shutterstock_2318538825-810x500.jpg

Ozbrojenie financií: Pripravte sa na drsnú jazdu

48
Neutral

HISTÓRIA NA ÚROVNI

Ako sme už informovali, v polovici júla 2023 banka Chase zrušila moje podnikateľské účty spolu s osobnými účtami môjho generálneho riaditeľa a finančného riaditeľa - obaja u mňa pracujú už takmer 20 rokov - a účtami ich manželov a detí. Stalo sa tak napriek novému floridskému zákonu, ktorý výslovne zakazuje finančným inštitúciám odmietať alebo rušiť služby na základe politického alebo náboženského presvedčenia.

Chabé výhovorky

Vtedy jediným uvedeným dôvodom bolo, že na nešpecifikovanom účte došlo k “neočakávanej aktivite”. Neskôr zástupca novinárom povedal, že zatváranie účtov sa zvyčajne vykonáva len na účely boja proti praniu špinavých peňazí.

Naproti tomu proti mne nikdy nebolo vznesené žiadne obvinenie z prania špinavých peňazí a v skutočnom prípade prania špinavých peňazí vám účty rovno zabavia. Nepokynujú vám, aby ste svoje obchody preniesli inam.

Potom, v odpovedi na dotaz floridského finančného riaditeľa Jimmyho Patronisa, hovorca spoločnosti Chase odpovedal, že účty boli zatvorené, pretože moje podnikanie bolo “predmetom regulačnej kontroly zo strany federálnej vlády … pre zapojenie sa do nezákonnej činnosti týkajúcej sa marketingu a predaja spotrebiteľských produktov.”

Hovorca tvrdil, že banka má “zákonnú povinnosť” zabrániť tomu, aby finančné prostriedky z takýchto aktivít prechádzali cez ich banku. Problémom tohto “vysvetlenia” je, že posledná “federálna kontrola” nášho podnikania bola, keď Úrad pre kontrolu potravín a liečiv v roku 2021 zaslal nám varovný list, v ktorom nás obvinil z predaja vitamínov C, D a kvercetínu a pterostilbénu v pokročilom štádiu na “zmiernenie, prevenciu, liečbu, diagnostiku alebo liečenie COVID-19” v rozpore s federálnym zákonom o potravinách, liekoch a kozmetických výrobkoch.

Výstražný list však nie je dôkazom nezákonnej činnosti. Je to’obvinenie. Na list FDA’sme reagovali a žiadne ďalšie kroky neboli nikdy podniknuté, pretože sme v skutočnosti neporušili zákon.

Čítajte: Elon Musk hovorí ‘nenarodení nemajú hlas’ v reakcii na vyjadrenie Jane Goodall’na video podporujúce kontrolu populácie

Ak banka Chase trvá na tom, že má “zákonnú povinnosť” debankovať mňa, mojich zamestnancov a ich rodiny kvôli starému varovnému listu FDA, potom by mala mať aj zákonnú povinnosť debank manažérov a zamestnancov spoločnosti Chase, ktorí úmyselne profitovali z obchodovanie so sexom a podviedli investorov pomocou nelegálnych investičných schém, čo neurobili.

Nie, banku Chase k zrušeniu našich účtov viedlo niečo iné a najpravdepodobnejším dôvodom sa zdajú byť vzťahy banky’s technokratickou kontrolnou sieťou, ktorá sa snaží zaviesť jednu svetovú totalitnú vládu.

Od nášho debankingu sme’zistili, že banka Chase má niekoľko prepojení na subjekty, ktoré presadzujú orwellovskú dystopiu, ktorou je Veľký reset, a to na domácej aj medzinárodnej úrovni.

Dôležité je, že JP Morgan Chase je dlhoročným obchodným partnerom Billa Gatesa, s ktorým spoločne založili vakcínový “investičný fond”. Banka Chase je teda pri koreni Gatesovho “očkovacieho profitu a na vakcínach, na ktorých sa Gates podieľa, zarobila nevyčísliteľné sumy “vrátane mRNA “vakcín.”

Banka Chase má priame väzby na domáce cenzúrne centrum

Na začiatok, šéfka informačného oddelenia JP Morgan Chase Lori Beerová sa v decembri 2021 stala členkou novozriadeného poradného výboru CISA (Cybersecurity & Infrastructure Security Agency’- Agentúra pre bezpečnosť kybernetickej bezpečnosti).

Podľa tlačová správa, tento poradný výbor má za úlohu predkladať riaditeľovi CISA odporúčania týkajúce sa “politík, programov, plánovania a odbornej prípravy na posilnenie národnej’kybernetickej obrany.”

Dve z tém, ktorými sa bude podvýbor zaoberať, zahŕňajú “boj proti dezinformáciám a dezinformáciám ovplyvňujúcim bezpečnosť kritickej infraštruktúry” a “transformáciu verejno-súkromného partnerstva na skutočnú operačnú spoluprácu.”

