavným zdrojom náboru do armády sú chlapci zo saskatchewanských fariem, ktorí chcú slúžiť Kanade a nie radikálne ľavicové ideológie.    

“Ten farmársky chlapec sa pozerá na armádu a s modrými vlasmi a tvárou, piercingom a ideológiami a všetkými tými vecami,” povedal. “A nemá“rovnakú príťažlivosť, pretože nepredstavuje“hodnoty farmárskeho chlapca””   

“Toto nie je Kanada, ktorú sme sa zaviazali brániť. Je to’cudzia ideológia, s ktorou ľudia’nerezonujú,”pokračoval. “Toto nie sú kanadské hodnoty slobody a demokracie. Sú to hodnoty zrušenej kultúry cenzúry, autoritárstva, radikálnych ideológií, ktoré sú našej kultúre cudzie.” 

Začiatkom tohto týždňa veliaci dôstojník 4. kanadskej podpornej divízie (CDSG) z oddielu pre oblasť Veľkého Toronta vyhrážal vojakom, ktorí sa opovážili vyhodiť dávkovače tampónov, ktoré boli umiestnené na mužských’toaletách v rámci novej politiky armády’inklúzie”.   

SÚVISIACE: Kanadský vojenský predstaviteľ prikazuje vojakom, aby sa podriadili politike tampónov na mužských toaletách: správa