F79kDKKbYAAkx6W-810x500.jpg

Cyklisti "transrodoví" muži ukradli prvé a druhé miesto na majstrovstvách Illinois pre ženy

53
Kultúra smrti

Mužskí športovci opäť vyvolali pobúrenie, pretože ovládli ženskú súťaž, tentoraz majstrovské cyklistické preteky, ktoré sa nedávno konali v štáte Illinois. 

V nedeľu 3. decembra sa na štátnych majstrovstvách štátu Illinois v cyklokrose umiestnili na prvom a druhom mieste dvaja muži, ktorí boli zaregistrovaní ako ženy. Podujatie bolo vyvrcholením Chicagského pohára v cyklokrose a konalo sa na pláži Montrose Beach. “Tessa” Johnsonová a “Evelyn” Williamsonová sa umiestnili na vrchole súťaže. Za týmito dvoma mužmi sa na treťom mieste umiestnila skutočná žena Kristin Chalmersová. 

Túto správu rozšírila na X, predtým Twitteri, nemenovaná cyklistka, ktorej životopis na sociálnej sieti znie: “muž v dámskej’tímovej súprave je stále muž.”Poznamenala, že Johnsonová vyhrala prvé miesto v pretekoch žien’s ½ aj v kategórii jednotlivkýň, zatiaľ čo Williamsonová obsadila druhé miesto. 

Tagujúc národnú organizáciu USA Cycling, športovkyňa napísala: “Zaujímalo by ma, prečo sú tie ženské’polia také malé. Myslíte si, že ženy sú unavené z takýchto pretekov proti mužom?"” 

Pridávajúc sa ku kritike anonymnej športovkyne, obhajkyňa ženského’športu Riley Gainesová zverejnila na X, že súťaž “má 2 kategórie pre mužov a žiadnu pre ženy.”Taktiež ponúkla, že “osobne zaplatí peňažné ceny, o ktoré prídu””, pričom sa odvolávala na “všetky ženy, ktoré ustúpia a nebudú”súťažiť” a vyzvala ich, aby sa “prestali zúčastňovať na tejto fraške.” 

Škandál prichádza sotva mesiac po tom, čo ďalší mužský športovec zaujal prvé miesto na cyklistických pretekoch v Massachusetts. “Catherine” Barnwellová dominovala v konkurencii ôsmich pretekárok v jedných pretekoch a v samostatných pretekoch sa umiestnila na 18.tom mieste z 22. 

Ak agenda LGBT naďalej unáša ženský&nbspšport v Spojených štátoch, Kanadea ďalších západných krajinách, nedávne iniciatívy po celom svete reagovali na transgenderizmus tým, že zmeny pravidiel s cieľom obmedziť ženské’atletické súťaže na skutočné ženské súťažiace.  

V posledných mesiacoch sa Aljaška stala najnovším štátom, ktorý pristúpil k zákazu súťaženia mužov s pohlavnou nezrovnalosťou proti biologickým ženám, a Medzinárodná kriketová rada zakázalamužom, ktorí prešli pubertou, zúčastňovať sa atletických súťaží proti ženám a dievčatám. 

RELEVANTNÉ 

Búrlivá transrodová propaganda narúša spoločenské hranice 

67 % Američanov je proti tomu, aby muži súťažili v ženských’športoch, zistil prieskum