Teda máme tu banku JP Morgan Chase, ktorá radí federálnej agentúre CISA, ako cenzurovať Američanov, a vymýšľa, ako využiť tento verejno-súkromný vzťah na zabezpečenie prežitia čoraz totalitnejšej a bezprávnejšej vlády.

Pri tejto skutočnosti je potom prekvapujúce, že Chase bola prvou bankou, ktorá “trestala na základe asociácie?

Banka Chase debankingom mne, môjmu generálnemu riaditeľovi, finančnému riaditeľovi, ich manželkám a deťom (v skutočnosti ich doživotne vylúčila) poskytla ľuďom predobraz toho, ako sa budú digitálne meny centrálnych bánk (CBDC) a sociálne kreditné skóre používať na našu kontrolu.

Ak sa zistí, že ste’čo i len voľne spojení s “disidentom,”, koberec, ktorý je vaším finančným životom, vám bude vytiahnutý spod nôh. Vytúženým zvyškom je, aby sa ľudia navzájom kontrolovali a vyhýbali sa každému, kto nesúhlasí’s oficiálnym príbehom.

Banka Chase nosí vodu cenzúrnemu priemyselnému komplexu

Chase je tiež jedinou bankou zastúpenou v podvýbore CISA’pre ochranu kritickej infraštruktúry pred dezinformáciami a dezinformáciami.

Interné dokumenty CISA získané z prebiehajúceho súdneho procesu proti vláde USA ukazujú, že zástupca banky Chase, ktorého meno bolo redigované, zúčastnil zasadnutia podvýboru’1. marca 2022, stretnutie, na ktorom šéf sekcie FBI Foreign Influence Task Force (FITF) varoval, že “podvratné informácie na sociálnych sieťach môžu podkopať podporu verejnosti pre USA.Členovia výboru ďalej diskutovali o tom, aký by mal byť strategický prístup vlády v súvislosti s dezinformáciami a dezinformáciami, ako najlepšie organizovať výmenu informácií medzi verejným a súkromným sektorom a ako spolupracovať medzi rôznymi kanálmi.

V súčasnosti vieme, že bol zavedený formalizovaný proces, ktorý umožnil vládnym úradníkom prihlásiť sa na špeciálny portál, kde mohli označiť obsah sociálnych médií na odstránenie.

Výbor sa tiež snažil identifikovať subjekty, ktoré “vykonávali pre vládu príslušné monitorovanie sociálnych médií.” Teraz máme dôkaz, že CISA spolupracovala s cenzorským konzorciom s názvom Election Integrity Partnership (EIP), neskôr premenovaným na Virality Project, s cieľom nezákonne cenzurovať Američanov. Tento vzťah som podrobne opísal v článku “Ako projekt Virality ohrozuje našu slobodu.”

Prečo bola banka Chase zahrnutá do stretnutia, na ktorom sa snažili vytipovať najlepší spôsob, ako by vláda mohla cenzurovať Američanov? Vzhľadom na všetko, čo teraz vieme o protiústavných domácich cenzúrnych aktivitách CISA’najpravdepodobnejšou odpoveďou je, že súčasťou tohto plánu bolo aj ozbrojovanie financií a o rok a pol neskôr Chase túto taktiku testovala na svojich zamestnancoch a ich rodinách.

Chase Bank má aj priame väzby na Billa Gatesa

Ako sme už spomenuli na začiatku tohto článku, Chase Bank má aj dôverné väzby na Billa Gatesa, ako aj na známeho pedofila Jeffreyho Epsteina. Tieto väzby spájajú banku nielen s globálnymi podnikmi na obchodovanie s deťmi, ale aj s Gatesovým’ katastrofálnym filantrokapitalizmom v oblasti vakcín, skrytou eugenickou agendou a srdcom sprisahania jednej svetovej vlády, Svetovou zdravotníckou organizáciou, ktorá dostáva väčšinu svojich finančných prostriedkov od Gatesovej nadácie.

Ako reportoval Seamus Bruner, autor knihy Controligarchs: Odhalenie triedy miliardárov, ich tajných obchodov a globalistického plánu na ovládnutie vášho života, JP Morgan Chase bola jedným z Gatesových’“najmocnejších obchodných partnerov.”

Čítajte: Nebudete’veriť irónii trestu tohto lekára’za používanie ivermektínu na liečbu COVID

V roku 2011 banka vytvorila oficiálne partnerstvo s Gatesom s názvom Global Health Investment Fund (GHIF), ktorý sa “snažil profitovať z vývoj vakcín a ďalších zdravotníckych technológií.”Medzi investorov GHIF patrili nadácia Pfizer, Merck, GlaxoSmithKline a subjekty financované vládami Švédska, Kanady a Nemecka.

