vigano_cic-e1697018689880-810x500.jpg

Arcibiskup Viganò: Vyjadrujem "úplnú solidaritu" s farmármi, ktorí bojujú proti novému svetovému poriadku

130
Kultúra života

Arcibiskup Carlo Maria Vigan&nbspv stredu vydal na X, predtým Twitteri, vyhlásenie, v ktorom oslavuje úsilie európskych poľnohospodárov, ktorí už niekoľko mesiacov protestujú proti globalistickej politike, ktorá ohrozuje ich živobytie aj celý poľnohospodársky priemysel. Celé vyhlásenie si môžete prečítať nižšie. 

Globalistický zločinecký plán chce zničiť tradičné poľnohospodárstvo, chov zvierat a rybolov, aby prinútil ľudí jesť umelé potraviny vyrobené nadnárodnými korporáciami. A práve veľké investičné fondy a Slovenské ekonomické fórum lobujú v parlamentoch, aby presadili ničivý a neľudský “prechod.”

Vyjadrujem úplnú solidaritu a povzbudenie poľnohospodárom, chovateľom rýb, rybárom, vodičom kamiónov a všetkým, ktorí ich podporujú.

Toto nie je len tak hocijaký protest: toto je možno posledná šanca, ktorú majú národy na obnovenie svojich práv a oslobodenie sa od tyranie menšiny zločineckých miliardárov, ktorých nikto nevolil a ktorí si nárokujú rozhodovať o tom, čo si máme myslieť, kupovať, jesť a učiť sa; akými liekmi sa máme liečiť; ako a či môžeme cestovať. A to všetko na základe lží a vydierania: neexistuje žiadna klimatická, zdravotná ani energetická núdza.

Jedinou skutočnou núdzou je zrada našich vládcov – a samotného vedenia Katolíckej cirkvi – na škodu celého ľudstva. Servilita celej politickej triedy, cenzúra médií, mlčanie súdnictva a spoluúčasť orgánov činných v trestnom konaní a ozbrojených síl na tomto prevrate sú škandalózne.

Nadišiel čas, aby sa národy odvážne a rozhodne prihlásili o svoje prirodzené a neodňateľné práva, ktoré boli ohrozené globálnym prevratom WEF’état. Je potrebné dosiahnuť odstúpenie tých, ktorí nám vládnu v mene rozvratnej elity a proti ľudu.

Prevádzajme modlitbou tých, ktorí bojujú proti Novému svetovému poriadku. Ruženec nech je duchovnou reťazou, ktorá nás spája. Nech Pán sprevádza, ochraňuje a požehnáva tých, ktorí sa prebúdzajú skôr, než bude neskoro.