LGBT-Flag-Classroom-e1701860606805-810x500.jpg

Školská rada vo Virgínii dostala vyhrážky smrťou po tom, ako odmietla grant na "bezpečný priestor" spojený s LGBT radikálom

30
Neutral

Školský obvod vo Virgínii dostáva vyhrážky smrťou pravdepodobne od rozzúrených LGBT “spojencov” za svoje rozhodnutie vzdať sa “bezpečného priestoru” grantu od LGBT organizácie, na ktoré nepriaznivo upozornil denník The Washington Post.

Článok uvádza, že študenti z radov LGBT aktivistov sa cítili traumatizovaní odmietnutím rady”na nedávnom zasadnutí školskej rady. “Počas nášho rozhovoru sa tvárili kamenne,” povedal spolupredseda EC Glass GSA Chester Lobb. “Bolo to strašne hrubé a mali sme pocit, akoby sme tam ani neboli.”

ABC affiliate WSET informovala, že po tom, čo Post’sspravodajstve zo zasadnutia začala rada dostávať vyhrážky smrťou v súvislosti s jej rozhodnutím, ktoré vyšetruje polícia. 

“Viem, že tieto e-maily ovplyvňujú niektorých členov rady vo väčšej miere ako ostatných členov rady, a preto to berieme veľmi vážne,” povedal člen rady Christian Depaul.

Depaul vyčítal Postčlánku, že sa v ňom jasne neuvádza, že okres bude pridávať “bezpečné priestory” do škôl, ale jednoducho sa mu nepáči, že berie peniaze práve z programu It Gets Better. “Chceme, aby študenti boli v bezpečí a mali produktívne prostredie na učenie,” povedal Depaul.

Dvorak’článok obsahuje jednu vetu, že “Niektorí členovia školskej rady trvali na tom, že’nebudú brať peniaze od tejtoorganizácie” (dôraz v origináli), a neskôr vetu, že “Niektorí členovia správnej rady povedali, že sú otvorení tomu, aby hľadali peniaze v napätom rozpočte divízie’na vytvorenie takéhoto priestoru na vlastnú päsť, úplne sa minuli účinku,” ale nevysvetľuje, ako by takáto miestnosť nesplnila rovnaký účel.

“Sú tam krátke videá o [LGBT] životnom štýle [z It Gets Better], ktoré by si deti museli pozrieť,” Postcituje členku školskej rady Letitiu Loweryovú, ktorá vzniesla námietku, čo podľa článku nebolo správne: “Grant žiada len jednu vec – aby identifikovali sponzorov, čo robí každý grant, pripomenula jedna členka školskej rady. V tomto prípade by to bolo jednou jednoduchou vetou kdekoľvek na priestranstve: ‘It Gets Better.’”

Akkoľvek takáto požiadavka sama o sebe nepredstavuje indoktrináciu LGBT, pravdepodobne by predstavovala podporu sponzorskej organizácie, ktorá by zasa schvaľujúco pozývala žiakov na prezeranie oveľa kontroverznejších materiálov s dostatočným dôvodom na obavy.

Ako LifeSiteNews už predtým informoval, It Gets Better je dieťaťom ateistického gay stĺpčekára Dana Savagea, muža s dlhou históriou “šikanovania” tých, ktorí s ním nesúhlasia. Savage si verejne želal, aby boli republikáni “všetci f***ing dead”, bežne používal hrubú sexuálnu rétoriku na adresu tých, ktorí s ním nesúhlasia v otázkach LGBT, a vyhlásil, že si niekedy myslí, že “potraty by mali byť povinné asi 30 rokov”, aby sa “svet zmenil k lepšiemu.”

V roku 2017 bola v časopise Journal of Homosexuality uverejnená štúdia zistilo, že prístup It Gets Better’“potenciálne zhoršuje stres” a v skutočnosti bol “spojený s väčším množstvom depresívnych symptómov, nižším sebavedomím a menšou spokojnosťou v živote.”