tmp_5be4ff13-3b10-44c9-8877-41c9c5a50a43-810x500.jpeg

Prečo Maďarsko a Poľsko v OSN mlčia k otázkam života a rodiny?

59
Kultúra smrti

V tejto epizóde relácie The Van Maren Show sa Jonathon rozpráva s&nbspOustinom Ruseom, prezidentom Centra pre rodinu a ľudské práva (C-Fam). Obaja diskutujú o Západom podporovanom sexuálnom kolonializme na globálnom Juhu, o tom, prečo je Európska únia najväčším odporcom pro-life a pro-family advokácie a prečo by Američania mali venovať viac pozornosti tomu, čo sa deje v OSN.

Globalistická ľavica, hovorí Ruse, sa snaží “vnútiť sexuálnu revolúciu každému mužovi, žene a dieťaťu na svete” prostredníctvom vplyvu OSN a rôznych mimovládnych organizácií. Sexuálny kolonializmus zahŕňa presadenie celého balíka homosexuálnych “manželstiev,” transgenderizmu, potratov, antikoncepcie a ďalších.

Ruse tvrdí, že hoci sa dokumenty OSN často prerokúvajú ako nezáväzné rezolúcie, národom globálneho Juhu sa v skutočnosti hovorí, že radikálne myšlienky o pohlaví, manželstve a ďalších sú novými “medzinárodnými normami.”

Príklad, technicky neexistuje žiadne medzinárodné “právo” na interrupciu, ale “teraz budete počuť ľudí, ktorí hovoria, že existuje”medzinárodné právo na interrupciu, pretože výklad Výboru pre práva žien”spojený s Dohovorom o odstránení všetkých foriem diskriminácie žien (CEDAW).”

“Takže pôjdu na súd v Mexiku a povedia: ‘Podpísali ste zmluvu CEDAW. Zmluva CEDAW zahŕňa potraty. Máte zmluvnú povinnosť zmeniť svoje zákony o interrupciách,'”vysvetľuje Ruse. “A v mnohých prípadoch je to ako tlačiť na otvorené dvere. Tieto súdy sú až príliš pripravené to urobiť, aj keď to”ich ľudia nechcú. A to je teda naozaj proces, ako sa tieto veci dejú.”

Ruse tiež hovorí o tom, ako EÚ vystupuje ako najsilnejší odporca pro-life a pro-family otázok v OSN. Maďarsko a Poľsko, ako zdôrazňuje, môžu byť ochotné rozbiť EÚ. Ruse hovorí, že si nie je úplne istý, prečo je to tak – “možno je to boj, ktorý nechcú viesť” –, ale napriek tomu ho to znepokojuje. Napríklad “Maďarsko sa roky propagovalo medzi americkými konzervatívcami. [V Organizácii Spojených národov však’nerobia nič”

“Američania musia pochopiť, že to, čo sa deje v OSN, sa naozaj počíta,” pokračuje. “Počíta sa to aj v našej krajine. Určite sa to počíta na celom svete, pretože musíme zabezpečiť, aby svet nepodľahol sexuálnej revolúcii, ”videli sme, čo sa stalo, čo nám to tu spôsobuje. A Američania musia vedieť, že nie sme imúnni voči zákerným spôsobom a podlým sprisahaniam aktérov OSN tu v Spojených štátoch.”

The Van Maren Showhostuje na mnohých platformách vrátane Spotify, SoundCloud, YouTube, iTunes, a Google Play.

Plný zoznam epizód a možnosť prihlásiť sa na odber rôznych kanálov nájdete na našej webovej stránke Acast tu.