Podľa Brunera fond GHIF “podporoval technológie mRNA najmenej päť rokov pred pandémiou COVID-19 a najmenej štyri zo spoločností, do ktorých fond GHIF investoval – Atomo Diagnostics, Access Bio, genedrive plc a Univercells – ‘aktívne pracovali na riešení pandémie COVID-19 prostredníctvom účinnej diagnostiky, ktorá pomáha identifikovať a sledovať prípady, a uplatňovania inovatívnych technológií na vývoj a výrobu vakcín.’”

Inými slovami, spoločnosť JP Morgan Chase mala priamu a finančne motivovanú motiváciu spolupracovať s CISA na cenzúre ničiteľov naratívu o COVID, ako som ja, a potrestať mňa a mojich zamestnancov za to, že sme pokračovali vo vyjadrovaní proti naratívu aj po tom, ako nás ’úspešne pochovala spoločnosť Google, deplatformovali všetky sociálne médiá a hackeri zlikvidovali našu webovú stránku a natrvalo zničili naše e-mailové servery.

Po tom všetkom proti nám začala konať banka Chase a po tom, čo sme sa dozvedeli, že banka už takmer desať rokov podporuje vývojárov mRNA, jej konanie teraz dáva väčší zmysel ako kedykoľvek predtým. Pre nich bolo zatvorenie a ukončenie mojej činnosti niečím, čo by sa dalo nazvať “osobným, ”, pretože moje názory predstavovali jasnú hrozbu pre ich investície.

Chase podporovala Epsteinove’obchody so sexom

Epsteina priviedol k spolupráci James Staley, vysoký manažér Chase Bank, ktorý riadil Epsteinove’vzťahy s bankou. Pripomeňme, že v roku 2008 Epstein, ktorý čelil federálnym obvineniam zo sexuálnych trestných činov, priznal vinu v menej závažnom obvinení z navádzania na prostitúciu osoby mladšej ako 18 rokov a odsedel si 18-mesačný trest v programe pracovného prepustenia.

Mnohí vedeli, že ide o sladkú dohodu, ktorá zakrýva oveľa špinavšiu realitu, napriek tomu si banka Chase bez výčitiek svedomia ponechala Epsteina ako zákazníka. Viedla účty aj pre Epsteinove’obete a “riadila tok peňazí medzi nimi,” podľa The Washington Post.

Banka Chase nezrušila’Epsteinove’účty až do roku 2013, a aj potom s ním banka udržiavala mimoburzové obchodné vzťahy, ktoré trvali až do jeho zatknutia za obchodovanie so sexom v roku 2019.

Čítajte: Všetci Američania by mali byť znepokojení newyorskými’protiústavnými karanténnymi nariadeniami

‘Planet Lockdown’ a úloha bánk

Ako vysvetlila finančná expertka Catherine Austin Fitts, zakladateľka Solari Report, centrálni bankári, z ktorých väčšina sú technokrati, vytvorili paralelnú spoločnosť, v ktorej stoja nad všetkými zákonmi a kontrolujú takmer všetko – vrátane fiškálnej politiky.

Jich plánom, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou Veľkého resetu, je zaviesť nový finančný systém, ktorý natrvalo uzamkne ich neblaho získanú moc. Stručne povedané, technokratický systém kontroly a systém finančných transakcií sú jedno a to isté.

Tento nový transakčný systém je koncom mien, pretože v tomto systéme nikdy nemôžete vybrať menu z banky a dať si ju do vrecka. Transakcie môžete vykonávať len digitálne a všetky transakcie musia byť overené a schválené prostredníctvom a centrálnou bankou.

Na príklade mojej osobnej skúsenosti s debankami by malo byť ľahké pochopiť, ako sa dá takýto transakčný systém použiť ako centrálny kontrolný mechanizmus.

Keď niekto vystúpi z radu, jeho schopnosť vykonávať finančné transakcie sa jednoducho preruší a nebude’o tom rozhodovať ani človek. Finančné tresty za nesprávne zmýšľanie a spojenie s nežiaducimi osobami bude udeľovať umelá inteligencia, ktorá bude riadiť systém sociálneho kreditu.

Vedieť to, možnosti sa stávajú pomerne jednoduchými. Môžeme mať ľudskú civilizáciu, alebo môžeme mať neľudskú civilizáciu. Môžeme mať finančný systém, v ktorom súkromný monopol ovláda tlač peňazí, alebo môžeme mať decentralizovaný systém založený na zdravých peniazoch.

Súhlasím s Fittsovou, ktorá hovorí, že chce žiť vo svete, kde je finančná tlačiareň decentralizovaná a kde sme oddaní ľudskej civilizácii – nie transhumanistickej dystopii riadenej technokratmi nasiaknutými ideológiou eugeniky.

Aby sa naša vízia stala skutočnosťou, musíme rovnako tvrdo presadzovať decentralizáciu a slobodu, ako globalisti presadzujú svoj Veľký reset. To znamená odmietnuť všetky ich ponuky pohodlia, najmä čo sa týka bankovníctva a dohľadu.

Prevzaté so súhlasom Mercola.