China-flag-canada-flag-810x500.jpeg

Austrálsky senátor prirovnal Trudeauovo zaobchádzanie s protestujúcimi z konvoja slobody ku komunistickej Číne

14
Neutral

Austrálsky senátor prirovnal postup premiéra Justina Trudeaua’v súvislosti s Konvojom slobody ku komunistickej Číne.

Senátor Alex Antic počas zasadnutia austrálskeho Senátu 13. novembra použil zmrazenie bankových účtov Kanaďanov’počas Konvoja slobody v roku 2022 ako príklad nebezpečenstva digitálnej meny a prirovnal Trudeauove’kroky k čínskemu’systému sociálneho kreditu.

“Už nejaký čas varujem pred digitálnym občianskym preukazom a nie je to tak dávno, čo sa to, podobne ako mnohé z týchto otázok, ktoré sa ukážu ako správne, považovalo len za konšpiračnú teóriu,” povedal.

“Videli sme, ako to fungovalo pred niekoľkými rokmi pri finančnom zrušení kanadských kamionistov, keď protestovali proti výlukám a obmedzeniam COVID,” apeloval Antic. “Technologický pokrok je nevyhnutný, ale tento tlak na digitálny občiansky preukaz budúcnosti je ďalším krokom k systému sociálneho kreditu v štýle Komunistickej strany Číny, ktorý vás bude nútiť podporovať súčasné veci pod hrozbou úplného zrušenia."”

Podobnosť Trudeauovej vlády’s čínskou’komunistickou vládou je pre Kanaďanov aj iné krajiny čoraz zjavnejšia. Samotný Trudeau totiž priznal, že má “istú mieru obdivu” k čínskej’“základnej diktatúre.”

Jeho napodobňovanie čínskeho’systému úverového hodnotenia sa prejavilo počas protestu Freedom Convoy 2022 v Ottawe, keď tisíce Kanaďanov kempovaním pred parlamentom žiadali ukončenie mandátov COVID.

V reakcii na to Trudeauova’vláda 14. februára 2022 uzákonila EA s cieľom zastaviť ľudové hnutie. Trudeau odvolal EA 23. februára po tom, ako boli protestujúci odstránení. V tom čase, sedem z&nbsp10 kanadských provincií bolo proti tomu, aby Trudeau použil EA.

Na základe EA podpredsedníčka vlády Chrystia Freelandová zmrazila bankové účty Kanaďanov, ktorí prispeli na Konvoj slobody 2022, ktorý protestoval proti povinnému očkovaniu a nariadeniam COVID.

Ako artikuloval korešpondent LifeSiteNews David James, práve tento typ finančných zásahov je dôvodom, prečo sa mnohí obávajú prechodu k úplne digitálnej bezhotovostnej spoločnosti.

“To, čo Freelandová načrtla, je bezprecedentný zásah do finančnej činnosti, ktorého cieľom je úplne vylúčiť zo systému ľudí, ktorých vláda považuje za nežiaducich,” napísal James v článku.

“Potvrdzuje to, na čo mnohí upozorňujú už dlhší čas: že jedným z hlavných prvkov takzvaného Veľkého resetovania je zotročenie obyvateľstva prostredníctvom sledovania a kontroly jeho transakcií,” pokračoval. “Čína už zaviedla svoju verziu digitálnej tyranie so svojím Social Credit System, ktorý spojí so svojím Central Bank Digital Currency [CBDC]. Teraz Trudeau a Freelandová v Kanade poodhrnuli oponu, aby odhalili svoju verziu digitálneho despotizmu.”

Antický’príklad Kanady prichádza v čase, keď vlády na celom svete presadzujú digitálne meny napriek varovaniam, že to povedie k systému sociálneho kreditu.

“Minulý týždeň Európsky parlament a Rada Európskej únie dosiahli konečnú dohodu o zákone na vytvorenie európskej digitálnej identity alebo eID, prvého plne digitálneho identifikačného systému EÚ”oznámil Antic.

“Tento zákon poskytne Európanom digitálnu peňaženku, ktorá bude obsahovať digitálne verzie ich občianskych preukazov — ich vodičských preukazov, akademických certifikátov, ich zdravotných záznamov, informácií o ich bankových účtoch a tak ďalej,” vysvetlil. “Ďalším významným krokom v EÚ bude vytvorenie digitálneho eura a digitálnej meny centrálnej banky, ktoré v súčasnosti vyvíja Európska centrálna banka.”

“Pred digitálnym občianskym preukazom”varujem už nejaký čas a nie je to tak dávno, čo sa to, podobne ako mnohé z týchto otázok, ktoré sa ukážu ako správne, považovalo len za konšpiračnú teóriu,” dodal.

V súčasnosti Austrália smeruje k zavedeniu digitálnej meny, pričom konzultácie o návrhu zákona boli nedávno uzavreté.

“Môžete vidieť, ako sa to”stane: “Dostaneme digitálnu menu a po zavedení týchto krokov bude vytvorená digitálna pasca,”varoval Antic. “Musíme odmietnuť budúcnosť digitálnych dokladov a čas sa kráti, aby ľudia na tomto mieste pochopili, že sa zahrávajú s ohňom.”