Rapinoe-810x500.png

"Narcistická" Megan Rapinoe tvrdí, že zranenie v jej poslednom futbalovom zápase dokazuje, že Boh neexistuje

76
Neutral

Megan Rapinoeová, jedna z kráľovien Woke, sa dostala do priazne prakticky celého sveta sociálnych médií po tom, čo povedala, že zranenie, ktoré utrpela v úvodných minútach svojho posledného profesionálneho futbalového zápasu, je “dôkazom”, že Boh neexistuje.

“Nie som veriaci človek ani nič podobné,” povedala Rapinoeová v pozápasovom rozhovore. “Ak by nebol Boh, toto je dôkaz, že nie je.”

“Toto je na hovno,”posťažovala sa.

“Myslím, že si to nezaslúžim, to vám poviem,”dodala neskôr.

Odpovede na Rapinoeovú ako napríklad “Narcistická,” “Ničomník v mnohých smeroch,” “Wow. Arogancia,” a “Vždy sa hrá na obeť” získali tisíce “Like” na X.

Epická litánia negativity nie je neopodstatnená, najmä preto, že Rapinoe sa už dávno etablovala ako hromozvod kritiky:

“Je to otvorená a hrdá lesbička, ktorá si od roku 2016 opakovane a veľmi verejne kľakla na koleno pri našej národnej hymne u nás aj v zahraničí na znak solidarity s Colinom Kaepernickom.

“Ako americký homosexuál viem, čo to znamená pozerať sa na vlajku a nemať ju ako ochranu všetkých svojich slobôd,” tvrdila.

Svojím LGBTQ+ aktivizmom sa vysmievala a zosmiešňovala kresťanské hodnoty v srdci krajiny. Časopis Time ju totiž označil za “vírivého derviša odporu,” pracujúceho neúnavne ako obhajca LGBTQ+ komunity.”

Rapinoe sa zasadzovala za práva “transrodových žien” (t. j, mužov, ktorí sa prezentujú ako ženy) zúčastňovať sa na ženských súťažných športoch.

V období pred Dobbsovým rozhodnutím Najvyššieho súdu USA, ktoré zrušilo rozsudok Roe v. Wade, vyjadrila plnú podporu potratom.

Svojou podporou hnutia Black Lives Matters (BLM) v podstate odsúdila bielych Američanov ako rasistov a obvinila tých, ktorí s ňou a cieľmi BLM nesúhlasia, že  “spájajú vlastenectvo, armádu a vlajku.”

Po násilných mestských nepokojoch BLM’po smrti Georgea Floyda Rapinoe povedala: “Toto je povstanie, ktoré potrebujeme.”

Počas prezidentovania Donalda Trumpa sa vyjadrovala len pohŕdavo, vyhlásila, že je “chodiacim protestom” proti nemu, označila ho za “sexistu” a “rasistu”” Následne odsúdila všetkých jeho podporovateľov.

Takže keď si po zranení, ktoré malo byť jej labutou piesňou, vystrelila na Boha — a tým aj na všetkých kresťanov —, koledovala si o to.

Čas na introspekciu a na zakúsenie Božej’lásky?

Takto’to je. Po tom, ako’skončí s výpadmi proti Bohu, možno to Megan prinúti k malej introspekcii.

Mala by sa brať menej vážne a zvážiť niektoré z domácich múdrostí, ktoré sa ponúkajú na X:

“Toto je vlastne dôkaz, že Boh existuje a je’veselý,” averred jeden používateľ X, zatiaľ čo iný vyjadril podobný názor. “Nielenže zranenie Megan Rapinoe’dokazuje, že Boh JE, ale aj to, že má zmysel pre humor.”

“Má úspešnú kariéru a potom si zlomí nohu v poslednom zápase a obviňuje z toho Boha,” John Anderson poznamenal. “Mala by ďakovať Bohu za svoju kariéru, ale tak’krátkozrakí … sú niektorí ľudia.”

Rapinoeová utrpela zranenie achilovky’, pri ktorom nedošlo ku kontaktu s inými hráčmi. Nikto do nej nestrčil ani ju nepodrazil. Bola sama. Alebo bola?

Nie som si úplne istý, ako tieto veci fungujú, ale možno Boh nechal Megan’strážneho anjela vystrčiť neviditeľnú nohu, podraziť ju pierkom alebo ju trochu postrčiť?

Ak ste’videli film “Anjeli v poli,” (buď 1951 alebo 1994 verzia), máte predstavu, čo mám na mysli.

Boh má Megan Rapinoe tak veľmi rád, že pravdepodobne urobí čokoľvek, aby si získal jej pozornosť.

Odmeniť ju skvelými športovými schopnosťami, nadštandardným hlasom na verejnosti, kopou peňazí a úspechom na každom kroku zjavne ne’stačilo, takže možno sa to podarí tomuto zraneniu.

Megan by mala využiť svoj voľný čas a pozrieť si film Mela Gibsona’“Umučenie Krista”, aby videla, akú hlbokú lásku k nej prejavil Ježiš cez každú svoju RANU, ktorou zaplatil za jej spásu. V jej prospech vydržal oveľa viac ako zranenú Achillovu’ šľachu.

A keď má viac času, mala by si prečítať Bibliu, počnúc Jánom 3,16-17:

Boh totiž tak miloval svet, že dal svojho jednorodeného Syna, aby nezahynul nik, kto v neho verí, ale mal večný život. Lebo Boh neposlal svojho Syna na svet, aby svet odsúdil, ale aby svet skrze neho spasil.

Ako sa ukazuje, “vír odporu” sa nebránil srdcovým americkým hodnotám, ba ani Donaldovi Trumpovi. Odporovala’Bohu a Boh jej otvoril okno, keď pravdepodobne zavrel všetky ostatné dvere.