Pascal-Najadi-e1698841028421-810x500.png

Syn spoluzakladateľa Svetového ekonomického fóra vyzýva na zatknutie osôb, ktoré tlačili COVID za "democidu

105
Kultúra smrti

Pascal Najadi, syn spoluzakladateľa Svetového ekonomického fóra Hussaina Najadiho, vyzval na zatknutie osôb zodpovedných za nútené očkovanie 5,7 miliardy ľudí na celom svete vakcínou COVID-19 a uviedol, že tieto injekcie sú biologickou zbraňou vedúcou k democide.”

“Democida” je termín zavedený pred niekoľkými desaťročiami, ktorý označuje vládne masové vraždenie a vyhladzovanie civilného obyvateľstva buď priamym konaním, alebo ľahostajnosťou.

“Všetko zlo na svete súvisiace s democidou, žiaľ, pochádza zo Ženevy,” povedal Najadi, keď vymenoval svetové organizácie so sídlom v Ženeve, ktoré zohrali hlavnú úlohu pri udelení mandátu na úder COVID, ktorý sa ukázal ako smrteľný pre približne 50 miliónov duší na celom svete a zdravotne oslabujúci pre ďalšie desiatky miliónov.

Medzi tieto organizácie so sídlom v Ženeve patria Svetové ekonomické fórum (WEF), Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) a Globálna aliancia pre očkovanie (GAVI).

“Svetové ekonomické fórum – ktorého spoluzakladateľom bol môj otec a začiatkom 80. rokov minulého storočia zo znechutenia opustil Klausa Schwaba – má diplomatickú imunitu” od švajčiarskej vlády, poznamenal Najadi.

“Ja, ako švajčiarsky občan, práve teraz tu vyhlasujem, že WEF už nemá nárok na diplomatickú imunitu,” povedal Najadi. “Vyzývam švajčiarske orgány a bezpečnosť, aby týchto ľudí okamžite zatkli. Prečo?"

WEF, WHO, GAVI, Big Pharma, Big Tech, Bill Gates - tí všetci obhajovali globálnu injekciu ľudstva biologickou zbraňou, vpravenie nanolipidov do 5,7 miliardy ľudí.

A my Švajčiari ich hostíme? Nemôžeme už ďalej tolerovať žiadnu entitu, ktorá podporuje vstrekovanie jedu do ľudstva.

“Ja“som obeť. Ja’na to zomieram a moja matka tiež,”povedal Najadi, ktorý už skôr opísal, že zažil ťažké telesné poškodenie, keď mu švajčiarski lekári vpichli “jed.”

Najadi povedal, že v dôsledku injekcie spoločnosti Pfizer teraz trpí nevyliečiteľným autoimunitným ochorením. Lekári mu povedali, že jeho život sa teraz skráti až o 25 rokov.

“Je to ‘democida,’”zdôraznil.

“Bude to napravené v mene ľudskosti,” predpovedal.

“Krivka obetí ide nahor, strmo,” povedal Najadi v júni počas interview. “V Európe explodujú prípady turbo rakoviny. Deti padajú mŕtve. To je neodpustiteľné.”

“Túto genocídu riadi WHO. Hovoríme’o viac ako 50 miliónoch zabitých ľudí na celom svete, zavraždených týmito injekciami,”pokračoval Najadi. “Toto je genocída biblických rozmerov.”

“Fauci, CDC, WHO, Pfizer a vládni úradníci a médiá, ktorí sa na tom podieľali, sa podľa môjho osobného názoru”čoskoro postavia pred Boha a budú musieť odpovedať na ťažké otázky,” zamyslel sa.

Najadi označil veľké farmaceutické korporácie za “gangstrov,” a dodal, že dlhý rad vedúcich predstaviteľov politického a zdravotníckeho priemyslu a nevolených byrokratov “patrí za mreže.”

V marci Najadi podal na Najvyššom súde štátu New York na Manhattane občianskoprávnu žalobu proti spoločnosti Pfizer, Inc. a dúfa, že sa mu podarí zastaviť výrobu a implementáciu injekcie COVID mRNA a s ňou spojené nežiaduce účinky.

Koncom minulého roka Najadi podal trestné oznámenie na švajčiarskeho prezidenta Alaina Berseta za zneužitie verejného úradu v súvislosti s jeho úlohou pri presadzovaní experimentálneho lieku občanom bez informovaného súhlasu jeho vlády.